Keresés

Részletes keresés

díplómáss Creative Commons License 2018.11.04 0 0 14

amúgy ha nyugat-európában esik az eSSő, akkor szerintem inkább arról van szó, hogy a libsik begyűjtik az eSSőt maguknak. szerintem föld alatti tárolókat építettek, ahova a világ eSSőjét begyűjtik, hogy a következő ezer évben csak nekik lesz vizük

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.11.04 -8 0 13

Nem. Fekete. Az SS egyenruhájának színe. Amúgy érdekesség, hogy a náci párt militáns szervezetei, az SA-rohamosztag, az SS és az ifjúsági szervezet, a Hitlerjugend egyenruhái egyaránt a világhírű divatmárka, a Hugo Boss üzemeiben készültek.

Előzmény: Terebessy Márton (11)
díplómáss Creative Commons License 2018.11.04 0 0 12

szerintem felesleges ilyen fizikai-tudományos dolgokra gondolni, hiszen soros és harcosai a Sátánnal vannak közvetlen kapcsolatban, a Sátán meg a természetfeletti erejével is el tudja érni, hogy Afrikában ne essen az eső!

XD

Előzmény: ábmrus (-)
Terebessy Márton Creative Commons License 2018.11.04 -9 0 11

Barna eső?

ábmrus Creative Commons License 2018.11.04 -2 0 10

"A legtöbb összeesküvés elméletről utóbb kiderül, hogy nem is elmélet, hanem gyakorlat."

Nem összeesküvésre, hanem nyílt társadalom kreálására tippelek. Lehet, hogy így olcsóbb mint a háborúk gerjesztése, már nem képesek az egymás ellen cukkolt népségek eleget fizetni a fegyverekért?

Előzmény: az isteni Higgs bozon (8)
pert2 Creative Commons License 2018.11.04 0 0 9

.ost a szarazsag meg a  sivatagosodas a divat, azt nem lehet oriasrepulokkel elintezni. 

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.11.04 -7 0 8

A legtöbb összeesküvés elméletről utóbb kiderül, hogy nem is elmélet, hanem gyakorlat.

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.11.04 -7 0 7

A kevés eső eső, a sok viszont esső?

Traubi Creative Commons License 2018.11.04 0 2 6

Lehet, hogy tévedek....

Kizárt :)

ábmrus Creative Commons License 2018.11.04 -1 0 5

Gus Gorman befolyásolta egy meteorológiai műhold meghackelésével az időjárást, Ross Webster érdekeinek megfelelően.

Egy műhold nem befolyásolhatja, csak ábrázolhatja az időjárás alakulását.

szenyor Lakatos Creative Commons License 2018.11.04 0 0 4

De a leleményes magyarok megint túljárnak a gonosz sorosista brüsszeliták eszén:

https://www.youtube.com/watch?v=77cvZL53PX4  

Ennyi esső lesz:  https://www.youtube.com/watch?v=bbF7VVsKYIw

Előzmény: F1 Hierro (3)
F1 Hierro Creative Commons License 2018.11.04 0 0 3

Gus Gorman befolyásolta egy meteorológiai műhold meghackelésével az időjárást, Ross Webster érdekeinek megfelelően.

szenyor Lakatos Creative Commons License 2018.11.04 0 0 2

H20

Előzmény: ooloo (0)
neversay Creative Commons License 2018.11.04 0 0 1

chemtr0il

ooloo Creative Commons License 2018.11.04 0 0 0

ess0

ábmrus Creative Commons License 2018.11.04 -2 0 topiknyitó

Lehet, hogy tévedek, de egy tudományos folyóirat címlapján egy,-másfél évvel ezelőtt hatalmas repülőgépeken permet szóró szerelvényekkel ellátott repülő-rajt mutattak.

Az újságot nem vettem meg, de az utóbbi időben olyan katasztrofális esőzések vannak tőlünk Nyugatra, hogy ez már kissé gyanússá vált nekem.

Itt az ősz és a szokásos többhetes felhő-átvonulások teljesen elmaradnak. Keleti területekre nem jutnak el a páradús légtömegek nem lesz ott csapadék.

Lehet, hogy CEU-s szakértőink már nem képesek háborúkat gerjeszteni és ezért új módszerekkel szüntetik meg a lét-lehetőségeket?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!