Miért kell visszatérni 2010 előtti korszakba, amikor a baloldali poltikusok és aktivisták politikaikag korrekt beszéd miatt feljelentették azt, aki igazat szólt. És ha erról topik nyílik, természetesen cenzúra áldozatául esik, már megint vissza térne a liberális cenzúra és ezt nem akarom.
Az történt, hogy Tordai Bence feljelentette gyűlöletbeszédért Horváth Lászlót és Dúró Dórát, amiért Gyöngyöspatávak kapcsolatban igazat szóltak, üzenném én magyar emberként, hogy magar vagyok és elegem van abból , hogy a saját
hazámban én vagyok az ellenség, ha kimondom az igazságot. Az ellenzék szerintem túllőtt a célon, Békement kell! Egy polgár
Miért kell visszatérni 2010 előtti korszakba, amikor a baloldali poltikusok és aktivisták politikaikag korrekt beszéd miatt feljelentették azt, aki igazat szólt. És ha erról topik nyílik, természetesen cenzúra áldozatául esik, már megint vissza térne a liberális cenzúra és ezt nem akarom.
Az történt, hogy Tordai Bence feljelentette gyűlöletbeszédért Horváth Lászlót és Dúró Dórát, amiért Gyöngyöspatávak kapcsolatban igazat szóltak, üzenném én magyar emberként, hogy magar vagyok és elegem van abból , hogy a saját hazámban én vagyok az ellenség, ha kimondom az igazságot. Az ellenzék szerintem túllőtt a célon, Békement kell! Egy polgár