Jön a tél. Mozgáskorlátozott vagyok. Villannyal fűtök.
Ha az automata egy zárlat miatt kiold, nme tudom visszakapcsolni, mert nem férek hozzá az ingatlanomhoz tatozó villanyórához. Ez az állapot lassan két éve így van, amióta tulajdonos lettem. Azért van így, mert ahol a tulajdonom van, annak a társasháznak a közös képviselője (botfalvai zsolt) kaput cserélt és azóta sem biztosít hozzáférést. Ennek okán feljelentést tettem a rendőrségen, de a rendőrség máfél éve, szándékosan passzív.
A zuglói zrt levele:
"Ön a saját ingatlanrészének megközelítését szolgáló lépcsoházon felül kéri a bejutás biztosítását a társasház C lépcsoházába anak okán, hogy állítása szerint a külön tulajdonához tartozó villanyórája ott található. Az Ön villanyórájának létezésérol a társasháznak nmincs tudomása.
Itt jegyezzük meg, hogy a társasház elektromos rendszerén végzett beavatkozáshoz a társasház engedélye, valamint az áramszolgáltatóval történt szerzodéskötés is szükséges. A társasházi törvény 23. paragrafusa szerint minden tulajdonostárs jogosult a közös tulajdon használatára, ez azonban nem sértheti a többi tulajdonostársa ezzel kapcsolatos jogát és jogos érdekét. Ezen jogszabályhelyre való hivatkozással, annak okán, hogy kérésének eleget tehessünk, kérjük szíveskedjen elore egyeztetett idopontban a villanyóráját bemutatni, és a szolgáltatási szerzodédét a közös képviselet részére megküldeni."
Nyílt levél Horváth Szabolcs, mint a Budapest, XVI. kerületi rendőrkapitányság vezetője részére!
A nevem X. Y. és azzal a kéréssel fordulok magához, a maga hatóságához, mint alább részletezett ügyben illetékes/kijelölt hatósághoz, hogy végre biztosítsa a tulajdonomban lévő ingatlan zavartalan használatát. Erre ugyanis a rendőrségi törvény kötelezi. A rendőrségnek - egyebek mellett - alapfeladata, kötelessége megelőzni és felszámolni a szabálysértéseket, illetve a bűncselekményeket. Még tavaly tettem feljelentést akadályoztatással történő magánlaksértés ügyében a zuglói rendőrkapitányság felé, amelynek kivizsgálására (a zuglói kapitányságvezető elfogultsága okán) a maga hatósága lett kijelölve. Ez nem csak azt jelenti, hogy a kijelölt hatóság az ügyet vizsgálja ki, hanem azt is, hogy az üggyel kapcsolatos, folyamatban lévő jogsértést szüntesse meg.
Ennek a maga hatósága nem tett eleget, azóta is mulaszt. A jogsértés máig fennáll. Kérem, ezt a mulasztást, haladék nélkül pótolják, a jogsértést számolják fel. Tekintve, hogy korábban az egyik zuglói ex-KMB-s (Csuhai Gábor?), valamint egy járőrpáros (Fazekas László és társa) bicskája is beletört ebbe a feladatba, továbbá, tekintve, hogy személyesen maga is tanújelét adta a saját szakmai hiányosságainak, így azt tudom ajánlani, hogy ha a képességeit meghaladná ez a feladat, akkor hívjon fel és majd lépésről lépésre elmagyarázom, hogy - szerintem - mit kell tennie magának, vagy annak, akit ezzel a feladattal megbíz.
Még valami. Felszólítom, hogy hivatalos iratban rólam valótlanságokat ne állítson, kivált ne olyan iratban, ami később bíró elé kerül. Még azt találom hinni, hogy a valótlanságaival a bíróságot orientálni, befolyásolni szeretné. Ezen túl, hazug állításának még csak köze sincs az ügyhöz. Kérem még, ugyanezen okból, hogy _ne hallgasson el_ írásos nyilatkozataiban olyan lényegi, az ügyben releváns információt, ami a büntetőügy jogi megitélését minősíti, alapjaiban árnyalja.
Mellékelem a zuglói zrt levelének részletét, amiben ők maguk nyilatkoznak a jogsértő magatartásukról, legalábbis ami a magánlaksértés tényét illeti. Mellékelem a zuglói kapitányságvezető levelének részletét is. A tartalom magáért beszél. Kérem, hogy mint sértettet, az ügyek lezárásáig, az engem megillető jogok erejéig bezárólag, tájékoztasson.
kelt 2023, november nyolcadikán. Fáradozását köszönöm, X.Y.
Hamarosan elkezdődhet a tárgyalás Luxembourgban az Európai Bíróságon Ursula von der Leyen vakcina beszerzése ügyében.
Az Európai Bizottságot a New York Times perelte be az év elején, mert információik szerint: a bizottság elnöke SMS-ben állapodott a Pfizer elnökével a 35 milliárd dolláros Covid-vakcina beszerzéséről.
Mindegyik hazátlan bitang velejéig korrupt EU képviselő , köszöni jól van, egyik sincs börtönben.
Hiszen meg kell szavazniuk amit előirnak nekik a tengeren túlról.....
A család az család: a brüsszeli korrupciós botrányban érintett balos EP-képviselő anyuka „sodorta papírba” fia kannabiszbizniszét
Bárkivel megeshet, hogy 280 ezer eurót találnak kápéban nála egy Katar-gate kapcsán tartott házkutatás során, miközben édesanyja Brüsszelben lobbizik a kannabiszüzlete és a drogliberalizáció érdekében, nem?
Megégeti az OLAF-ot egy vesztegetési ügy, szorult helyzetben az EU-s igazságügyi rendszer
..
Az uniós igazságszolgáltatási rendszeren belüli jelentős és példátlan fejlemény, hogy Giovanni Kessler, az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) volt vezetője egy belga bíróságon egyéves felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítélet szerint Kessler részt vett egy ellentmondásos vizsgálatban, amelynek során John Dalli volt egészségügyi biztos megvesztegetéssel és illegális lehallgatással kapcsolatos vádak szövevényes hálójába keveredett. Mindennek súlyos kihatása lehet az egész EU-s csalás- és korrupcióelleni fellépésnek - számolt be a Politico.
Megégeti az OLAF-ot egy vesztegetési ügy, szorult helyzetben az EU-s igazságügyi rendszer
..
Az uniós igazságszolgáltatási rendszeren belüli jelentős és példátlan fejlemény, hogy Giovanni Kessler, az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) volt vezetője egy belga bíróságon egyéves felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítélet szerint Kessler részt vett egy ellentmondásos vizsgálatban, amelynek során John Dalli volt egészségügyi biztos megvesztegetéssel és illegális lehallgatással kapcsolatos vádak szövevényes hálójába keveredett. Mindennek súlyos kihatása lehet az egész EU-s csalás- és korrupcióelleni fellépésnek - számolt be a Politico.