A nem beszélve a már említett futballdrukkereket, akik előszeretettel piróznak, a kemény mag pedig közismerten és hagyományosan balliberális beállítottságú. :D
Ha már az előbb említettem a beskatulyázást, akkor persze, biztos csakis a balliberálisok öröme a durrogtatás, a jobbosok között biztos nincsenek olyan duhaj műmacsók, akik ezt jó virtusnak tartják ("Há' nem mersz petárdázni? Csíra vagy?"). :P
Hátbizony. Télleg csak egy öregember volt a plakátokon, de egy olyan öregember, akire már 14 éves korában rá kellett volna rohadjon a műanyag lakat. De akkoriban csak azokat akasztották fel, akik parancsra tették, azt nem, aki ha nem én teszem meg, megtette volna más.
Na, sebaj. Már közel, nagyon közel van számára a számadás. Még sajnálnám is, ha nem vetném meg mélységesen az öregemberedet.
Sok minden száradna a lelkén, ha lenne a vén roncs pszichopatának olyanja.
Majd az ördög jól elpirózik vele. Nem lesz benne köszönet.
Teljes tiltás kell és büntetés. 29-én rájuk hívtuk a rendőrt, és egy autó másnap is cirkált a környéken. Nem is durrantottak egyet sem, kizárólag az engedélyezett időben.
Arról nem is szólva, hogy pl. nálunk (Velencei-tó) nem csak a kutyákat, gyerekeket, hanem a vízimadarakat is roppantul zavarja, egyéb vidékeken a vadon élő állatokat, és ha bármikor lehetne tűzijátékozni, sosem lenne igazi nyugalom: névnap, születésnap, buli vagy csak úgy, durrognának évente százszor.
Ne hidd! Sok a pénz, bőven lehet belőle a levegőbe lődözni. És nem a prolik durrognak, a mi környékünkön csupa új ház, új autó, luxus stb., és vagy 10 órán keresztül feszt lövöldöztek.
Mi rendőrt kellett híjunk, mert már 29-én lövöldöztek a barmok. Kutyát sétáltattam este, és a fejem fölé lőttek pár tíz méterről, a kutyám leült ijedtében, pedig nem szívbajos, én megijedtem, olyan közel volt. 31-én meg sok milliót ellövöldöztek, az utcák tele voltak törmelékkel, a kutyák (3 van) + a szomszéd kutyák meg a kisgyerekek nem érdekelték a rohadékokat. Követni kell Tata példáját, petíciókat kell aláíratni és minél több helyen betiltatni ezt a káros játékot.
Mér, mehetne a fotó mellé zárjegy is, mint a ciginél:-), szerintem közgazdasági szempontból abszolute nyeteséges lenne.:-)
Most is, ha megnézed kb 3 -4 ujj van oda, a másik oldalon sokmilliárdos bevétel. Egy 50%:-) körüli jövedéki adóból még a traumatologiai ellatasra is futná:-).
Nekem a tüzijátékokról a sztalingyertyák és a bombázás jut eszembe. Nézem a nagyvárosok 10-20 perces szlveszteri videóit. Mennyi menhelyet, melegedöt lakást, ételt lehetne az elpufogtatott pénzböl a szegényeknek juttatni.
És az ujjak is megmaradnának.
Sajnos a betiltás, ellenörzés nélkül csak a fekete piacnak segít.
Soha ne hozz olyan törvényt amit nem tudsz betartatni.