Keresés

Részletes keresés

medve talp Creative Commons License 2017.05.16 0 0 31

Bayer MONDTA, ott a link hozza az erdélyi (!!!) forrásból!  Azt hazugod le a hülye fejeddel :-))))

Persze Bayer legnagyobb híve zseeebi ha mar nem tudja menteni hat maszatol. Hisz ugye meg a redorseget is meghazudtoltad csak, hogy Bayer mártírgyártó és cigányozó hazugságát a fiáról kimagyarázd

Előzmény: Törölt nick (12)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2017.05.16 -2 1 30

No nem kisapáim!

A helyzet az, hogy minden reményem az, hogy jövőre is a fidesz nyerjen és álljon csak ott a leomló szarkupac alatt, amit nagy igyekezetében összehordott - csak talán ne legyen kétharmad, de az is mindegy.

Tök igazságtalan lenne, ha ezt a rémálmot valaki másnak kelljen eltakarítani és ezek a disznók meg szépen eléldegélnének az összelopott iszonyú vagyonukkal.

Rúgják ki csak szépen őket a néppártosok, fagyasszák csak nekik be a brüsszeli pénzeket, sivalkodjanak csak nekik a KÁP-osok, hogy mindenütt bűnözőkké váltak, egyék csak meg, amit főztek.

Aztán, ha majd szépen egymás torkát elharapták és mindenki - a saját védelmében - elmeséli a másik szennyesét, no akkor majd lehet váltani.

Addig jobb ez így.

És, hogy ha netán valaki most elkezdene ekézni, hogy no már megy is a magyarázkodás, visszanézhető a véleményem évekre visszamenőleg - elég régi a nickem és van pár hozzászólásom is - szóval az ne röhögtesse ki már magát!

Előzmény: balkan_kobra (29)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.05.16 0 0 29

Szerintem csak simán leszavazunk jövőre is a Fideszre, te pedig mérgelődhetsz tovább az új "hazádban" is, amíg el nem visz a méreg.

pontosan, nagyot fog nézni jövőre  ez a kisebbség, ahogyan összezár majd a magyarság ellenük és simán leszavaznak a Fideszre, a magyarságra

Előzmény: Kerepessy Jenő (15)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2017.05.16 0 0 28

"Azt mondta, a magyar társadalom fele proletármentalitással él. „Az pedig nem más, mint a magabiztos, feltörhetetlen ostobaság.Olyan hülye vagyok "

Már ami a megfektetést illeti.

Egyébként nem olyan - annál sokkal jobban.

Előzmény: balkan_kobra (27)
balkan_kobra Creative Commons License 2017.05.16 0 0 27

Bayer szépen megfektette ezeket

Előzmény: Bétahordozó (2)
panthera negra Creative Commons License 2017.05.16 0 0 26

"Kuss, menet közben nem zabálunk!"

Meg edzés közben sem, sőt edzés előtt sem. A proteinturmixot edzés után kell mindjárt..

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (23)
panthera negra Creative Commons License 2017.05.16 0 0 25

Igy van az igéret arra való hogy ne tartsák be...

amikor hatalomra kerülök én sem tartom be egy igéretemet sem, mert mindenki tudja, hogy az igéret a parasztvakitás eszköze.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (23)
blue rocket Creative Commons License 2017.05.16 0 0 24

Orbán akarta megreformálni az EU-t, aminek egyenes következménye, a másodosztály kerülés és még nagyobb lemaradás. Nem Brüsszelt, hanem saját magunkat fékezzük, mert egy dagadt illiberális haszonleső úgy gondolja, hogy Putyin, Erdogan és Lukasenko csapatában van a helye.

Előzmény: Pomber Béla (19)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2017.05.16 0 0 23

Érti Orbán a kínai figurát? A korábbi pekingi ígéretcunamiból alig valami vált valóra

Idézet:

Végső soron magyar pénzből újítanák fel a Budapestet Belgráddal összekötő vasútvonalat is, ez azonban már tízszer annyiba kerülhet, mint a szolnoki citromsavgyár

De érdemes - már csak darabra is - elolvasni, hogy micsoda győzelmi menetet megyünk.

Hogy is mondta a Mao?

Kuss, menet közben nem zabálunk!

Előzmény: panthera negra (21)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.05.16 0 0 22

De sose Sorosét:DDDDDDD

Előzmény: medve talp (9)
panthera negra Creative Commons License 2017.05.16 0 0 21

Ez igy van és ha az érvényesüléshez ez kell, ezt kell követni, ahogy már a görögök is megmondták, ógörögül igy hangzik:  money talks...

Előzmény: medve talp (4)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2017.05.16 0 0 20

Akkor talán ülj be egy Vajna kaszinóba!

A mázli szériát ki kell használni!

Előzmény: Törölt nick (18)
Pomber Béla Creative Commons License 2017.05.16 0 0 19

A Merkel, meg az új francia most dumálja meg a 2-3-4 sebességes EU-t,

Amivel ketté is hasítják az EU-t, mert a déli államokkal akkor sem tudnak mit kezdeni, ha formálisan beveszik őket a belső EU-ba, uganis nem Magyarország hanem a deficittől szenvedő déli államok a komoly problémájuk. Ráadásul ha minket kirúgnak, akkor sincsenek előrébb, mert nálunk negyed annyiért dolgozik a proli mint a németeknél, és a spanyolok a 30%-os munkanélküliségük mellett sem fognak olcsón dolgozni hanem követelik a német béreket.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (16)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.16 0 1 18

Amilyen irányba megy most sajnos az EU, lassan mázlistának mondható aki távolodik tőle...

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (16)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2017.05.16 0 0 17

"Szerintem csak simán leszavazunk jövőre is a Fideszre"

Én meg lesz... rájuk.

Ha így akarja a többség, hát csak csinálják, csak aztán nyista nyafogás, meg "Báncsák a Magyarokat!"!

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2017.05.16 0 0 16

Mérgelődik a fene.

A Merkel, meg az új francia most dumálja meg a 2-3-4 sebességes EU-t, hogy hogyan is lesz, majd küldök haza váltóolajat, hogy az R-es sebesség se recsegjen.

Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.05.16 -2 0 15

Szerintem csak simán leszavazunk jövőre is a Fideszre, te pedig mérgelődhetsz tovább az új "hazádban" is, amíg el nem visz a méreg.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (13)
Vajk Creative Commons License 2017.05.16 0 0 14

Ez a bayer élőben becsicskult még a bringafutáros gyereknek is?

Kemény legény, mondhatom...:) :)

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2017.05.16 0 0 13

Ő csak a rossz hír hozója, miért rá haragszol?

A Lovag Bayer Zsóti örökbecsű szavait tárja a tisztelt publikum elé.

Szólj inkább az Ádernek, hogy még valamit akasszon a Bayer nyakába!

Előzmény: Kerepessy Jenő (11)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.16 0 1 12

Látom, szokás szerint belehamisítasz a szövegbe, mintha Bayer mondta volna az egészet.

medve talp Creative Commons License 2017.05.16 0 0 10

persze igaza van hiszen SAJÁT MAGÁRÓL beszel!

A seggnyalasrol meg elég megnézni Orbán Viktort, Szijjarto Petert munka kozben.... Putyin fenek, Kinai fenek, Merkel fenek (az állandóan kezcsókolgatva) próbálkozott Trump fenékkel de az nem jött össze.

Előzmény: blue rocket (8)
medve talp Creative Commons License 2017.05.16 0 0 9

nesze akkor van meg rosszabb is bayertol!

Ez a mocsok a véleménye a magyarokról!  Es sehol egy kertész fele felháborodás a nemzeti oldalon, hanem meg ki is tüntetitek!

Ezert SOSEM KERT bocsánatot!

• Ám úgy tűnik az ország fele a seggig érő paszulyt olvasta. Felmegy a legkisebb fiú és fent egy nagy segget talál. Azt meg ha már ott van, a legjobb kinyalni" - fogalmazott (BAYER ZSOLT) hozzátéve: 
  • MAGYARORSZÁG fele, ha van egy segg valahol, odaszalad, és kinyalja.”

Előzmény: Bétahordozó (7)
blue rocket Creative Commons License 2017.05.16 0 0 8

Ebben Bayernek tökéletesen igaza van, ettől még beszélhetne kultúráltan.

Bétahordozó Creative Commons License 2017.05.16 0 0 7

Megmondom őszintén most csalódtam benne. 

Előzmény: medve talp (6)
medve talp Creative Commons License 2017.05.16 -2 2 6

Mi van aranyom, nem tetszik, hogy BAYER GYALÁZZA a magyar társadalmat, majd később elismeri maga is egy hülye proli?

Előzmény: Bétahordozó (5)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.05.16 -2 2 5

Ezért volt hülyeség nektek bármit mondani. Ki kell rekeszteni a liberálist és kész.

Mindenhonnan. A közbeszédből, a parlamentből , a sajtóból.

Előzmény: medve talp (3)
medve talp Creative Commons License 2017.05.16 0 0 4

Azt mondta, a magyar társadalom fele proletármentalitással él. „Az pedig nem más, mint a magabiztos, feltörhetetlen ostobaság. Olyan hülye vagyok mint a föld, ellenben rettenetesen magabiztos - jellemezte.”  Bayer magat es a magyarokat

Előzmény: medve talp (3)
medve talp Creative Commons License 2017.05.16 -3 0 3

Legalább megtudtuk hogy bayer egy hülye proli maga szerint is!

• Azt mondta, a magyar társadalom fele proletármentalitással él. „Az pedig nem más, mint a magabiztos, feltörhetetlen ostobaság.
  • Olyan hülye vagyok 

Bayer Zsolt: Bocsi mindenkitől, én hülye vagyok 

Előzmény: balkan_kobra (-)
Bétahordozó Creative Commons License 2017.05.16 -2 1 2

Csak nem tudom minek alacsonyodik le Bayer ezek közé. Ezeket a libsi idiótákat ignorálni kell.

Jövőre már a parlamentbe sem kerülnek be.

Előzmény: balkan_kobra (-)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.05.16 -1 1 1

Túl sok a hikál, és kevés a huszár.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!