Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Hát persze, pixyke. Ezenkívül a MTVA székház kártyával nyíló vasajtaja lengőajtó, amit szándékosan nekivágtak Kunhalmi Ágica farmerének, amely ennek folytán sérülést szenvedett.
Nem, te ostoba, tájékozatlan és hazug nímand. Azt írta le a jelentésében, amit a különféle európai intézmények, hatóságok közöltek vele az EU-bíróságtól kezdve az OLAF-ig.
És az első szótól az utolsóig igazat írt. Meg is szavazták az EP-ben, kétharmaddal.
Ez a hülye némber azt írta a jelentésében, s azt mondja, amit ti mondtatok neki! De annyira lehetnétek normálisok, hogy elismeritek, hogy semmi sem igaz belőle!
Sargentini, a hosszú mocskolása után egyszer gondolt arra, hogy a maffia kormány kövesse meg. Ezek a patkányok meg már ezerszer követelték, hogy több tiszteletet nekik. :-))
Frissítés: a felvétel már nem érhető el az egyetem honlapjáról. Ennek okáról érdeklődtünk az intézménynél, megkeresésünkre azt a választ küldték, hogy az előadás egy hétig volt elérhető azon hallgatók számára, akik nem tudtak rajta személyesen jelen lenni.
Általában megszoktam nézni, hogy mivel kábít akárki is.
Anno így kockáztam ki a HirTV leleplezését a gumiszitává lőtt áldozatról: se a kórház képe, se a "sebek" helye nem stimmelt - viszont tényleg mutattak egy jól összeragtapaszozott manuszt. Akkor aztán abba is hagyták a mutogatását.
Amikor nem ezt írta, akkor meg tényleg a Sargentini látszott, amint a nagykövetnek válaszolt (a megadott időpontban, egyébként jó két órás a videó, másról is esik szó).
Akkor innentől kezdenek kétségeim lenni az egésszel kapcsolatban.
A HVG ezt írja:
"Korábban a kormánypárti sajtóban arról lehetett olvasni, hogy Sargentini nem volt hajlandó válaszolni Kocsis kérdésére. Kocsis azt kérdezte a 24.hu leirata szerint, hogy:
Akkor döntsétek el, hogy volt kérdés vagy nem volt kérdés. Én meg szerettem volna nézni a videót, de ahol hivatkozás van róla, ott csak ez a kép fogad. Mindhárom helyen, ahol megnéztem volna, csak ez van:
Innentől kezdve tárgytalan, bajai videó eset fennforgása van. Részemről továbbiakban tárgytalan.
Jól látható, hogy a stáb bent volt, tehát nyilvánvalóan beengedték őket, mert nem volt ok rá, hogy ne tegyék meg. Sargentini pedig kiment, amikor meglátta őket, majd keresték az ürügyet, miért is távolítsák el őket. NB. ha valóban nem volt engedélyük a sajtóosztálytól, akkor 1. miért engedték be őket, 2. miért is nem kapták meg?:-)
Ami pedig Sargentinit illeti, ő tartozik bocsánatkéréssel nekünk, magyaroknak. Ez persze nem fog megtörténni, marad helyette a hülyepicsás hazug hiszti, amit a magatokfajtától megszokhattunk.
Orbáncsürhétől bocsánatkérés vár Sargentini. Hol él ez a szerencsétlen ? Azt hiszi ez is egy boldog, sikeres, liberális ország sokszoros gdp /fő vel, intelligens kormányfővel ?