1 százalék Karácsony Gergelyék pártjának a Párbeszédnek a támogatottsága. 1 százalékos az angol nyelvtudása is és 1 százaléknyi beleszólása van a baloldalon zajló folyamatokba. 1 százalék nem sok, ezzel szemben 99 rengeteg.
Miközben a Lölö félék a kedvükért túlárazott közkiadások, közberuházások x százalékát a semmiért elteszik maguknak, illetve erővel elveszik azt, amit mások – gazdagok vagy szegények, mindegy is – építenek és teremtenek ebben az országban.
"Jobban utálom a szocikat, mint a Fideszt." - aztán elfogadja a szocik támogatását a miniszterelnökségre.
"Nem tagadom, néhány Unicumot meg kellett innom ma, hogy elviseljem a helyzetet, nem szeretem, hogy így alakult, de ez van." - nyögte ki arra a kérdésre, hogy mennyiben tartja kudarcnak Gyurcsány Ferenc és Fodor Gábor szereplését az egyébként megújulást, korszakváltást hirdető Együtt-PM-mel közös listán.
A Social Report Bt. már csak a hab a tortán.
Bátorság
:DDD
Határozottan, bátran kiáll a sarokra sarkára StadionStop-, a parkolás-mutyi-, Tiborcz-adó-ügyben is.
"Állandóan úgy csinál, mintha kemény gyerek lenne, és voltaképpen állandóan a kompromisszumok politikusa."
Humánum
"Orbán alacsony és kövér, én magas vagyok és vékony."