Kérlekszépen' ez így már nem igaz . Saci sose ébresztett még fel (ő a lány) , ez a nagyságos úr Mici szokása volt (látod ... hímnemű ... még macskaként is szekánt :-D) . De mert a macska okos , megtanítottam , hogy ne csinálja .
Most már csak szépen beleül a pofázmányomba (fejemtől kb. 15 cm-re), és ha csukva van a szemem , akkor csak fikszíroz , de nem ér hozzám , nem dorombol . Kifigyeltem ... halál aranyos , ahogy bámulja a fejem .
Jól elintézte a tűz azt a ruhás boltot . Egy centi nem maradt belőle épen . Ráadásul a mellette lévő bank automata is felrobbant és kiégett , fene tudja mennyi kp.-vel . Most majd jó darabig lehet messzire mászkálni , ha kp.-t akar az ember .
Ha ez szándékos gyújtogatás volt , a tettesnek még az unokája is fizetni fogja a kártérítéseket .
Fél órás eltéréssel mindig tudom kb . mennyit aludtam , mert a butafon a párnám alatt van , és lefekvéstől számítva nagyjából fél óra alatt el is alszom . Minimum 7 órát , de van , hogy akár 9-et is alszom .
Szóval ... nincs panaszom . De ez most érdekes volt .
Egyébként alváslaborban is volt ilyen jelenség, hogy a beteg úgy ébredt fel, hogy alig aludt, aztán az alvásgörbéje azt mutatta, hogy de bizony, hogy aludt. Csak azt álmodta, hogy nem tud elaludni. :) Ha kipihenten ébredtél, akkor nem számít.
Aszonta' Kötcsén a félisten , hogy már nem elég jó visszamutogatni .... Úgyhogy akkor MP. , meg a Tisza párt a hibás .:-D
Próbáltam délelőtt aludni , de csak 2 órányit sikerült , mert két rendőr dörömbölt az ajtón . A szemben lévő tér tele van szolgáltatókkal , és az éjjel kigyulladt valamelyik . Tanúk után kérdezősködtek . No de ki a fene leskelődik éjjel , még ha nem tud is aludni ?
Már csak kétféle száraz kaja van itthon a büdös , válogatós fajtájúaknak , azokat meg unják . Inkább nem esznek estig , míg nem jön a konzerv . Főztem nekik tojást .... kíváncsi leszek megeszik-e .
Lehet ... de nem bújik melléd dorombolni , nem néz rád olyan szemekkel , hogy menten elolvadsz , nem akar meggyógyítani , ha a kipárolgásodból tudja , hogy valami nem olyan , mint tegnap .... Némi kényelmetlenség megéri .
Szóval .... a plátói nem pótolhatja a fizikai kontaktust .
Mici úgy döntött , hogy elég nekem 6 óra alvás , és hajnal 5-kor nekiállt randalírozni . Közvetlenül már nem ébreszt fel .... megtanulta , de azért tudja a módját mégis hogyan kell . Most elégedetten szunyál .
Mire lejár a szerződésem , nagyjából gatyába rázatom ezt a leharcolt lakást . De legalább a tulaj normális ... most is jött szinte azonnal , és még hálás is volt , hogy elintéztem helyette az Eont .
Eonosok már el is mentek . A kinti óránál egy biztosíték szét volt égve , tettek egy újat és minden oké .
A tv. meg nem ugyanonnan kap áramot , mint a gép .... most direkt kikutattam . Nemlétező tököm is tele van már . De legalább gyorsan jött az Eon .... ez nagyon jó , hogy van rá emberük .
Ha vezetékekkel van baj, az tényleg nem mindenhol is jelentkezik, nálad, ahogy papi mondja (és a külön lehúzott konnektor miatt, ami működik), tényleg inkább valami komplexebb félrekötés lehet a baj, nem egyedileg a kábelek. Ha a kábelek nem bírják, akkor azt észreveszed és egyszerre az összes ritkán patkol el.
Nálunk most az van, hogy a konyha felújításakor jöttünk rá: a sütő három fázisából az egyiken nem volt áram. Optimális esetben a fi-relé patkolt csak el, komplikáltabban újra kell húzni -- ha nincs szerencsénk (mivel régi ház), akkor be van vakolva és bontani kell... Mivel albérlet, majd egyszer biztos meg lesz javítva. Mivel minden más működik, jóvanazígy. :)