"...Akivel kitoltak , azok a kivulallok , mint az Orbán is....most mit csináljon? ha bagatellizalja az egészet akkor gyilkos , ha nem vesz elég lelegeztetogepet akkor is az , ha kijárási tilalom van az a baj , ha nincs , az..."
Azzal mégsem állhatnak elo hogy emberek , hagyjuk az egészet , csak egy influenzavírus az egész , viszont egy iszonyú karokat szenvedtek ok maguk is , de mivel ok atlatjak az egészet , tudtak hogy hol mibe érdemes fektetni , mi lesz ami a nyereséget hozza , hogy végső soron ne kerüljenek padlóra.
A polip melyik karját kell erősíteni hogy a testet fenn tudja tartani.
Akivel kitoltak , azok a kivulallok , mint az Orbán is....most mit csináljon? ha bagatellizalja az egészet akkor gyilkos , ha nem vesz elég lelegeztetogepet akkor is az , ha kijárási tilalom van az a baj , ha nincs , az.
A Fauci felek akik meg tiszta vizet tudnának a pohárba önteni , hallgatnak es mentik az irhájukat.
Úgy értem hogy minden oda vezet vissza amit 205-ben írtam. Egyébként meg olvasgattam belőle-es fogok is-, nagyon sok mindenben egyezik a véleményemmel.
"...Azt gondolom, hogy a megbolondulás ellen elsősorban a gyakorlatban szerzett tapasztalat véd... A tapasztalatok többsége ráadásul nem is saját megfigyelés, hanem a médián átszűrődő, feldolgozott, manipulatív tartalom.
Ilyen körülmények között nagyon kevés védelem van a teljes elhülyülés ellen..."
Szerintem jó helyen kapiskálsz!
Én úgy gondolom, talán lenne egy megfelelő módszer. Mégpedig, az, ha ezeket a tartalmakat morális mércével mérnénk elsősorban!
Hát, te tudod. Én az utolsó percig ki akarom élvezni az életemet, és ezt az utolsó percet igyekszem minél messzebbre kitol i, ha rajtam áll. Amennyire egy darab ember ki tudja védeni a befolyásolást, igyekszem, de az idő és a tények rabjai vagyunk. Úgyhogy csak a saját józan eszemre hallgatok, mindig azon a szűrőn át, mi a jó és hasznos nekem és azoknak, akiket szeretek…
Azt gondolom, hogy a megbolondulás ellen elsősorban a gyakorlatban szerzett tapasztalat véd. Ha ennek szerepe csökken, akkor teljesen hülye ideológiák is komoly szerepet kapnak, mert nem szűri ki őket rövid idő alatt a keserves tapasztalat.
A tudomány és technika lehetővé tette, hogy a legkülönfélébb öncélú dolgokkal is lehessen foglalkozni, anélkül, hogy ennek gyors negatív következményei lennének. A tapasztalatok többsége ráadásul nem is saját megfigyelés, hanem a médián átszűrődő, feldolgozott, manipulatív tartalom.
Ilyen körülmények között nagyon kevés védelem van a teljes elhülyülés ellen.
Ja , hat ez az alap. Ezert nem fognak rajtam gazdagodni hulye nagy multik , sem nem vasarolok , sem nem veszem igenybe a szolgaltatasaikat( lehetosegeimhez merten)
Nem akarlak győzködni, de érted kár lenne. Gondold át. Ha már nem haltál meg kanyaróban, gyermekbénulásban, tuberkulózisban vagy diftériában, nem kéne covidban elpatkolnod.
A világnak csak 1 piciny része!!!!! És azért van nagy hangjuk mert túl sok a pénzük!!!! Ja, a dolgozó emberek keresete révén:(((( És a többi része mért nem szól ellenük???? Mert nincs felület, ahol hozzászólhatnának cenzúra nélkül, azonkívül nem tartják veszélyesnek, mert igen kis területet érint!!!!
Szóval a bolondozás tovább tart és élteti a sunyit:((((("
Csak az a gond hogy ez a piciny resz eszeveszett iramban tenyeszti a biomasszat , ami lassan elnyeli az egesz vilagot.
"Itt van pl. ez a "járvány"-őrület! Mi a véleményed róla?"
Ezt pontosan meg tudom neked mondani.
A virus az valos , de semmi kulonos. Egy kicsit mas mint egy " atlag" influenza virus.
Mar regen ismerik , regen kutatjak .
Amikor '16-ban Trump nyert az Usaban , a nemzetkozi lipsi banda( miutan magahoz tert a pofonbol), ketsegbeesetten kutatott hogy mit lehetne csinalni hogy ez megegyszer ne forduljon elo. Valamelyik agytroszt elojott a levelszavazassal , abban az esetben annyi szavazatot vetnek be amennyi szukseges....nade hogy lehet az embereket otthon tartani?
A legcelszerubbnek valami jarvany latszott , de mi? Tenyleges eletveszelyt ok sem akartak , mikor valakinek eszebe jutott hogy ott csucsul a laboratoriumokban ez a praktikus kis koronavirus, az pont jo , nem eletveszelyes mint egy pestis vagy ebola , de otthon lehet vele tartani az embereket.
Akkor mar rengeteg amerikai laboratorium kitelepult Kinaba az óccó munkaero miatt , hogy aztan konkretan melyik volt amelyikbol a Fauci-Bill Gates es tsai kiengedtettek , az lenyegtelen.
Kicsit nagyobb mereteket oltott mint gondoltak , de sebaj , a celnak tokeletesen megfelelt.
( Hogy aztan meg extra-extra-extra profitokat hozott gyogyszergyartoknak , szallitmanyozasi oriasvallalatoknak , egyes gyartoknak , az csak hab a tortan)
Most aztan mar a hisztit nagyon nehez megallitani , egyik orszag igy kezeli , a masik ugy....ugye , egy pestisjarvany idejen nincs variacio , minden orszag egyforman cselekszik. Itt meg van maszk , nincs maszk , oltas-nem oltas, ket meter, nem ket meter es mindennek az ellenkezoje.
A világnak csak 1 piciny része!!!!! És azért van nagy hangjuk mert túl sok a pénzük!!!! Ja, a dolgozó emberek keresete révén:(((( És a többi része mért nem szól ellenük???? Mert nincs felület, ahol hozzászólhatnának cenzúra nélkül, azonkívül nem tartják veszélyesnek, mert igen kis területet érint!!!!
Szóval a bolondozás tovább tart és élteti a sunyit:(((((
Valamikor gyakran megfordult a fejemben az a gondolat, hogy a Bibliában leírt fenevad, mely halálos fejsebet kap, de meggyógyul, talán a kommunizmus lesz..?
Később felülírtam magamban ezt a lehetőséget, de manapság újra sokszor eszembe jut.