"Valaki, aki nálam jobban képben van, áruljon már el nekem két dolgot: medvetalp (ill. a korábbi nikkjei) volt előbb vagy Kerepessy (ill. a korábbi nikkjei), és nem lehetne-e őket valahogy összehozni, hogy inkább egymással dugjanak ahelyett, hogy hót ostoba topikokat nyitogatnak? Feltéve, hogy nem dugnak még és nem annak ellenére nyitogatják-e az idióta topikokat, mert akkor Magyarország tényleg az utolsó utáni órában van."
-Ezen könnyesre nevettem magam,amúgy jól megmondtad nekik.Meg is érdemlik.
Valaki, aki nálam jobban képben van, áruljon már el nekem két dolgot: medvetalp (ill. a korábbi nikkjei) volt előbb vagy Kerepessy (ill. a korábbi nikkjei), és nem lehetne-e őket valahogy összehozni, hogy inkább egymással dugjanak ahelyett, hogy hót ostoba topikokat nyitogatnak? Feltéve, hogy nem dugnak még és nem annak ellenére nyitogatják-e az idióta topikokat, mert akkor Magyarország tényleg az utolsó utáni órában van.
A legujabb kutatasok szerint a magyarok leginkabb a guatemalai vizidisznokkal allnak legkozelebbi rokonsagban. Bar ez ellen a vizidisznok egyelote hatarozottan tiltakoznaom
Ez a "medve talp" sajnos szagos. Valószínűleg a disznó hónaljából készült. Még valamikor 1996 magasságában, legalábbis ilyesmi évszámokkal szokott dobálózni.
Amannyiben az arabok nem neandervolgyiek akkor fajtestvereink. Ezelle csak ugy tudunk vedekezni, ha bejelentkezneno a csimpanzokhoz es ok lfogadnak fajtestvernek.