Fordítva, valójában nem arra van szüksége a többségnek, a zemberrk nagy része akkor érzi magát biztonságban, akkor boldog, ha nem kell döntenie és egyértelmű keretek között élhet.
Ez nem feltétlenül önhittség, inkább csak nem ismeri az emberi természetet, vagy ismeti, csak nem akarja elfogadni. Nem véletlenül jellemző egyes társadalmi rétegekre a liberális szemlélet.
Túl sok a király, túl sok a király Túl sok a királynő Túl sok a király, túl sok a király Túl sok a királynő Vágd hozzá a koronáját Ott ragyogjon tovább Éljen, éljen, éljen, éljen Éljen az egész világ
Nincs annyi ország ezen a Földön Amennyi király van Fenn az égen és lenn a földön Én mindig találtam. Jöhetne már Ludas Matyi Vagy valaki más Éljen, éljen, éljen, éljen Éljen az egész világ
Túl sok a király, túl sok a király Túl sok a királynő Az életem egyfolytában Csak egy átmeneti idő Az is lehet, hogy korán jöttem De később nem lehet Most kint vagyok, de úgy szeretném Hogy bent legyek
Adj botot a kezembe, ha akarom eressz be Ha akarom eressz be, úgy szeretném ha valaki szeretne Ha akarom eressz be, adj botot a kezembe Mindenkinek járna már egy úszómedence Ha akarom eressz be úgy szeretném, ha beljebb mehetne
"Elég sokan, mert nem egyszerü dolog: a miniszterlenöki teendökhöz hozzátartozik a hatalom megtartása is, nemcsak a megszerzése. Ezt ilyen jol egyik sem tudta."
Stimmel - Orbán ebben nagyon jó
.
Csakhogy ezzel van egy kis probléma: hogy valójában a kutyát nem érdekli az ezirányú képessége. Merthogy a társadalom szempontjából ez semmiféle haszonnal nem jár (ellenben kárt azt tud okozni - mint ahogyan ez látszik is). Különösképpen egy demokráciában nem igazán hasznos, ha a miniszterelnök minél tovább be tudja betonozni magát a bársonyszékébe.
Demokráciában kérlek a miniszterelnöki állás egy határozott idejű munkaszerződés: négy évre szól, oszt' jónapot.
Ha jól végezte a miniszterelnöki teendőit, akkor esetleg újraválasztják, vagy nem.
Orbán pedig már régóta többet törődik a hatalma megtartásával (amiről megállapítottuk, hogy nem hasznos elfoglaltság), mint a valódi, miniszterelnöki teendőivel.
Engem nem zavar és nincs ártalmamra, ha Orbán isten.
Ti viszont a legyőzhetetlen és szuperponens Orbánt saját fejetekre idézitek, vergődtök a kettős járomban, szóval a helyedben nem kacarásznék.a kettős járom Orbánt tehetségtelennek láttatni, és mindent tagadni.
Elég sokan, mert nem egyszerü dolog: a miniszterlenöki teendökhöz hozzátartozik a hatalom megtartása is, nemcsak a megszerzése. Ezt ilyen jol egyik sem tudta.