Egy református lelkész és egy katolikus pap is feladta már, más ember vallással való meg és továbbfertőzési törekvését. A térítési kényszerbetegségűket. Leálltak vele. Állj le te is!
A Tudományos Isten nem járványszerű kényszerképzet, mint a monoteista istenhitek, vagy a monoateizmus, hanem az igazolt és igazolható valóság és IstenTudás.
Ja és a tanácsom ismert, a könyvemben is benne van és itt topik is indult a témában:
4. A bizonyítás meg is ismételhető, ellenőrizhető, tehát tesztelhető is.
5. A bizonyítás elvileg - aki képes rá - cáfolható is lenne, de inkább a további pontosítása várható. Nem elképzelhetetlen, hogy az agykutatás és a neurológia megleli, kimutatja a idegrendszeri/pszichológiai vírusokat közvetlenül is.
6. A hármas pontból következik, hogy Isten vansága tudományos tény. Az ateizmus értelmetlen.
7. Az előzőekből következik, hogy a dogmatikus vallási és ateista Isten meghatározások nem tudományosak.
8. Ezekből következik, hogy aki a dogmatikus és nem a tudományos Istent tekinti Istennek, annak lényegében mémfertőzése van, vagy súlyosabb esetben lényeget tekintve elmebetegsége.
“Ennyike” egy könyvet író embertől ilyen alacsony szintű kommunikációt még nem olvastam.
No de nem baj. Ebből is csak azt lehet leszűrni ,hogy igen nagy zagyvaság van kend fejében. Remélem hamarosan abba is hagyod eme hülyeségek (ördögi,démoni) terjesztését. Kezedben van valami amiről azt hiszed ,hogy okos és bölcs tudomány. Pedig nem más mint egy igazi diabolosz által terjesztett dolog.
Aton, Hórusz, Mithrász, Dionüszosz, Attis, Krisna, Visnu, Baál, Thor, Wotan, Borvo, Jahve, Marduk, Allah, Ré, Zeusz, Siva, Dyḗus, Ahura Mazdá, Nagy Manitu. ... és lehetne ezt sorolni több tízezerig. Ez szerinted 1 Isten??? Csak egy Über Isten lenne? !!! :-)
Kommentjeit ezennel elrejtem és a jövőben általánosságban nem is olvasom és nem is reagálok rá. Aki a valóságot, hogy sok Isten van, a LaposFöldesek szintjén tagadja, arra kár karaktereket és figyelmet is áldozni.
Alapvetően nem csesztem el az életem ,mert engem jó irányba változtatott.
Ha azt nézzük , hogy ha valaki elkezdi követni a Bibliát/Jézust sokkal "hasznosabb" emberré válik akkor, neked ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Itt szeretném megjegyezni ,hogy nem a hamis és pénzimádó egyházakra gondolok, és azokba járó emberekre.
EL tudod fogadni ezt, hogy én így vagyok, én ebben hiszek? El tudod fogadni ,hogy ezzel neked én nem ártottam semmit sem?
The Lord is not slack concerning his promise, as some men count slackness; but is longsuffering to us-ward, not willing that any should perish, but that all should come to repentance.
II P 3,9
Ez a hülye szongya Mindenkit vegzál a megtérésre, nem chak minket
Mi wan ha én nem a Bibliát látom minden klassznak, hanem a lanpartyt.............
Nem Isten létezésével / vanságával volt a gond eddig sem, hanem a tudományos meghatározásával. Hiszen azt sem tudták mi van, vagy mi nincs. Továbbá nem az a fő probléma, hogy nincs Isten, hanem az ellenkezője, hogy túl sok van. Túl sok Istent teremtettek eddig az emberek.
Tehát az ateizmus marhaság a köbön. Persze a monoteista istenhitek dettó.
Az univerzum és életünk nyilvánvaló TÉNY amit keresni nem kell és még elkerülni sem lehet.
EZ A TENNIVALÓ a mindennapos élet.a mindennapos .
A filozofia persze nem tilos de eléggé huszadlagos.Mind a nyolcmilliárd embernek van de a szerencsése értelmese csak keveset foglalkozik vele merthogy alig érdemes.