Miért módosítanám? Nem szokásom és most hivatalosan mások is ezt támasztják alá:
"Az EASAC 2017. szeptember 20-án megjelent állásfoglalásában a szakértők leszögezik:
Az irodalom kimerítő áttekintése után sem állnak rendelkezésre a homeopátiás termékek és eljárások hatékonyságát alátámasztó, tudományosan elfogadható, kellőképpen meggyőző és reprodukálható bizonyítékok."
Ezért írtam, hogy ezek olyanok, mint egy földalatti mozgalom. Úgy csinál, mintha kiderülne valakiről, hogy homeopatiával foglalkozik, azt holnap elvinnék a rendőrök.
Úgy látszik az" igazi homeopaták" közül nincs egyetlen egy sem akinek nyilvános honlapja lenne a témakörben. Nyilvános forrás sincs a gingergirl által leírtakról.
Ne tegyél már úgy mintha valamiféle titkos adatokat kért volna tőled bárki. Írtál ide egy történetet az igazi homeopátiás szakemberekről, és annyi kérés volt, hogy valamilyen forrást, illetve legalább egyetlen ilyen személy nyilvános homeopátiás honlapját linkeld be. Azonban most már egyértelmű, hogy megint hazudtál ezzel a homeopátiás történettel. Írjál meséket máshová. Hazug MLM-est hamarább utolérik mint a sánta kutyát.
Megismétlem a kedvedért. Azoknak a honlapján, akikről úgy tudom hogy értenek a homeopátiához, nincs erre való utalás. Nem tudom van-e szervezetük és azt sem, rendelnek-e és ha igen, hogyan. Olyan is van, akinek honlapja sincs, csak mások oldalain jelentek meg anyagai.
Ez minden. Nincs semmi keveredés, semmi belezavarodás.
Az, hogy te vagy más mit gondol és mond ezek mögé, azt nem én mondom, hanem ti.
És tényleg unalmas, hogy itt állítólag mindenki tisztában van a homepátia lényegével, mégsem arról beszéltek, hogy eleve értelmetlen volt egyenterméket, ráadásul víz helyett cukrot árulni a gyógyszertárakban, helyette követelőztök, holott megmondtam, hogy nem adom ki senki adatait.
Hol van ezeknek kamarájuk, egyesületük, szövetségük, bármijük? Hol vannak ezek hivatalosan nyilvántartva? Mi az, hogy egyetlen egynek sincs homeopátiás honlapja?
Mit beszélsz már megint mellé? Ha valaki homeopátiás szakemberként, homeopátiás orvosként praktizál akkor a tevékenysége engedélyköteles. Nyilván nem ingyen fognak bármit is az embereknek odaadni, ha legális tevékenységről van szó akkor hivatalosan praktizálnak. Azonban nagyon bűzlik ennek a törvényessége. Ennek csalás és szekta " szaga van".
Orvosok, természetgyógyászok megtalálhatóak a neten. Persze ha legális tevékenységet végeznek. Akikről te beszélsz állítólag egynek sincs olyan nyilvános honlapja ahol a homeopátiáról lenne szó.