Nezd meg az alábbi videot mert ott van benne Bayer korábbi mocskos beszédéből néhány. Hol volt a Kesz akkor? ja kussban.
Meg a katolikus Papa támadásakor is csak úgy mertek bírálni, hogy közben végig ment a levélben, a jaj kedves Zolti az érdekedben, féltésből írom, meg te csak azért tetted mert tévedtél, stb!
Olvastam, hallgattam Önt, sokat tanultam gondolataiból, szerettem irodalmi érzékét, elkötelezett kereszténységét és magyarságát....
A féltés íratja ezt velem, mert hiszem, hogy mindezek ellenére nagyon sok meghatározó kérdésben egyet tudunk érteni, mert konzervatív értelmiségiként és keresztény magyarként mindig az értékek megőrzése a feladatunk.
Ebben a levélben nem térek ki a Szentatya szavait és tetteit érintő kritikájának – talán csak tájékozatlanságból fakadó – tévedéseire, a bennük rejlő csúsztatásokra.
Érted?! meg a katolikus PÁPÁT sem voltak képesek a nagy keresztények nyíltan úgy megvédeni hogy közben ne próbálnak mentegetni Bayert ugyanott!
Most képzeld el, hogy a ilyet irt volna az itt ragozott Tilus ugyben. Oh kedves féltésből írom, te biztos csak tévedésből mondtad amit, egyébként csodalattal hallgatom szavaidat blabalabla...
medvemedve! A mocskolódás nem most kezdődött. Folyton elvárjátok a keresztényi értéket a nemzeti oldaltól. Ezen értékek közül csak az a rész tetszik nektek, hogyha pofán vágsz egy keresztényt, az tarts oda másik orcáját is a balosoknak, egy újabb pofonért. Háááát, vannak rossz magaviseletű keresztények is. Akkor meg jöttök megint, hogy hát, mijazhogy, visszavágott a rohadt keresztény. Meg csúnyán beszél. Blablabla........
És pont te beszélsz a régi hírek felemlegetéséről?Bagoly.
Mert az berakott keresztényvédők IZRAELI zászlót égettek a Tilos ellen si (mert ugye azoknak valamiért default zsidó volt ha nem tetszik) az nem előtte volt ugye (ezen vekeng essy fikanickje)
Vagy az hogy Orban törvényszegő kordonbontásakor is azonnal izraeliztek a hívek Gyurcsányt (!!) az is véletlen de az se számít neked.
A 2010-es és 2014-es Fidesz-győzelmek után viszont az ellenzéket már nem volt értelme ütni. Finkelstein mindig azt mondta, hogy a szövetségesek annak idején nem a nácik ellen harcoltak, hanem Hitler ellen, az amerikaiak pedig nem az al-Kaida, hanem Oszáma bin Laden ellen – idézte mentorát Birnbaum.Kellett keresniük valakit, aki ellen uszítani tudják az embereket.A végeredmény szerinte két összetevőből alakult ki.
Birnbaum láthatóan ma is büszke a találmányukra: „Annyira nyilvánvaló volt. Ez volt az összes termékünk közül a legegyszerűbb. Csak be kellett csomagolni és piacra dobni.”
A szónoklatok után a tömeg elvonult, de mintegy 500 ember öt óra után is maradt és indulatosan jelszavakat skandált, folyamatosan fenyegette a rádió munkatársait. Egy kisebb csoport a kordonozott bejárat előtt elégetett egy izraeli zászlót, és összetörte az MTI fotóriporterének fényképezőgépét. Lovas István meghirdette a nulla tolerancia elvét.
mióta hívjuk ezeket a suttyókat polgári értelmiségnek ????
Hol voltak ezen demokráciáért aggódó, keresztény elvükkel ekkor Bayer ellen?
Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”Hogy biztosan mindenkinek átmenjen az üzenet, Bayer megismételte, hogy csak semmi finomkodás: „Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat.
itt van, hogy a Papa mocskolásakor felszólaltak Bayer ellen hogy ezt mar azért mégse, de ha elolvasod akkor se kemény kiállás ellene, hanem szinte könyörgés jaj zsolti ne , mert egyébként annyira de annyira egyetértenek vele.
Olvastam, hallgattam Önt, sokat tanultam gondolataiból, szerettem irodalmi érzékét, elkötelezett kereszténységét és magyarságát....
A féltés íratja ezt velem, mert hiszem, hogy mindezek ellenére nagyon sok meghatározó kérdésben egyet tudunk érteni, mert konzervatív értelmiségiként és keresztény magyarként mindig az értékek megőrzése a feladatunk.
Ebben a levélben nem térek ki a Szentatya szavait és tetteit érintő kritikájának – talán csak tájékozatlanságból fakadó – tévedéseire, a bennük rejlő csúsztatásokra.
Pont arról szol a topik hogy HOL VOLTAK ezen most O1G kapcsán aggódó keresztények az elmúlt 4 évben a migrancsok elleni hergeléskor, a Sors elleni mocskolódáskor?