Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Amúgy az az egészben a legszebb, h tegnap azzal feküdtem le, h majd felhívom anyukámat a sütés miatt... Teljes döbbenet volt reggel, h nem tom felhívni, mert meghalt...
Ahh! :) Én is vmi ilyesmire emléxem. Délután mekkcsinálom, majd megláttyuk mi lesz belőle. Ha készen van, az elzárt sütőben kell hagyni, vagy kivehetem? Le kell takarni amíg kihűl?
Tepsit kivajazni , lisztezni ! Szépen körbe forgatni a tepsiben a lisztet , hogy az oldala is lisztes legyen a tepsinek .
Ami nem ragadt rá , az kuka . Sütőt én 150-180 fokra szoktam előmelegíteni , és max 200-ra tekerem utána . Ha betetted a tésztát , kb. 15 percig nem szabad kinyitni , mert összeesik a massza . Na most hogy hány perc alatt van kész , azt sütője válogatja , meg sose figyeltem . Gondolomra kiveszem úgy 25 perc körül , és hegyes késsel beleszúrva megvizitálom . Ha a kés száraz marad , akkor kész . Ha nem , visszatolom , de innen már 5 percenként ellenőrzöm . Ha nagyon pirulna a teteje , alufóliát rá ! Sok sikert hozzá !
Az van, h nagyon rövid az eszem... Nem tok adatokat tárolni, csak nagyon kis mennyiségben. Ezért semmilyen adatot nem őriztem meg kevés kapacitású buksimban, amit más tudott, mert úgy gondoltam, ha szükségem lesz az adatra, majd megkérdezem attól, aki tudja. Sajnos a most szükséges adat a sírba szállt, anyukám magával vitte, nem tudom megkérdezni, a gugli pedig nem megbíz6ó!
Drága Anyóca! Áruld el lécci, hogyan kell sütni a piskótát? A recept megvan, de a sütést nem tom. Hogyan kell beállítani a sütőt, elő kell-e melegíteni, lejjebb kell-e venni, ha berakom a tésztát, meddig kell sütni, mikor lehet megnézni, stb... Lécci lécci lécciciiiííí! A válasz ráér egész nap bármikor, csak válaszolj lécci!