Bakker, tényleg nem hiszem el... egy ilyenre mégis mit írjak, hogy ne vedd személyeskedésnek?? Mert hát két lehetőség van: vagy direkt csinálod, vagy ennyire futja.
A "megfizethető" és a "megfizethetetlen" relatív fogalmak. Korábbi ismereteink alapján tízezer forintot megfizethetetlennek mondanánk egy kiló almáért és bagatellnek egy kerékpárért. De ez is csak a nagy átlagra igaz, egy dollármilliárdos mosolyogva fizetne tízezret egy kiló almáért, míg a szegénysor végén lakónak ennyiért sem futná bicóra.
Úgy egyébként meg abszolút értéken igen, olcsóbb a kerékpár mint mondjuk az autó, a fenntartásáról nem is beszélve. De ezt te is tudod, tehát fölösleges álkérdéseket ismételned. Bár azt is gyanítom, hogy Karácsony elsősorban nem a zemberek pénztárcájára tekintettel propagálja a bringát, hanem környezeti hatások (környezetszennyezés, zsúfoltság, zaj) miatt.
És mindez még így is offtopik, mert az infláció nem arról szól, hogy önmagában mennyi x termék ára, hanem mennyit változott egységnyi idő (év) alatt.
És megszüntetett 3 analóg csatornát plusz a UPC közös wifijét is eltörölte. Nagyon ott vagyok hogy átmegyek a konkurenshez, csatornában mobil internetben és vonalas telefonban is veri a Vodafont
Új autók növekvő száma, azok inkább csökkentenék a használtautók árát, viszont azok ára is növekedett. Értem én hogy a neppernek is kell paradicsomot venni, de akkor is kopjon fel a nepper álla!
Nyáron kerestem autót, rendesen hazudtak az adatokrol. Jobban jöttem ki karosszéria javitással