A bolsevik gyűlöletpolitika, amit a jelenlegi ellenzék alkalmaz, vezetett ide. Erre nincs szükség, ez nem kell. Ezért kéne az ellenzéknek leállítania magát.
Nekem nem kell az, baszod, hogy nekem kell lapítanom és szégyellnem magamat, mert kormánypárti vagyok és le kell tagadnom, ha nem akarom, hogy bántódásom essen. Ezt ti tettétek az országgal. Ilyen gyűlölet a mi oldalunkon sosem volt, a Fidesz szimpatizánsok sose támadtak rá a másként gondolkodókra.
De a Blankátok gyűlölködése még fokozta is ezt, a Fidesz a társadalom végbélnyílása és a Czeglédi kartácsatok meg bevezette Szombathelyen a fidesztelenítést. Nem kell, baszod, de TI OKOZTÁTOK! MEGTEREMTETTÉTEK!
A ti oldatatok kezdte 1998-ban. Azóta tart. Ezért nem nekünk kell magunkat szégyellni, hanem nektek magatokba nézni. A bolsevik fideszellenes gyűlölet akkortól van. Előtte meg csak a jobboldalt gyűlöltétek, mert meg merte buktatni a kommunizmust 1988-ban. Így indult, először Antall volt a főelleneség, aztán Orbán, aztán már mindenki, aki nem bolsevik módon gondolkodik. Ez ide vezetett.
ÖNVIZSGÁLATOT A TI OLDALATOKON KELL TARTANI először
Sajnos elszabadult pár idióta széllelbélelt a mi oldalunkon is, mert a Pistike visszaütött mert bántotta
a Móriczka, én nem örülök ennek. Ez már csak reakció az állandó terrorra amit a baloldal csinál már 30 éve aztán most liberálisok a nevük, rocky szerint liberónácik, találó.
Mindenki nyugodjon le a picsába, egyetértek. Nekünk menni fog? Igen. De ti libbantak? Nektek menni fog? Kötve hiszem! Na, itt a baj!