Igaza lehet Izzynek. De napi 8 órát játszani teljesen értelmetlen csak azért, hogy az elit csoportba feljusson valaki. Akik pedig állandóan ott szerepelnek; nos nekik is legalább napi 4 órát kell játszani, hogy toppon maradjanak, mert új kérdések mindig vannak, amit meg kell tanulni. és a régi kérdéseket sem szabad elfelejteni. Ráadásul rengeteg értelmetlen, soha semmire sem használható információt is észben kell tartani.
Izzy(válaszként erre: 169. - Bazsi1128)ma 14:19Én is itt vagyok kezdetektől. Sőt, 20-on éve naponta játszom, sokáig a jatek.hu-n, bezárása után ki tudja hány netes kvízkérdésekre válaszoltam sok helyen....Középmezőnyben vagyok, de tudom mennyi időt kellene ráfordítanom, hogy elites legyek (voltam más oldalakon, bezártak már)...az elmúlt évtizedek megtanítottak erre. Jó helyen vagyok itt, kedvemre játszom, nem hajszolom a kérdéseket-válaszokat, ha rám ragad, rám ragad, annak örülök.... Bazsi, akármennyi ideje is játszol, az elit csapatban lenni időigényes és fáradságos munka. Ligában én is játszottam elitesekkel, folyamatosan tanulnak, van aki fanatikusan megtanul minden lehető, előforduló kérdésre a választ, ami az oldalon egyáltalán megjelenik. Nagyon időigényes a dolog.A jó memória sem árt persze, de szorgalommal sok minden elérhető. Ha észreveszed, gyakran jelennek meg újabb és újabb kérdések, pontosan ezért (is) hogy legyen min törniük a fejüket. De seperc alatt megtanulják, mert maradni akarnak az élvonalban. 2 éve játszol, nem tudom napi mennyi órában (8-12 óra kell), hogy 1-2 év múlva az elitben legyél, ha nincs kvízes előéleted, akkor az utóbbi , 2 év, szerintem. ha nagyon akarod, eléred az elit csoportot, csak türelem és kitartás és sok-sok tanulás.
Egyetértek vele. Korábban én is játszottam párszor az elit csoportban - általában pofozógép szerepkörét ruházták rám- most viszont készakarva tartom magam a 6-10 közötti csoportok valamelyikében. Jól érzem itt magam, nincsenek megkötések, nem kell semmit időre teljesíteni, akkor játszom és azt amit én akarok.
Lysandra hozzászóló valószínűleg sokkal több időt tölt el a játékkal, mint Te. Egy mondatát kiemelném: "Amíg várakozol, ott a Küzdőtér, a Kvízbár, az Edzőmérkőzés kártya, ezekkel elütheted az időt." Szóval játsszál folyamatosan. De az időt hasznosabb dolgokkal is eltöltheted. Akit a játékban azok a dolgok nem zavarnak, mint Téged, azoknak szinte csak a játék tölti ki a szabadidejét. Ez már szenvedély szinten működik náluk. Közben emiatt szerintem elhanyagolnak sok mindent, ami esetleg fontosabb lenne. Nem mindenki ugyanabból a meggondolásból játszik. Mi a memória karbantartása miatt játszottunk (illetve Te most is játszol) persze az elért sikerek is doppingoltak minket. Viszont akik szintén régóta benne vannak a játékban, csak a siker hajtja őket, minél jobb eredményt elérni, illetve benne lenni a legjobbak között. Erre viszont rengeteg időt kell fordítani, mert mindig vannak új kérdések, és a régi kérdéseket is fel kell eleveníteni, ezért minél többet kell játékban tölteni. Senki nem fogja elárulni, mennyi időt tölt el játékkal, mert akkor rájönnének, hogy miért van a legjobbak között. Te nem vagy az az ember, aki egész nap a gép előtt ül. Sok más hasznos dolgot is csinálsz, és a kettő nálad kiegészíti egymást. Ez így van rendben. A játékkészítőknek viszont az a céljuk, hogy szenvedélyből játsszál, mert akkor sokkal több időt töltesz el vele. Nekem ez a véleményem, talán nincs is olyan messze az igazságtól. Persze nyilván több tényező játszik szerepet ebben az egészben.
Kedves Don Pedro Gonzales de Toledo, ha csak meg akartad osztani a bosszúságodat, akkor a továbbiakat ne vedd figyelembe :) (Nem igazán tudom eldönteni, hogy választ is vársz, vagy csak levezetted a feszkót.)
Én is találkoztam hasonlóval, de ugye nem minden labirintus ilyen. Nem muszáj kulccsal kinyitni az ajtókat. 7-es szinten elérhető a Kulcs nélkül kártya, akár a klántársaidtól is kérhetsz, ha nincs éppen nálad. Ha felmennél 8*-ra, Vasököllel is operálhatnál. Lámpás, Fókusz is segít a haladásban.
Amíg várakozol, ott a Küzdőtér, a Kvízbár, az Edzőmérkőzés kártya, ezekkel elütheted az időt. Biztos sok más is van, ami nekem hirtelen nem jut eszembe, bár valószínűleg ezeket Te is tudtad.
Amúgy szerintem unalmas is lenne, ha csak úgy simán végig lehetne sasszézni minden labirintuson. 😄
Úgy látom az a baj, hogy mérhetetlenül lelassítják a játékot. Szerintem az lehet, hogy új játékosok nincsenek igazán, kivéve a renickeseket, ezért azt a néhány száz játékost próbálják úgy megtartani, hogy állandóan fenn legyenek a kvízlabin. Engem kifejezetten zavart a sok hülye kártya a labiban, ezért én legutoljára csak a kihívásokban játszottam, mert azok gyorsan lementek, és utána csinálhattam a saját dolgaimat.
Arra én is kíváncsi lennék, mit reagálnának rá, ha feltennéd a labi fórumra.
Belém fészkelt a gondolat, hogy abba fogom hagyni a labirintust. Tisztára az emberek szívatására játszanak. Ma új labirintust kezdtem, eddig huszonhármat léptem van már 3 ajtóm, kinyitottam pár kincsesládát, kulcs sehol.