Ilyenekkel a Fidesz sem foglalkozott, habár majd' megszakadt a ballib, hogy telehazudja vele a médiát, láthatóan sikertelenül :)
Viszont a sportszerűségről nekem inkább a balliebrális lövészet jut eszembe, tudod, amikor azonosító nélkül lehet gumilövedékkel szemeket kilőni, meg könnygázgránátot fejmagasságban.
És persze a balliebrális vívás is a sportszerű dolgokhoz tartozik, tudod, amikor viperával a kézben kell hangosan kiabálni, hogy nincs is nálunk vipera, milyen vipera!
Hát ugye, az ellenzék ilyesmikkel dicsekedhet. Dicső, ugye?! Meg is kapták érte a járandóságot tegnap, meg még meg is fogják kapni párszor 4 évig!
Hatalmas tévedés! A bátyónak van egy nagy cége, ami a piacról él, és szegényke szerette volna, ha az eszement öccse nem bas.za el az összes üzleti lehetőséget, úgyhogy mondania kellett valamit. Meg tudom érteni.
Gratulálunk a remekul kivitelezett választási csaláshoz, kulon a logisztikai részhez, mivel rengeteg román, ukrán, szerb kecskepásztor utaztatását oldották meg koltséget nem kímélve.
Tény, hogy a fidesz sportszerű volt, hiszen stadionokat épített, olimpiai bajnokot adott köztársasági elnöknek, olyik is akad köztük, aki képes helikopterről háziállatot lőni, hát ezek mind sportszerű dolgok, ilyenekkel az ellenzék nem dicsekedhet.
orbán ugyanolyan bulvármódszerekkel cseszte át a magyarokat, ahogy a ballib annak idején pl a nyugat imádatot beetette nekünk, meg az hogy a nyugat tisztességes egészséges kapitalista módszerekkel dolgozik :)
Nem voltunk ellenfelek, nem kell gratulálnom, viszont köszönetet kell mondanom a honvágy ellen nyujtott jelentős támogatásért. (persze csak vicceltem, mert nem volt rá szükség:)
A kormányoldal és hívei is mocskolódtak és gyűlölködtek éppen eleget politikai ellenfeleik irányában. Megérdemlik akkor a gratulációt?
A Fidesz saját maffiakormányt épített ki, hogy bebiztosítsa hatalmát és ennek rendelt alá mindent a országban: a gazdaságot, a törvényhozást, a pénzügyet, az igazságszolgáltatást, az elszakított magyar nemzetrészeket, stb. Ki tudja, milyen következményei lesznek ennek rövid- és hosszútávon? Megérdemlik akkor a gratulációt az ilyenek?