gazdaságilag sincs igaza. hiszen ma az állami itt mifelénk "civilizált világban" minimum annyira gondoskodik a polgárairól mint a család. nyugdíjrendszer, eü rendszer stb...
na persze kérdés hogy akkor a magyarság az valójában csak gazdasági dolog? :)
Ne áltassuk magunkat: ez a szöveg szintén nagyon irritáló.
Hogy jön hozzá bárki, hogy a másik világnézeti motivációját minősítse? Miért gondolja, hogy ha valaki "azért (is) szül, hogy megmentse a magyar nemzetet", az egyben mindjárt kizárja azt, hogy egyben szerelemből szülje és szeretettel nevelje?
Csak azért, mert ő be van oltva ideológiailag a közösségi gondolkodás ellen? Pedig az sem zárja ki az individuális emberi érzéseket, ez valami súlyos tévhit!
Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem akarnak kannibálok jönni Európába.
Négy gyermekem van és határozottan kijelentem, hogy a család kérdése nem nemzeti kérdés, a család, a családom az én magánügyem. Senki ne szüljön azért gyermeket, hogy ezzel megmentse a magyar nemzetet! Az ebből az okból megszületett gyerekek jelentős része nem boldog családban, szeretetben fog felnőni, hiszen ők egyfajta fegyver gyanánt jönnek a világra, nem pedig két ember szerelmének a gyümölcseként, boldogságaként. Ezek a gyermekek valami ellen jönnének a világra, áldozatként.