Lehet, hogy ez is egy újvilág kreáció. Korábban ősz idején hatalmas felhő-tömegek húztak át felettünk, mostanában Nyugat-európa partjai közelében hatalmas felhőszakadások történnek. Sorosék ezüstjodidot permeteznek, hogy a ciklonok víztartalma nehogy elérje Afrikát?
amúgy ha nyugat-európában esik az eSSő, akkor szerintem inkább arról van szó, hogy a libsik begyűjtik az eSSőt maguknak. szerintem föld alatti tárolókat építettek, ahova a világ eSSőjét begyűjtik, hogy a következő ezer évben csak nekik lesz vizük
Nem. Fekete. Az SS egyenruhájának színe. Amúgy érdekesség, hogy a náci párt militáns szervezetei, az SA-rohamosztag, az SS és az ifjúsági szervezet, a Hitlerjugend egyenruhái egyaránt a világhírű divatmárka, a Hugo Boss üzemeiben készültek.
szerintem felesleges ilyen fizikai-tudományos dolgokra gondolni, hiszen soros és harcosai a Sátánnal vannak közvetlen kapcsolatban, a Sátán meg a természetfeletti erejével is el tudja érni, hogy Afrikában ne essen az eső!
"A legtöbb összeesküvés elméletről utóbb kiderül, hogy nem is elmélet, hanem gyakorlat."
Nem összeesküvésre, hanem nyílt társadalom kreálására tippelek. Lehet, hogy így olcsóbb mint a háborúk gerjesztése, már nem képesek az egymás ellen cukkolt népségek eleget fizetni a fegyverekért?
Lehet, hogy tévedek, de egy tudományos folyóirat címlapján egy,-másfél évvel ezelőtt hatalmas repülőgépeken permet szóró szerelvényekkel ellátott repülő-rajt mutattak.
Az újságot nem vettem meg, de az utóbbi időben olyan katasztrofális esőzések vannak tőlünk Nyugatra, hogy ez már kissé gyanússá vált nekem.
Itt az ősz és a szokásos többhetes felhő-átvonulások teljesen elmaradnak. Keleti területekre nem jutnak el a páradús légtömegek nem lesz ott csapadék.
Lehet, hogy CEU-s szakértőink már nem képesek háborúkat gerjeszteni és ezért új módszerekkel szüntetik meg a lét-lehetőségeket?