Az a frekvencia nem a Klubrádió, hanem az állam tulajdona. A tulajdonos pedig eldönheti, hogy mit csináljon a tulajdonával. Remélhetőleg okosabban hasznosítja majd, mint eddig. Ennyi.
Nyivákoljatok, balliberálisok! Onnan tudjuk, hogy helyes az irány.
Ez legalább tiszta sor, a szélkakas orbán aki kommunistaként kezdte politikai pályafutását, majd liberálisként soros ösztöndíjas volt,utána "csuhások térdre", és a fasz tudja mi nem volt és lesz a jövőben a gránitszilárdságú szekta vezér.
Szerintem a Klubrádió tulajdonosai már régebben eldöntötték. hogy a világhálón olcsóbban ott lehetnek minden km.kőnél. Fellebbeznek, huszonegyeznek, aki játszik az nyerhet is.
Bolgár elvtárs a népi demokrácia tudósítójaként élvezte a demokrácia hazájában küldetését és Bolgár úrként tért vissza. Igaz az utóbbi időben Djb úrrá változott.
A hang nem túl sok byte, pl. egy másfél órás Drágabolgárúr műsort jelenleg 90MByte-os mp3-ban tesznek fel. Ha ez is sok lenne, még ennek a negyedére tömörítve se romlana túlzottan a beszédhang minősége.
Ez ilyen izzadva keresett indok. Büzlik az egész ügy.
Remélem azért meghosszabbitják, legalább egy 8-10 honapra. Aztán a kampányidőpszakot ne befolyásolja egy ellenzéki rádió és választások után akár indulhatna ujbol is.
Addig a Klubrádiósókat a hatalom akár a tenyeréből is eteheti és szeliditgetheti.
Az igazan szornyu hogy egy radio kesve kozli hogy az elozo honapban hany szazalek magyar es kulfoldi zenet sugarzott. Egyebkent ezt nem neki kene kozolni, van a mediatanacsban eleg hohanyo, csak ott kene ulniuk stopperrel a kezukben egy honapig es strigulaznak a zenek idotartamat.
óval később, a Társaság a Szabadságjogokért közérdekű adatigénylésének teljesítése után derült ki, hogy a frekvenciák újraosztásánál a Médiatanács diszkriminatív eszközként használta a formai követelményeket, és jogszerűtlenül, nem azonos szigorral kérte számon a pályázati követelmények teljesülését. Ráadásul több ítélet is megállapította, hogy a kifogásolt feltételek, mint az üres hátsó oldalak beszámozása és aláírása nem is volt kiolvasható a pályázati felhívásból.
Az eljárás miatt a Klubrádiót működtető társaság 1,4 milliárdos kártérítést követelt az NMHH-tól, azonban a Kúria pár éve úgy döntött, csak a frekvenciahasználati díjra feleslegesen befizetett 103 millió jár vissza, plusz 2 milliós sérelemdíj. A cég amiatt is perelt, hogy a bizonytalanság miatt elmaradtak a bevételei, de ezt első fokon, 2020 elején elvesztette. A döntés ellen fellebbeztek, ezért állnak még most is perben az NMHH-val.
a #49-ben reagáltam én is a #20-ra, ebben az esetben meg azt hittem, hogy ugyanaz a nick erőlködik újra, és figyelmetlen is voltam, csak úgy rápillantottam.