Nyomod a napi parancsot, de lexarom. Az elektronikus elszámolást is megakadályozta a csicska számvevőszéki gané banda, és a papíros nyilvántartást se fogadták el. Egy mocskos maffiavezér parancsát teljesíti a szemét csicska vezető.
Orbán gerinctelen húzása a Jobbik kinyírására törekvés a Számvevőszékkel való aljas "csinálása", szinte egyenlő Konfuciusz ellenségeinek csinálásával. Ezért fog veszteni. Pedig tanulhatna tanaiból !
" A zsarnoksággal szemben azonban úgy vélte, hogy az államnak az emberek javát kell szolgálnia, s a hatalmon lévőknek inkább erkölcsös magatartással és nem erőszakkal kell uralkodnia. „Amit nem akarsz, hogy veled megtegyenek, azt te se tedd mással.” – szólt egy másik tanítása. "
"Köszönjük a Fidesznek, hogy felnyitotta a szemünket és már tudjuk, hogy kire kell szavaznunk. Hogy ez így legyen most a pénzünkkel szavazunk a Jobbikra."
Ilyen és sok ehhez hasonló kommentet olvashattok a Jobbik fészbuk oldalán.
- Kisfiam, mi lesz így belőled, hogy folyton csak hazudozol? - Ha ügyetlen vagyok börtöntöltelék, ha ügyes vagyok meteorológus, ha nagyon ügyes vagyok, politikus.
Ez igy igaz (az ügyvédet és kereskedőt még hozzá lehet tenni) :)
tehat fogalmazhatok ugy hogy "eheztunk" mert annyit mozogtunk hogy mindent felzabaltunk az egeszseges gyerek ma is ilyen nem itt frocsog fotelbol kommentelve
tizeneves fiukent mindig ehesek voltunk boven volt finom kaja de mondjuk bevagtam egy tucat gombocot utana sport es egy ora mulva megint ettem nagymutter nem tudott eleget fozni vagy zsirosdeszkat kenni vagy eleg sok szalamit venni