mi az a pasztafarunalis vallas a bemutatkozasodban kiguglizhato ? van ilyen egyaltalan ha 1- 2 rovid mondatban leirnad mert akkor latnam hogy nem madarnak nezel se engem se masoikat
"Ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld és ami rajta van, elenyészik. Mivel így minden elpusztul, minden tekintetben szentül és vallásosan kell élnetek, hiszen várjátok és siettetitek az Isten napjának eljövetelét, amikor is az egek lángba borulnak és felbomlanak, az elemek a tűz hevétől megolvadnak. Mi ígérete alapján új eget és új földet várunk, az igazságosság hazáját (2Pt 3,1013)."
a migrik penzt kernek nem olelest fizetni illne nekik merkel muttinak a SAJAT fizetesebol nem az allam adobeveteleibol ha nincs nemet gyerek uruljon ki nemetorszag ha nincs magyar gyerek neptelenedjen el csonka magyarorszag az hujeseg hogy majd a kongoi negerekbol faragunk magyarokat NEM FOG MENNI ha nincs igeny a magyarokban a fajfenntartasra akkor fogyjanak el
Nagyot csalódtam a berlini progresszívokban.Igazán tudhatnák, hogy nem a fal, hanem a szeretetteljes átölelés a megoldás.
Az sem baj, robbanómellénye miatt nem érzed a véletlenól muszimterroristának született embertársad szívdobbanását, ő érezni fogja a felé áramló szeretetedet és attól áthatva, finoman fogja majd maghúzni a kioldózsinórt.
ha elfogadod egy orban birka begeteset akkor az a kulonbseg hogy merkel mutti walter ulbricht lett ugyanis volt mar berlini fal 1989-ben bontottak le ezek szerint kar volt mert mont epithetik ujra bekakilok a rohogestol
nem falat epitettek hanem nem tudom hogy van a fal nemetul persze ez ugyanaz es bizony ez az egyik legjobb megoldas 3 ezer ev ota KINAI NAGY FAL vagy jeriko falai amit a dicsoseges izraeli katonasag rombolt le kurt szo trombita harsogas kozben trombita harsog dob pereg csataba indul orban ja ez nem rimel de azert erted ugyi
Igazán elmagyarázhatná hát egy offline negyvenértelmiségi vagy egy fórumballiberális, hogy mi a különbség a magyar határkerítés és az új Berlini Fal között - persze az utóbbi javára.