Azt pont hogy te mesélted , a fatornyos , sáros utcás faludból 😁😁😁 - Vágyveztérelt fórumozás. No ilyenek a vidékiek. Most, hogy húszezer ellenzéki lement vidékre szavazatszámlálónak rájöttek hogy nem a vidékiek az agymosottak. A következő választásra jelentkezz te is vidékre szavazatszámlálónak.
De igazad van, neked a trágyalapátolás is előrelépés. - Az hogy nem csak megülöd a lovat, hanem csutakolod is, az élőhelyét is tisztítod ez visszahat rád is. Minőségileg más a ló és lovasa kapcsolat.
Nem azért ülnek fel az emberek a lóra, hogy előre lépjenek.
12 éve gazdagodnak meg iszonyú mértékben kevesen, és csúsznak le közben sokan.
A lecsúszottaknak vagy fogalmuk sincs a valóságról, így megvehetők vagy kénytelenek eladni magukat, így meg is veszik őket vagy a neveltetésük, cselédmentalitásuk miatt annyira hívők, mint a jehovisták.
Persze, az istállótakarítás mindenütt megbecsült meló. Ja, nem. - Nekem is van olyan vidéki ismerősöm, aki rühelli a lovakat. Neked is hasonóak a vidéki gyökereid.
"Győzött Orbán népe, amiből a NER hasznát húzó keveseket levonva a többieknek nincs perspektívája, nincs iskolája, foga kevés, szemüvege eltörött vagy nincsen, rosszul lát, elhízott és tönkrement. Elképesztő, hogy mennyi idősek, és mennyivel néznek ki többnek annál. Sok a cigány, sok köztük kevésért megvehető, meg is veszik őket, a szavazatukat is. Az országból, a világból nem értenek semmit és nem is akarnak. Ez itt a többség, Európa legalja."
El kellene különiteni a fideszes politikust , és sameszt aki 100 milliárdokat kaszál , és szavazóbázist aki közmókás 54 ezerert , vagy 133 ezres minimálbéres
Nem érted, kokesz. Nekem ettől pont ugyanolyan fényűző életem maradt, nektek ugyanaz a nyomorult csöves létetek. - Ja már megosztottad itt a fórumon hogyan is űzöd a fényt. Ünnepi terítékeden kétféle kólával.
Nem érted, kokesz. Nekem ettől pont ugyanolyan fényűző életem maradt, nektek ugyanaz a nyomorult csöves létetek. Te megeszed az ürgepörit a szétkorhadt fa konyhaasztalodon magányosan, én abba az étterembe megyek akár naponta többször, amelyikbe akarok. Funny, mi, kokesz?