Keresés

Részletes keresés

2robot2 Creative Commons License 2022.08.28 -1 3 26

2robot2 Creative Commons License 2022.08.28 -1 3 25

elképzelem, hogy egy kislány meghall egy ilyet és inkább szakmunkás lesz.

nehéz elképzelnem. szerintem csakazértis inkább többet fog tanulni és diplomás lesz...

Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 0 3 24

A lányát meg kizárta a videki konyhába, hadd szokja a jövőjét, ugye...

Előzmény: Szakállas öregember (21)
MrJones512 Creative Commons License 2022.08.28 0 4 23

Kövér László nem sokat gondolkodott ezen a mondaton: "Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk".

Ez ugyanis kábé az ő incesztus iránti vágyának megjelenése.

Előzmény: Spy der Man (17)
Egy vidéki nick Creative Commons License 2022.08.28 -7 1 22

Mert nem fog a buta ballibsi érzékenyítő propaganda??

Nem.

Előzmény: Spy der Man (20)
Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 -1 4 20

Vered is az asszonyt otthon Komondoros módra?

Előzmény: Egy vidéki nick (18)
seymour_ Creative Commons License 2022.08.28 -1 3 19

Na ez meg a másik, hogy az ilyen SZFE meg Fundan izéket is "egyetemnek" nevezünk. Ez komolyan olyan Orbánnak, mint egy játszótér, úgy csűrheti-csavarhatja a fogalmakat ahogy neki tetszik. Miket képeznek az SZFÉ-n? Miket képeznek a Fundanon? Senki nem tudja, de el lehet rajta ideologizálni meg politizálni, és fel lehet venni érte a lóvét. Egyébként jól mutatja a kormány hozzáállását a felsőoktatáshoz, hogy általában az olyasmiből lesz hír, hogy "ide jönnek a külföldi hallgatók és ez rengeteg vécépucoló melót fog a magyaroknak teremteni". Ennyi.

Előzmény: feinrutsch (16)
Egy vidéki nick Creative Commons License 2022.08.28 -8 1 18

Brühühü, mindjárt sírok...hat a propaganda...sìrok is...:-)

Előzmény: Spy der Man (14)
Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 0 3 17
feinrutsch Creative Commons License 2022.08.28 -1 0 16

Lya. A Fudanra csak nőket fognak felvenni.

Előzmény: seymour_ (15)
seymour_ Creative Commons License 2022.08.28 -1 0 15

Egyébként baromi egyszerű a dolog: magyar ne járhasson magyar egyetemre, csak külföldi. Illetve járhat, ha fizet tandíjat.

Előzmény: Spy der Man (14)
Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 -1 4 14

https://telex.hu/belfold/2022/08/25/nyary-krisztian-nok-egyetem-diploma-numerus-clausus-1907-1920

Néhány órával azután, hogy híre ment annak: az Állami Számvevőszék aggódik „a nők jelentős felsőoktatási túlreprezentáltsága” miatt, mondván, az demográfiai problémákat okozhat, Nyáry Krisztián egy Facebook-posztban idézte fel: volt már olyan korszak Magyarországon, amikor a politika sokallotta a nők számát az egyetemeken.

„Kmety Károly, a jogi egyetem professzora és parlamenti képviselő 1907-ben a magyar történelemben először numerus clausus bevezetését indítványozta az egyetemeken. Nem faji, hanem nemi alapon: célja a nők visszaszorítása volt. A diplomát szerző lányokat »női szörnyetegeknek«, a tudást szerző asszonyokat »családot robbantó bombának« nevezte a képviselők egy részének hangos helyeslése közepette” – kezdődik az író, irodalomtörténész közíró posztja.

Egy vidéki nick Creative Commons License 2022.08.28 -6 0 13

Nem meglepő, az én nejem is sokszor ki volt borulva, míg itthon volt a gyerekekkel...:)

A nőknek is lehet tele a hócipőjük, főleg ha 0-24ben csak a gyerekek körül kell tüsténkedni, pár éven keresztül.

Ezzel nem állítottál bizonyságot a kijelentésem ellenében.

Előzmény: Spy der Man (10)
seymour_ Creative Commons License 2022.08.28 -3 1 12

Úgy sem értitek, prolik vagytok mind. Még mindig azt hiszitek, hogy egy vízvezeték-szerelő havi egy millát keres?

Előzmény: Spy der Man (-)
Desert Rat Creative Commons License 2022.08.28 0 2 11

Nem baj, majd taníttatjuk Oxfordban.

Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 0 4 10

Mert varga nem lehetett ugye azert lett csak...

Nem minden nőt ferdít el a libernyák önmegvalósítási maszlag..

Aha azért írta ezt a gyerekeiről hogy elege van, fájdalmat tudna nekik okoznini mert szeretne használni a diplomajat, elege van a hulye gyerekmesekbol!

• Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak. .. Szeretném hasznát venni a két diplomámnak, a négy általam ismert idegen nyelvnek, az élettapasztalatomnak.
Előzmény: Egy vidéki nick (6)
Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 -1 3 9

Es? Mi köze ehhez?

Mert pont a CEU lenne a tálib mentalitású nőellenes ugye?

Előzmény: feinrutsch (8)
feinrutsch Creative Commons License 2022.08.28 -2 2 8

Kitiltották a CEU barátok és öregdiákok Facebook-csoportból Pető Andreát, a CEU Társadalmi Nemek Tanszékének egyetemi tanárát – olvasható a Híradó.hu-n

Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 0 2 7

Pontosan ez az!  Ott a bevezetőben Pető róla.

Előzmény: F1 Hierro (3)
Egy vidéki nick Creative Commons License 2022.08.28 -5 1 6

Én úgy tudtam, Magyarország köztársasági elnöke lett, és van pár gyereke is...

Nem minden nőt ferdít el a libernyák önmegvalósítási maszlag..

Előzmény: F1 Hierro (2)
Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 0 3 5

:-)

Persze, csak előtte meg lediplomázott kétszer is es blogolt róla mennyi elege vagy a gyerekekből...Talib ASZ mégis igaz van?

https://terezanyu.hu/projektek/terezanyu-palyazat/terezanyu-palyazat-2010/terezanyu-hangja-kulondij-novak-katalin/

• Gyakran vagyok türelmetlen. Sokat kiabálok, könnyen kijövök a sodromból. Bár még soha nem emeltem kezet a gyerekeimre, többször éreztem már azt, hogy legszívesebben én is fájdalmat okoznék nekik, amiért úgy felbosszantottak. Mintegy húszféle ételt főzök felváltva, a séták közben máshol jár az eszem, sokszor nincs türelmem minden bogárnál, virágnál megállni, lehajolni. Esténként könyvből mesélek, sokszor csak ülök a gyerekek mellett, és nincs türelmem a valódi játékhoz. Unom a bárgyú mesekönyveket, szeretnék két mondatot úgy váltani egy felnőttel, hogy nem szakít félbe senki, és minden vágyam csukott ajtó mellett pisilni. Szeretném hasznát venni a két diplomámnak, a négy általam ismert idegen nyelvnek, az élettapasztalatomnak.

Előzmény: F1 Hierro (2)
Egy vidéki nick Creative Commons License 2022.08.28 -4 1 4

Hany gyereke van Orbán lányának?

Előzmény: Spy der Man (1)
F1 Hierro Creative Commons License 2022.08.28 0 4 3

Amúgy az Állami Számvevőszéknek mi köze ehhez a témához? Nekik nem a közpénzek felhasználását kellene ellenőrizniük?

F1 Hierro Creative Commons License 2022.08.28 -1 3 2

Novák Katalin az Axióma-videóban meghirdette, hogy a nőknek nem kell magasan kvalifikált, szellemi munkát végezniük

Ennek jegyében ő is inkább köztársasági elnök lett a NER-ben.

Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 -1 4 1

Recsel is csak érettségizett ugye és otthon szüli a gyerekeket egymás után mint igaz nemzeti anyához illik

Előzmény: 2robot2 (0)
2robot2 Creative Commons License 2022.08.28 0 2 0
Spy der Man Creative Commons License 2022.08.28 -2 4 topiknyitó

https://telex.hu/eletmod/2022/08/26/pink-education-allami-szamvevoszek-tanulmany-reakciok

Aggódik az Állami Számvevőszék, hogy ha túl sok a diplomás nő, kevesebb lesz a gyerek. A nyilvánosságot csütörtökön bejárt, de még júliusban publikált elemzés szerint a nők jelentős felsőoktatási túlreprezentáltsága demográfiai problémákat is okozhat.

Pető Andrea történész, a társadalmi nemek kutatója

• Mikor Novák Katalin az Axióma-videóban meghirdette, hogy a nőknek nem kell magasan kvalifikált, szellemi munkát végezniük, akkor már világos volt, hogy megkezdődött a nők közvetlen kiszorítása a magyar felsőoktatásból. A csökkenő forrásokat férfiaknak kell kapniuk, mint ahogy a numerus clausus is eredetileg a nőket szándékozott kiszorítani a magyar felsőoktatásból, csak már akkor se hagytak parlagon egy jó válságot, és gyorsan a zsidókat is megregulázták. Most folyik a közvélemény tesztelése és a megkülönböztetés normalizálása. Kíváncsi vagyok, a lányos szülők mit szólnak, hogy gyerekeik életesélyeit megint államilag határozzák meg.

Heal Edina, az Egyenlítő Alapítvány vezetője, korábban a Google magyarországi vezetője

Ezt a tanulmányt, azt hiszem, nem nevezhetjük teljes joggal kutatásnak, inkább egy ideológiai rémhírterjesztéssel ér fel. Megalapozatlan, tényeket teljességgel nélkülöző, félrevezető megállapítások vannak benne, melyek mindegyikét meg lehet cáfolni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!