Folytatódnak a támadások a szobrok ellen Nyugat Európában. Nagy-Britanniában Winston Churchill és Abraham Lincoln szobrát rongálták meg a napokban, Franciaországban pedig Napóleon és Charles de Gaulle szobrának eltávolítását követelik radikális baloldali, bevándorláspárti szervezetek.
Az Uncle Ben's-nek annyi, Svájcban már a négercsókot ostromolják
VILÁGSZERTE VITA INDULT ARRÓL, HOGY VAN-E HELYE AZ OLYAN FILMEKNEK, KÖZTÉRI SZOBROKNAK, FIGURÁKNAK A 21. SZÁZADBAN, AMELYEK EGYES TÁRSADALMI CSOPORTOKNAK SÉRTŐEK LEHETNEK.
Churchill esetén én nem emeltem volna neki szobrot. Magyarország szempontjából nem volt nagy különbség a náci megszállás és a kommunista megszállás között. Hitler vagy Sztálin? Melyiket választanád. És ez a Churchill Sztálin kérése nélkül odadobta Magyarországot a kommunisták uralma alá. Néztél át a kerítésen Hegyeshalomnál, hogy milyen lett volna, ha Sir Winston nem tesz ilyet?
Szóval én nem állítottam volna neki szobrot (vagy ha igen, akkor odatettem volna a háttérbe a kis sajtcetlit is)
Szánalmas vagy tanár létedre! Egy szobrot mondj, amely a parkban van, és le lett döntve. SZVSZ kulturált módon le lett bontva, és talán egyedülállóan kulturált módon lett egy parkba összehozva. Akinek kedves mehet romantikázni. A mostani döntögetők egészen más dimenzió!
Allitolag hatalmas karokat okoztak a budapsti churcillrombolok akik.filctollal ossuefirkaltak a szobrot, ez egy takaritononek legalabb feloranyi munkaaba meg fel liter oldoszerbe is kerulhet.
Többméteres szivárványszinű izzadtan ölelkező férfiteströl mintáztatnék szobrot, az egyik természetesen néger lenne és minden tv-ben a hiradó ezzel kezdene
Akiknek nem teszik, milyen szobrokat állítunk itt Európában, húzzon el, vagy haza Afrikába, esetleg a Közel-Keletre. A lófasz se hívta őket ide, de még a szüleiket se. Maradtak volna otthon! A néhány buzeráns meg aki európai létére ezekkel fúj egy követ menjen utánuk, ha annyira jók a meglátásaik, ha annyira tetszik neki amit képviselnek!