Kálmán Olga nem volt áruló, mint sokan mások a Hír TV-ben. Semmiben nem értek vele egyet, de megadom neki az "ellenfélnek" járó tiszteletet a munkahelyének megszűnése alkalmából.
Szívből kívánom neki, hogy minél hamarabb találjon magának megfelelő munkát (annak ellenére, hogy tevékenységét károsnak tartom). Biztos vagyok benne, hogy van rá kereslet az Orbángyűlölők körében.
Az biztos, hogy én soha nem fogok a rajongói körébe tartozni.
Az angol választási rendszerben nem jutott volna hely olyan pártoknak, amelyek a listás bejutásra bazíroznak.
A vegyes rendszerben a listához előírt minimum miatt olyan pártok is kénytelenek egyéni jelölteket állítani, amelyeknek nem amúgy nincs sok esélye bejuttatni őket. Ez szűkebbre szabta a koordináció lehetőségeit is.
Egy tisztán egyéni körzetes rendszer nagyobb eséllyel kényszerítené ki, hogy legyen egy egységes ellenpólus.
Nem is tudom, milyen párti hozzászólók használnak előszeretettel ilyen sztereotípiákat a másik oldalra, mint "tyúkmellű", "kígyóvállú", "tornából felmentett" stb.
Nem nez ki jobban, mint a korabeli nok tobbsege:-))) De ennek semmi koze ahhoz, hogy szar musorvezeto. Semmi keresnivaloja a modern magyar televizioban. Eljart felette az ido, nem tudott megujulni 10 ev alatt. A nezettsege a beka segge alatt volt, mar az ATV-n is. Tehetsegtelen.
Csak Okos i5 lehet osszehozmi Kalman Olga vefelmeben, hogy jobbos media meg az elbocsajtasa utan egy hettel is ossze van szsrva, tehwt jol vegezte a dolgat.
Ott se lett volna könnyű Olgának. Ott jóval nagyobba választék. Ilyen alja munkához kevés ám a jelentkező. Itt nem elég kurvának lenni. Itt szívből kell aljadéknak lenni.