Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 34

frusztrált vagy. és hol találsz nemes férfit? sehol.

állítsd le magad, és fogd fel a lényeget végre, mert nagyon unalmas már.

Előzmény: Nyndzsa (31)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 33

Padlizsán, karfiol meg ilyen buziságok. Lehet magot kellett volna elé szórnom, hogy kiderüljön? Felcsipegeti tuti állat.

Előzmény: Eklatáns Béla (30)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 32

A Bibliáról volt szó, hogy Jézus aszonta, ha elválsz egy nőtől, akkor házasságtörő állattá teszed vagymi. Ne kejjen má ismételnem, nézd meg miwel topicindít.

Előzmény: Törölt nick (29)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 31

Derék asszonyt kicsoda találhat? Mert ennek ára sokkal felülhaladja az igazgyöngyöket.

Péld 31,10

Derék jelentése:

becsületes, nemes, jóságos, jóindulatú, tisztességes, korrekt, jellemes, erkölcsös, lelkiismeretes, feddhetetlen, rendes, jóravaló, megbízható. 

Tehát az átlag nőknek, nagy  részüknek ilyen nincs. A Biblia mongya. Nade ha nincs igényük ilyesmire, kérdés, hogy ugyan mitől lenne? Hiszen oldalbordából lettek és nem agyvelőből. Kérdés, hogy a koponyájukban mi van ugye. Bár talán a Delfinnek több agya van, nem tom

Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.27 -1 0 30

Semmi gyimelcs, semmi gabona, semmi mag...?

Előzmény: Nyndzsa (24)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 29

te mondtad, hogy a nő állat szerinted. akkor miért teszel különbséget? házasodj kutyával vagy majommal. ja, hogy akkor mégiscsak emberrel akarsz? ja, akkor a nő ember? agyatlan.

Előzmény: Nyndzsa (27)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 28

Nekem mindegy.

Előzmény: Meglenoromán (17)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 27

Ha Ádámot nem tette boldoggá az állatszex, miből tudom hogy engem meg de? Ugyan a nőnek mit kell adni a takarmányon kívül? Nekem ezt sose senki nem mondta

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 26

nem, te egy állatot is megmásznál. csak azt nem értem, hogy ha neked a nő állat, akkor mivel nincs nőd, miért nem fogsz egy kecskét vagy kutyát, és házasodsz össze azzal. egy szinten vagytok. plusz, annak adni sem kell dolgokat a takarmányon kívül, megértened sem kell, semmi kihívás az életedben nem lesz, élheted az életedet tovább agyatlanul.

Előzmény: Nyndzsa (24)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 25

Óóóó ha tudnád, hogy evangélikus lelkésznők milyen szart adnak Istentisztelet címszó alatt. Ha a férfi lelkész 10, akkor  a női max 3. De inkább 1-2. A nőkön láccik, hogy műveletlenek és tudatlanok. Nem csoda, hogy Jézus állatnak mondta a nőt. Sajnálta, mint én a síró kiskutyát, de attól még állat.

Előzmény: polária (14)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 -1 0 24

"a férfiakban mindig megvolt az állatokkal való közösülés vágya."

Akkor én azért másztam a csajra mer észre se vettem hogy állat? Mongyuk vega, abból egyből rá kellett volna jönnöm. Chak zöldségeket eszik múúúÚÚÚúú

Előzmény: Törölt nick (19)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.27 0 0 23

Sok férfi sokkal gyengébbnek láccik. Akkor biztos?

Előzmény: kétlambos (11)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 22

egyébként frajdi elszólás, mert a lányok elég nyálasak. úgyhogy az emberi lény volt a helyes. jó, hogy fraud szelleme mindig itt lebeg a fejem felett, és emlékeztet a hibáira.

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 21

na bakker. emberi lánnyal.

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 20

emberi nyállal.

Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.27 0 0 19

a férfiakban mindig megvolt az állatokkal való közösülés vágya. hasonló a hasonlóval.... ezért nem érdemesek a szerelemre egy emberi lénnyel.

fhrfl Creative Commons License 2021.04.27 0 0 18

Péter Apostol I. levele 2. rész

5. Ti magatok is mint élő kövek épüljetek fel lelki házzá, szent papsággá, hogy lelki áldozatokkal áldozzatok, a melyek kedvesek Istennek a Jézus Krisztus által.

9. Ti pedig választott nemzetség, királyi papság, szent nemzet, megtartásra való nép vagytok, hogy hirdessétek Annak hatalmas dolgait, a ki a sötétségből az ő csodálatos világosságára hívott el titeket;
  10. A kik hajdan nem nép voltatok, most pedig Isten népe vagytok; a kik nem kegyelmezettek voltatok, most pedig kegyelmezettek vagytok.

Követelned sem kell, mert nem csak férfi a pap, ahogy nem csak nő. A "pap"-ot ugyan eltorzította magának mára a katolikus egyház, de Péter beszédét még nem.

Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 17

"És lehet ez a magyarázat, hogy a matek mér tart tovább a nőnek. "

Ebben a mondatban a miért jelentésű mér felesleges, értelemzavaró.

Mentségedre szolgál, hogy nem tudsz koncentrálni.

Előzmény: Nyndzsa (10)
Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 16

Pap akarsz lenni?

Meglenoromán Creative Commons License 2021.04.27 0 0 15

"Szimmetriasértés persze van, mert az elbocsátó férj viszont nyugodtan összeállhat egy szűzzel, attól nem lesz parázna"

Jézus szerint nem állhat össze.

Előzmény: pk1 (7)
polária Creative Commons License 2021.04.27 0 0 14

Én a katolikus követelem a NŐI PAPSÁG lehetővé tételét ne csak férfi lehessen pap

polária Creative Commons License 2021.04.27 0 0 13

https://index.hu/kulfold/2021/04/26/egyiptom-fgm-noi-nemi-szervek-csonkitasa-szigorubb-torveny/

a nők elleni TISZTELETLENSÉG férfiönzés sokféle változatban létezik ám

dave_dömper Creative Commons License 2021.04.27 0 0 12

És nyilván éppen, emiatt engedte az egyik bűnös asszonynak, hogy könnyeivel áztassa a lábát, amikor vendégségben járt Adószedő Jakab-nál. És az is lehet, hogy épp emiatt védte meg a tömeg haragjától

a másik (házasságtörő) asszonyt a megkövezéstől. Vajon ki érti ezt ? Az is igaz viszont, hogy épp olyan emberekből (közöttük nyilván nőkből úgyszintén) összegyülekező tömeg követelte a megfeszíttetését a későbbiekben. Csak azt nem lehet tudni, hogy a tömeg két döntése (a megkövezés és a megfeszíttetés követelése) között volt -e valami ok - okozati összefüggés, nemde ?

kétlambos Creative Commons License 2021.04.27 0 0 11

Nem. Méghozzá a gyengébbik.

Előzmény: Nyndzsa (10)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 10

És lehet ez a magyarázat, hogy a matek mér tart tovább a nőnek. Ha az élet is tovább, akkor minden. Nem?

Előzmény: kétlambos (9)
kétlambos Creative Commons License 2021.04.26 0 1 9

Ja, hát alacsonyabb. 5-10 centivel. Járt nő a Holdon? Van Y kromoszómája? Tovább tart neki, míg befejezi az életet? Na ugye.

Előzmény: Nyndzsa (8)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 8

De a férfiakkal szemben nincs ilyen hahaHAHAHA tehát a nő mégis csak alacsonyabb rendű élőlény. 

Előzmény: pk1 (7)
pk1 Creative Commons License 2021.04.26 0 0 7

Lehet. Én úgy értelmezem, hogy itt a házasság felbonthatatlanságáról van szó. A korábbi joggal ellentétben elküldeni csak házasságtörőt ("paráznát") legális. Az egyéb válások nem ismerhetők el, tehát egy egyéb okból elbocsátott asszonyt elvenni éppen akkora házasságtörés, mintha el sem bocsátották volna.

Szimmetriasértés persze van, mert az elbocsátó férj viszont nyugodtan összeállhat egy szűzzel, attól nem lesz parázna - dehát ez az összes ókori patriarchata törvény szerint így van.

Előzmény: Nyndzsa (6)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.26 -1 0 6

Yol van nah, bealudtam gépelés közben bochánat. Máté 5,32

Előzmény: pk1 (5)
pk1 Creative Commons License 2021.04.26 0 0 5

Máté 5,43:

Hallottátok, hogy megmondatott: Szeresd felebarátodat és gyűlöld ellenségedet. De bizony mondom néktek: gyehennára vettetik, aki az Index Fórumban összekeveri az igehelyek sorszámait!

Előzmény: Nyndzsa (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!