Ne gyerekeskedj már! Határtalan individualizmusodra vagy büszke, hogy te aztán, sehova nem vagy besorolható. De akkor, ne is nyafogj a 0,0001%-on! A nagy többség azonos értékek mentén nevelkedett. Tehát - a többség - nagy valószínűséggel, hasonlón gondolkodik. Elvárásai is hasonlók. Most az a szar nektek a kávéházban - hogy Sorost se hagyjuk ki -, hogy ez a haladó baloldal olyan labdát dobott fel, mely tenyeressel lecsapható. Aztán meg sírtok, hogy miért a tenyeres? És miért van az, hogy prioritást élvez kultúránk, vallásunk védelme, és miért másodlagos minden más. Ha ezt nem értitek, az a határtalan individualizmusotok korlátjának köszönhető.
"amihez nincs gyomrom!" Majd az idő megtanít rá, hogy megemésszél eddig emészthetetlennek tűnő dolgokat. Például : halalt eszel majd, vagy kolbászt? Nem nehéz számomra választani. Főleg, ha egy pálinka és sör is van mellékelve!
talán el kellene végre azon gondolkoznia a féldakota tescos csauszeszkunak, h valójában hány millió min.elnöke?
Elgondolkodik...
Oszt amikor félnapra kiengedik Grázból, 2/3-al elkeni a szátokat, nektek, szellemi világítótornyoknak.
Aztán kiderül, hogy Európában egyedül a féldakota teszkós csaucseszkunak van népesedéspolitikája, meg még pénze is hozzá, hogy már a kétgyerekesek is ,egkapják a 10 misit.
De hát jól is van ez így... csak dakotázzatok, és meg se próbáljátok tisztelni ellenfeleteket.
Oszt majd minden választásnál birkáztok meg hígagyúztok, mert kizárjátok magatokat.
És talán nem is baj, ha az a társaság fog elmenni meg a természetes szelekció útján elhullani, amelyik úgyis csak nyavajog, fikázik és gyűlüli a magyarságot.
:-) Pontosan erre gondoltam. De nem esik le a tantusz neki! A politika is hasonlatos a piachoz. Kereslet, kínálat. A tőzsde a Parlament. Ha valamire van, vagy nincs igény, az abban a mértékben jelenik meg a Parlamentben a szokásos választások után.
Azt írtad, hogy "Emberek nem érteni akarják egymást, hanem azonnal eggyel okosabbnak lenni", és azért emlegettem ezt fel, mert a korábbi nekem hozzászólásodban te pont ezt tetted irányomba.
"Ameddig az ellenzék összes tudománya abban rejlik, h orbanoznak a parlamentben, addig borítékolható a vereség!!!"
Kb. ezt értettem én is pozitív üzenet hiánya alatt.
"Én gcző pénzén 100 tonna krumit + mosószert, tésztat vettem volna, es a valasztasok heteben teleszórtam volna ezekkel a Tiszántúlt!! + 2 kiló krumpliert meg az anyjukat is!! Sajnos ide züllesztettek a kiszolgáltatottakat!!!"
Nem tudom ki züllesztette idáig, de ez már 20 éve is módszer volt, és nem tudom mennyire eredményes ez. nálunk egy polgármester választáson kampányolt hasonlóan az egyik jelölt, elég sokan örültek ennek és részt vettek a rendezett bulijain, aztán a választáson nevetségesen szerepelt.
A 2/3, az maradjon meg a narancsosknak ..., szót se érdemelnétek, ameddig nincs meg a kormányváltás.
Felesleges energia, pénz egy olyan nyájat győzködni, akiket kizárólag viktor viktor viktor éltet.
Ameddig az ellenzék összes tudománya abban rejlik, h orbanoznak a parlamentben, addig borítékolható a vereség!!!
Én gcző pénzén 100 tonna krumit + mosószert, tésztat vettem volna, es a valasztasok heteben teleszórtam volna ezekkel a Tiszántúlt!! + 2 kiló krumpliert meg az anyjukat is!! Sajnos ide züllesztettek a kiszolgáltatottakat!!!
"Miért gondolod, h egy kormányváltás kizárólag BALOLDALI kezdeményetés lehet?"
Ez egy ügyes balos trükk. Magatokat középre pozicionáljátok - ami kapásból hazugság - , így úgy tűnhet, mintha a közép - akik általában a többséget alkotják -, ti lennétek.
Mindezt megspékelve egy újabb sumákkal " A baloldal AGYHALOTT, az emberek nek hisznek el nekik semmit. És jól teszik!!!" Jó terelés.:-)
És a hab a tortán : "A magam részéről jelenleg egyedüliként a Kétfarkúak jelentenek alternatívát ..., de az ő pár %-uk édeskevés."
Persze azt már nem boncolgatod, miért 0,0001% vagy a franc tudja mennyi. Majd egyenesen levonva a konzekvenciát, a nép bunkó zsírkommunista, és kádári. Érdekes, hogy a baloldalnak nem elég jó ez a típusú nép.:-) Pedig, ezt kívánták vagy 45-50 évig! És ez az a pont, ahol rúgtok még egyet a népbe. Hát, ezért nem életképes a baloldal. Nem nemzeti, nem a nép barátja, és még rühelli a saját népét, mert nem kellően ejropéer. Mi meg a balosokat rühelljük.
Tévedésben vagy, nem rájuk szavaztam. És szerintem egyébként sem kell egyáltalán Fideszesnek lenni ahhoz, hogy lássa az ember, hogy a jelenlegi ellenzék képtelen pozitív üzenetekre, jövő képre, megoldási javaslatokra. Szerintem vaskos szerepe van ennek is abban, hogy sikertelenek.
"Az egyik legnagyobb probléma fleto személye, aki minden tőle független kezdeményetést blokkol, elgáncsol!!!
Én legelébb őt győzném meg, h takarodjon a politika közeléből ..."
Ő a legfőbb biztosíték a Fidesznek, ezért mindent meg fognak tenni, hogy a porondon maradjon, maradhasson. Sőt, el tudom képzelni, hogy megállapodás van közöttük ennek érdekében...
Emberek nem érteni akarják egymást, hanem azonnal eggyel okosabbnak lenni, no, ezt kell a tescos csauszeszkunak meglovagolnia ..., és ez ujjgyakorlat neki!!!
"Vissza, vissza, vissza ordítja torkaszakadtából:DDDDD"
Nálunk anno Pesterzsébeten qrva nagy füles járt azért, ha valakit visszaküldtek a fogantatási helyére, igaz másképp is fejezték ki magukat - valahogy az anyuka szó is szerepelt az útvonal végén.