A Magyar Nemzet finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a kiadó beszünteti médiatartalom-szolgáltatási tevékenységét, így megszűnik a Magyar Nemzet napilap és annak online verziója, az mno.hu.
A 80 évvel ezelőtt alapított Magyar Nemzet napilap utolsó nyomtatott száma holnap, 2018. április 11-én jelenik meg - közölte a Nemzet Lap- és Könyvkiadó Kft.
A Lánchíd Rádió Kft ezzel párhuzamosa közölte, hogy éjfélkor elhallgat a Lánchíd Rádió.
A Lánchíd Rádió finanszírozási problémái miatt, a tulajdonosok döntése alapján 2018. április 11-től a társaság beszünteti médiaszolgáltatási tevékenységét, így 2018. április 10. éjfélkor elhallgat a rádió adása.
A Simicska-médiaportfólióhoz tartozó HírTV-t ugyanakkor nem zárják be, tovább sugározhat, ám ott is "racionalizálás lesz".
Sajnos nem igaz a cikk egyik állítása, mely szerint a Népszabadság és a Magyar Nemzet a két legjelentősebb eltűnő napilap. Én a Magyar Hírlapot is idesorolom, mert azt a papírszerű trutymót, ami évek óta megjelenik ezen a néven, én nem nevezném napilapnak.
Mivel a Magyar Idők köztudottan egy kormányszócső, aminek semmi köze az újságíráshoz, ezért a négy meghatározó napilap közül egyedül a Népszava minősíthető életben maradónak. Speciel éppen az, amelyik a "legendás" kilencvenes években messze a legrosszabb volt.
Humorbombák a cikkben: Lediglich der kommerzielle Sender RTL Klub präsentiert in seinem täglichen Nachrichtenmagazin Híradó noch unabhängige Informationen, die ein Massenpublikum sieht.
Daran tragen auch deutsche Medienkonzerne eine gewichtige Mitverantwortung: Sie zogen sich in den letzten Jahren aus unabhängigen Medien in der Region immer mehr zurück.
Ugye a nagy Lukacs is ezt csak MOST MERTE megírni Simicskarol!
Ma két egykori (?) pártpénztárnok, egy felfoghatatlan módon meggazdagodó gázszerelő és egy furcsa, a gravitációval is hadban álló, gazdag vállalkozó tudja magáénak azt a piacot, amely holnaptól háromszereplősre szűkül.
Orbán ugyanis úgy akart befolyást szerezni a Népszava felett, hogy a valódi tulajdonos és annak szándéka háttérben marad, ezért más megoldást kellett találni.
Simicska Lajos beintett Milkovics ajánlatára. Ugyan a szándék szerinte és tulajdonostárai szerint is komoly lehet, de arról hallani sem akarnak, hogy egy offshore hátterű vállalkozóhoz kerüljön a cég, amivel Milkovics jó eséllyel húzna egy Pecinát (vagy Mészárost), és a kormány strómanjaként működtetné, a lakájmédia újabb három nyúlványaként.
Bár ritkán hallgattam a Lánchíd Rádiót, de sajnálom, hogy (félig) megszűnt. A búcsút megnéztem. Az instrumentális zene üzem meddig marad? Ez most Magyarország egyetlen reklámmentes rádiója! A frekvenciák októberig érvényesek, kivéve a szegedi, ami 2021-ig. Meg ott van még a kísérleti DAB+ sugárzás is, bár ott könnyebb elintézni a lekapcsolást.