Ott szerintem azt neztek dobomozdulat volt e es ha igen akkor 2 v 3 pontos dobas kozben tortent. Mondjuk a labdefelhozatalnal eleg erdekesen raktak ki a Diggset a palyarol kicsit biztam benne, hogy azt is videozzak mert az elejen kb 10x azt ismetelgettek.
A 3. negyed elejen amikor a passzba belerugott a vedo es tovabbengedtek az is megerne egy miset. Kaptunk belole 3 pontot. De szerencsere ezeket mind elbirtuk es higgadtak tudtunk maradni.
Nem vitás,hogy ezzel az utóbbi időben már ők tették le a legtöbbet a nemzetközi porondon. Ez a Reggiana alapból erősebb,de a nagy vezetésnél elhitték hogy minden rendben,és még egy erősebb csapat is el tudja veszteni a fonalat. Most már van esély még ennél is tovább menni.
A Keller esetnél úgy láttam azt vizsgálták hogy 2 vagy 3 büntetőt dobassanak.
Igen, nekem is ez volt a véleményem. Szándékos fejre mért ütés volt. Ők meg nagy nehezen videó alapján ítéltek egy sportszerűtlent.. Aztán még próbálták visszakompenzálni utána a túloldalon...
A tegnapi meccsrol talan meg annyit, hogy az olaszt aki Marcinak odavagott siman ki lehetett volna allitani. Alattomos es szandekos utes volt latszott rajt, hogy idegbol ment oda.
Kezilabdaban ez egybol piros lap. Raadasul vissza is videoztak es csak egy sportszerutlent adtak erte.
A tavalyi szezonban mégis csak megoldották ezt az érintett 16 csapat játékosai, szóval attól, hogy nekünk valami furcsa vagy nem megszokott, még nagyon jól működhet.
Szóval, nem találom a szavakat. Elnézést kérek a múltkori Bl meccs utáni hozzászolásom miatt. Az elmúlt években, azért voltak hatalmas győzelmeink. Gondolok itt az első bajnoki címre, vagy amikor a Körmend vezetett a párharcban 2-1re és tudtunk ott nyerni, vagy amikor Szolnokon az 5. Meccsen behuztuk a bajnokságot, mind mind nagy győzelmek. De ez a tegnapi...
Őszintén, bízok benne, hogy valaki ezekről az évekről valaki ír egy könyvet, szeretném mondjuk 15 év múlva elővenni könnyes szemmel, állo f@sszal olvasni!
Hát az marha jó lett volna igen,gyakorlatilag még 3liter alkohollal a gyomrunkba a szilveszter után...Mindenki meg lett volna halva akkor még,jobb ez így,hogy mindenki tud egy kicsit szusszanni.
Köszi, közben ránéztem én is és valóban. Kár, mert én már mentem volna korábban.:) Egyébként az eredmények.com is január 2-re írja, de nyilván a BCL hivatalos oldala a mérvadó és ezzel "eldöntötte" ezt a kérdést.
A BL hivatalos oldalára 10 perce került ki egy hír, ami szerint hetedikén kezdődik a play-in és huszonkettedikéig lezárulnak a szériák. Szóval egy szolídabb szilveszeri ünneplés azért belefér majd.:)
Közben megnéztem és tavaly is január 2-3. volt a play-in első játéknapja, igaz akkor keddre és szerdára estek ezek a napok. Viszont akkor hetente voltak utána a meccsek, tehát az első után nem volt két hetes szünet.
Amiatt szerintem életszerű lehet, hogy a BCL meccsek között minimum két hét szokott lenni, így ez most is meglenne az első és második meccs között. A második és harmadik mérkőzés között meg már "sűrűbb" lenne azzal az egy héttel. December 31. és Január 1. lenne kedd és szerda, vagyis a két megszokott BCL-nap, de ugye nyilván ezeken a napokon nem rendeznek meccseket, ezért lehet a nem megszokott csütörtök-péntek játéknap. De gondolom hamarosan majd úgyis kiderül.
A Wikipédia szerint január 2-3. , 14-15. , 21-22. . Egyébként továbbjutás esetén az L-csoportba kerülnénk.
Lesz egy olyan csoport (Group J), amelyben a Malaga és a Rytas mellé jó eséllyel a Galatasaray is bekerülhet és egy másik bombaerős csoport (Group K), ahol két spanyol csapat - Tenerife és Manresa - mellé kerül a Bonn-Reggiana továbbjutója. Ha ma nem győztünk volna, akkor azért küzdenénk a Bonn ellen, hogy két spanyol csapat mellé kerüljünk, de szerencsére ezen most már nem kell gondolkodnunk.
Persze,hogy jobban almodozunk,mivel sikerült elkerülni a BL győztest,és sikerült egy hozzánk hasonló erősségű csapattal osszekerulni.Ahol szerintem abszolút reális a 16 közé jutás.Nyilván a második csoport még egy fokkal feljebb lesz,de ahhoz képest szerintem teljesen vállalható lenne.
És már január 2-án vagy 3-án megkezdődik számunkra a play-in első mérkőzése! Második összecsapás január 14-15., esetleges harmadik pedig január 21-22.
Egy kicsit előre megyünk a dolgokban - a mai győzelem után persze már jobban álmodozik az ember -, de ez a Murcia szerintem erősebb, mint amelyikkel annak idején játszottunk (és le is győztünk), a Nymburk újra a régi szerepébe lépett, a Nanterre együttesét pedig az ősszel élőben láttam játszani és egy nagyon erős francia csapatról van szó. Mondjuk egy ilyen csoportban szerepelni egy újabb nagy kihívás lenne a csapat számára, a szurkolók pedig további élményekkel gazdagodhatnának.
Felejthetetlen győzelem lett a vége, amire még sokáig emlékezni fogunk. Gratulálok a csapatnak és az egész stábnak! Szép volt fiúk!
Az egyik BCL cikkben azt írják, hogy az UCAM Murcia, ERA Nymburk kettős mellé kerül a Nanterre - Filou Oostende párharc, valamint a FALCO - Maccabi Ramat-Gan párharc győztese. Ez nem is lenne rössz második csoport. Bomba erős mezőny, de új kihívások.
Sima liba volt 😁Aztán ilyen meccsek után pörögj rá az nb1-re. Kicsit segítették a bírók az olaszokat, de mi sokkal jobban csapatként játszottunk véleményem szerint. HAJRÁ FALCO!
Azt gondolom ez volt a klub történelmében a legnagyobb bravúrgyőzelem!
Egy komoly téttel bíró meccsen, idegenben, egy jelenlegi olasz élcsapat ellen 3-20-ról felállva! Gratulálok a srácoknak és az edzői stábnak!
Nagy szeretettel várjuk az izraelieket, de remélem, hogy a párharc végén mi fogunk örülni és ott leszünk a 16 között! Nehéz lesz, de meg kell csinálni és tényleg komoly hangulat kell majd a hazai meccs(ek)en.
Külön pikantériája lesz ennek a párharcnak, hogy Szombathely és Ramat Gan testvérvárosok, szóval ez egy igazi ünnep lesz a szombathelyi szurkolóknak.