én kb 23-24 éve voltam, viszont ti fideszesek mostanában váltatok azzá és élvezitek (némethsanyi törtető-tökös, gazdagságot és jólétet ígérő hamis evangéliumát kétpofára behabzsoljátok, atyátokkal, orbánnal együtt)
orbán 1:1-ben a hitgyülit másolja, ott volt ez a szöveg. hasonló szemétségek és tévtanítások után még azokat vádolták és mocskolták, akik ezeket ki merték mondani...
meg ők is azzal érveltek, hogy sikeresek vagyunk, tehát igazunk van. tehát szerintetek az igazság a népszerűségtől függ. és nem csak ezt mondjátok, hanem vihogva büszkék is vagytok rá. igazi nyomoronc álkeresztény pszichopaták vagytok.
Az biztos, hogy jelentős kiemelést kapnak ezek az esetek. Soha nem láttam egyetlen statisztikát sem, hogy az átlaghoz képest hány százalék a különbség (plusz? vagy minusz!!) a bizonyított papi pedophilia eseteiben.
"nem lehet minden pap olyan okos mint Orbán főpapja, Németh Sándor"
Ahogy tévedsz. Gondolj csak hatalmas formátumú névrokonára, a rezsóbiztosra, vagy például Lajoskára,
az egykori, felvitézlett Hajdú-Bihar (Vár)megyei, (Vár)megyei jogú nagyváros, Vármegye-székhely néhai (reménybeli) Főispánjára. Ők egyaránr népünk-nemzetünk kimagasló, tündoklő tehetségű, fényességes elhivatott vezetői. És koránt-sincseenek egyedül a nagy magyar pusztaságban, akikaz év 365 napján és
a nap minden egyes másodpercében teljes szívvel és töretlen akarattal állanak a nemes ügy mindegyik
186 millió angol fontért adott el a Vatikán egy londoni luxusingatlant egy bostoni befektetési cégnek. Az összeg hatalmasnak tűnik, de becslések szerint 120 millió angol fontot még veszített is rajta a szentszék.
A Chelsea-ben, a Sloane Avenue-n található ingatlan egy korrupciós ügyben érintett.
A vatikáni ügyészek tíz embert, köztük a volt vatikáni tisztségviselőt, Fabrizio Tirabassit vádolják azzal, hogy több tízmillió euróval lopták meg a Vatikánt, egy olasz bróker, Gianluigi Torzi pedig 15 millió eurót zsarolt ki a Vatikántól, hogy megszerezze az ingatlan teljes tulajdonjogát.