Ha havi 50 pontos (egy doboz) aktivitásod van, akkor jogosult vagy végtelen mélységből gyűjteni a pontokat, jogosult vagy a regisztráció után járó jutalékra. Ha mindkét lábadon van közvetlen aktív regisztráltad, akkor a pontok után kifizetésre vagy jogosult.
Ha 100 pontos az aktivitásod, akkor ezeken felül kapod a saját szponzoráltad által csatlakoztatott ember után a jutalékot.
Ha az adott héten eléred az 1500-1500 pontot és van egy manager vonalad (azon a héten 300-300 pontja van) akkor bronz szinten vagy és pluszban generációs bónuszt is kapsz a saját manager vonaladon lévő emberek után...
Jövő hétvégén valami nagy bejelentést akarnak tenni a változásokról (szerencsére ez sok plusz jutalékot hoz majd)
Szilver 3.000-3.000 pont és 2 manager
Gold: 5.000-5.000 pont és 3 manager
Platina 5.000-5.000+ saját csoportforgalom 10.000 pont ( manager lábanként 5.000) 4 manager
A pontok utáni kifizetés úgy történik, hogy a gyengébb láb 10%-át fizetik 300 pontonként... tehát, ha van 6.200 pontos a gyengébb lábadon, akkor arra 600$-t kapsz és marad a 200 pont, ami megy tovább..
Van csak már nem DD.-nek, hanem platinának nevezik. 10000. pont havi csoportforgalom hat hónapion keresztül, ha egy évig meg csinálja valaki minden hónapban akkor alapítói platina. Debrecenben elég sokan minősültek mostanában új platinának, alapítói platinának az Amway Schwarz global rendszerében, és szintén Debrecenben zafirnak, smaragdnak is. A T. Árpád gyémánt vonalon.
"Lépjünk már túl azon a passzív jövedelmen!!!!" A szponzorod is használta ezt a kifejezést, és más MLM rendszerek is. Most meg " elegánsan" túl akarsz rajta lépni?
Futóbajnok? Láss mögé, mint az öszödi beszédnek!! Az is figyelemfelkeltés volt és nem a futás volt a lényege. Bizonyos IQ kell hozzá, hogy megértse az ember, hogy a futást, mint sportot hasonlította az MLM-hez... Tudod, mint gingergirl utalt rá többször is, hogy az erőemelés is hasonlatos pár dologban, amit azonnal elutasítottál..- nem értetted meg- :)
De fogd már fel, hogy az FLP szar rendszere miatt vannak ilyen problémák! A Rainben, ha én egy egyszerű bronz szinten vagyok és az alattam lévők között van platina, gyöngy, zafír, gyémánt..mindegyikből 50 darab, én akkor rengeteg pénzt keresek!! Nem kerül ki alólam senki, nem megy át a jutalék fölém, mert alattam "jobban teljesítenek"!!! Annak örülnék, ha az összes emberem gyémánt lenne, akár úgy is, hogy én nem! Eszetlen pénzt keresnék!
Csak azt felejted el, hogy minden nézőpont kérdése, még a passzív és altív is!!
Ha te minden nap csak ülsz, fekszel, alszol és semmit nem teszel, akkor ugye mondhatjuk, hogy eléggé passzív vagy? De, ha arra gondolunk, hogy az életben maradásodhoz enned, innod kell, akkor máris passzivitást mutatsz. Én passzívnak nevezlek, te aktívnak magad!!! Ilyen egyszerű, hogy miért tekinted te aktívnak azt, amit mi passzívnak! Attól még mindkettőnknek lehet igaza és meddő a vita!