Keresés

Részletes keresés

lipovánok Creative Commons License 2023.05.11 0 0 142

Ez a mondat te is tudod hogy még annak ellenére sem igaz, 

Innen hova ☝️ lett a vessző, írástudatlan?

Ez a mondat - én is tudom -  kurvára igaz, mert ha 10 ből csak 3  csinál paráználkodva gyereket, de 7 házasságban, vagy élettársi kapcsolatban, akkor a mondatom máris igaz.

A helyzet még ennél is jobb.

Előzmény: Kútásóóó (139)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.11 0 0 141

Elaludtam csak bocs...

Akkor majd figyelj oda hogy ne akkor aludj el, amikor hozzászólást í

Elaludtam én is bocs...

Előzmény: Kútásóóó (140)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.11 -1 0 140

Elaludtam csak bocs...

Előzmény: lipovánok (137)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.11 -1 0 139

"mivel az emberek többsége úgy jön világra hogy a szülei házasságban élnek és nem paráználkodnak."

Ez a mondat te is tudod hogy még annak ellenére sem igaz, hogy egy úgymond keresztény államban nőhettünk fel.

(Dicsőség ezért elsősorban Istennek, de nem utolsó sorban a hős őseinknek...)

Előzmény: lipovánok (135)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.11 0 0 138

Ezt magadnak írtad? 

Mert akkor nem reagálok rá.

Előzmény: Kútásóóó (136)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.11 0 0 137

"Én még sz"

Te meg sz? Amikor az sz-hez értél, meghaltál trollmalac, és nem tudtad befejezni?

Előzmény: Kútásóóó (134)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.11 -1 0 136

(Bocs de ez igy nem jó..!)

Tehát, hogy mivel a föld betelt paráznasággal az emberek nagy része úgy tud csak szaporodni ha fiatal, termékenyen lányokkal bevállalja az együttlét összes hátrányos és kockázatos mellékhatását. 

Hány százalék esélyed van arra, hogy holnapra felépíts egy szeplőtelen házasságot és ezen belül szüljön neked egy hozzád illő leányka, egy fiúgyereket?

(inkább nulla, mint százhoz közeli nem...?)

Ha csak az utód nemzést nézzük, (de persze hogy nem csak azt nézzük...) be kell vállalnunk olyan dolgot is, ami Salmon szerint keservesebb lehet  még a halálnál is, ugyanis az olyan asszonyt aki bár gyönyörű, de  

a kinek a szíve olyan, mint a tőr és a háló, kezei pedig olyanok, mint a kötelek.

Préd. 7,26

lipovánok Creative Commons License 2023.05.11 0 0 135

"Miért, az emberek 99,98-%a úgy jön a világra, hogy valaki mocskos paráznaságot követ el"

Ez egy rohadt nagy büdös hazugság a részedről, trollmalac, mivel az emberek többsége úgy jön világra hogy a szülei házasságban élnek és nem paráználkodnak.

Tehát hazudtál hazudtál és ismét csak hazudtál.

Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 134

"Miért, valami mocskos paráználkodást is elkövettél, részeges malac?"

Miért, az emberek 99,98-%a úgy jön a világra, hogy valaki mocskos paráznaságot követ el, valaki egy ellenkező nembeli vel szemben, vagy pedig tejesen törvényes módon szexszel...

Én még sz

Előzmény: lipovánok (132)
híg ember Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 133

Kinek volt balkeze a fejed alatt, s ki ölelt jobbjával tégedet? Idegen asszony tán...?

Előzmény: Kútásóóó (118)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 132

(de nem igatán akarok többet beszélni róla...) 

Miért, valami mocskos paráználkodást is elkövettél, részeges malac?

Előzmény: Kútásóóó (129)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 131

Az ősrobbanás, az univerzum keletkezésének kezdő pillanata, az elméleti fizika legnagyobb, máig nem pontosan tisztázott kérdése.

A Biblia sem beszél ősrobbanásról.

Teremtésről viszont bőven...

Ez hogy került ide? Erről nem beszéltem, troll. Fejezd be a fantáziálva mesélgetést, vedd komolyabban a fórumot, illatostroll.

Előzmény: Kútásóóó (130)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 130

Az ősrobbanás, az univerzum keletkezésének kezdő pillanata, az elméleti fizika legnagyobb, máig nem pontosan tisztázott kérdése.

A Biblia sem beszél ősrobbanásról.

Teremtésről viszont bőven...

Előzmény: lipovánok (122)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 129

Kuplerájban még nem voltam...

Rám tört egy idegen asszony foglyul ejtett, most tudtam csak szabadulni, idáig menten utána mint ökör a vágóhídra...

Biztosan veled is esett már így régen....

Salamon is járt már ebben a cipőben:

(de nem igatán akarok többet beszélni róla...) 

találtam egy dolgot, mely keservesb a halálnál; tudniillik az olyan asszonyt, a kinek a szíve olyan, mint a tőr és a háló, kezei pedig olyanok, mint a kötelek. A ki Isten előtt kedves, megszabadul attól; a bűnös pedig megfogattatik attól...

Préd 7,26

Előzmény: lipovánok (120)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 128

Te annyira szar mérnök vagy, trollmalac, hogy szerinted egy olyan képletben, mely az energiát számolja ki, abban lehet cénégyzet is, és céköb is?  Az nem zavar, hogy az egyikkel nem jön ki 

az energia mértékegysége, a másikkal ponthogy kijön?  Hanyast kaptál az egyetemen trollsün?

Előzmény: Kútásóóó (126)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 127

"Valóban rohadt naggyal kéne beszorozni. Ez a rohadt nagy a c (fénysebesség) négyzezete (c2)"

Elméletben lehetne (c3)..is........  <----valóban, trollmalac?

Nagyon elméletben lehetne c5+c/47+9*c is, de csak a nagyon hülye marhák szerint.

Az okosak tudják, hogy pontosan c2 (vagyis c-szer c, más néven cé-négyzet)

Előzmény: Kútásóóó (126)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 126

E=m  (ez viszont simán igaz lehet csak valami rohadt naggyal kellene még beszorozni)

"Valóban rohadt naggyal kéne beszorozni. Ez a rohadt nagy a c (fénysebesség) négyzezete (c2)"

Elméletben lehetne (c3)..is........

Előzmény: lipovánok (122)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 125

"Ennek alapja a tudományos tény, mely szerint a sejtmembrán két oldalán, tehát a sejten belüli és azon kívüli terület között 0,7 Volt feszültség mérhető."

Ennek nincs semmi köze ahhoz az igaz állításodhoz, hogy ha a teljes tömegünk energiává alakítható LENNE, akkor rengeteg hidrogénbomba energiája szabadulNA fel, feltételes módban.

"Testünk 50 trillió sejtből áll, szervezetünkben akár 3,5 trillió Volt feszültség is indukálódhat."

Ez nem igaz.

"Ez nem könnyen kinyerhető energiát jelent"

Ez semennyire sem kinyerhető energiát jelent

" de mutatja , hogy nem csupán élettelen tömeg vagyunk."

Csupán tömegek vagyunk, akár egy gumiabroncs.

Annak hogy életjelenségeket mutatunk, annak semmi köze az einsteini fizikához meg az emcénégyzethez.

Rengeteg eszme keveredett tebenned de nem rendszerbe szervezve.

Előzmény: polária (115)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 124

"Iván zombi Gáborka például Matematika Tan és Erkölcs Tan és
Cleaning Cloths"

Úgy tudom azt nem szabad leírni hogy az egyik néven író büdöstroll azon kívül még mely más neveken is ír

Előzmény: polária (113)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 123

"A moderátor is egy külön szakma...."

Én egy szóval nem állítottam, egy személynek ne lehetne több nickneve, ahogy nekem is több van. Bizonyítsd az ellenkezőjét.

Én egy szóval nem állítottam, hogy ne volna szakma. Bizonyítsd az ellenkezőjét.

Előzmény: polária (113)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 122

"E=m  (ez viszont simán igaz lehet csak valami rohadt naggyal kellene még beszorozni)"

Valóban rohadt naggyal kéne beszorozni. Ez a rohadt nagy a c (fénysebesség) négyzezete (c2)

E=m, amit te írtál, az szar. Miért szar?

1. Azért mert buta vagy, álmérnök

2. Azért mert az energia mértékegysége kilogram szor méternégyzet per szekundumnégyzet. Tömegé kilogram.

E=mc2, amit a másik írt, az jó. Miért jó?

1. Azért mert ő okos

2. Azért mert az energia mértékegysége kilogramszor méternégyzet per szekundumnégyzet. Tömegé kilogram. Sebességé méter per szekundum.

Kijön a matek.

Előzmény: Kútásóóó (116)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 121

Tisztázzunk valamit, mielőtt szemétkedsz velem mint egy büdösdisznó.

Vallod azt hogy a Szentlélek valahol van, máshol nincs.

Ezzel tagadod azt hogy a Szentlélek Isten. Ugye így van.

Előzmény: Kútásóóó (117)
lipovánok Creative Commons License 2023.05.10 0 0 120

Ezzel azt akarod mondani, nyilvánosházba mentél?

Hát az nem.szép dolog.

Előzmény: Kútásóóó (118)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.10 0 0 119

"Ki fogsz nemsokára te is gyógyulni a zombiságodból fiam."

Gondolod, gecc ?

Még befelé megyünk... 

Előzmény: MemetikaTan (106)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 118

"Hol bújkáltál eddig..."

Úgy sem hinnéd el.

(Betege voltam a szerelemnek...

Erősítsetek engem szőlővel,
üdítsetek fel engem almákkal;
mert betege vagyok a szerelemnek.

Az ő balkeze az én fejem alatt van,
és jobbkezével megölel engem...

Énekek, Éneke 2.5

Előzmény: lipovánok (97)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.10 -1 0 117

"Csak te tagadod Isten mindenütt  jelenvaló-

ságát, mert tudatlan troll vagy csak."

Te vagy tudatlan és ráadásul mérhetetlenül sötét...

Még mindig elhiszed, az ősrobbanást, meg hogy hogy a majmoknak ivadéka vagy buta?

Látszik nincs túl sok szellemi megtapasztalásod, jártasságod... 

És minekutána könyörögtek, megmozdula a hely, a hol egybegyűltek; és betelének mindnyájan Szent Lélekkel...

Ap Csel. 4, 31

Előzmény: lipovánok (98)
Kútásóóó Creative Commons License 2023.05.09 -1 0 116

"E=m X c2

Einstein bizonyította"

Dehogy bizonyította!

Elmélete továbbra is egy jó darabig még elmélet marad...

E=m  (ez viszont simán igaz lehet csak valami rohadt naggyal kellene még beszorozni)

Előzmény: polária (115)
polária Creative Commons License 2023.05.09 0 0 115

E=m X c2

Einstein bizonyította, hogy az anyag energiája megegyezik a tömege és a fénysebesség négyzetének szorzatával. A tömeg és az energia ugyanannak a két eltérő megjelenési formája. Az energia a felszabadult tömeg, és a tömeg potenciálisan energia. Tehát a tömeggel rendelkező részecske, mely testünket is alkotja, nemcsak tárgy, hanem energia is Ha megmérjük az atommag tömegét, tapasztaljuk, hogy kisebb, mint az alkotó részecskék tömegének összege. A hiányzó tömegből a képlet alapján kiszámolható, hogy mekkora energia van az atommagba zárva, tehát mekkora energia felszabadulás várható az atommag hasadásakor.A gyorsítókban részecskéket összeütköztetik, és a keletkező darabokat megvizsgálják. Előfordul, hogy a „törmelékek” némelyikének tömege nagyobb, mint a kiinduláskor használt tömeg, miközben a többi darabkának is van értékelhető tömege. Mintha egy 1 kg tárgyat szétzúznánk, mely után kapnánk például egy 1 kg, egy 2 kg, és egy 0,5 kg tömegű darabot. Magyarázata Einstein képletéből levezethető. A részecskék gyorsításához felhasznált energia ugyanis fedezi az ilyenkor jelentkező tömeg-többletet, azaz a energia a folyamat során tömeggé alakul át. A törmelékek újbóli – tehát másodszori – ütköztetése után keletkező darabok között előfordul az eredeti részecske méretű darab is, amiből a kísérlet elején kiindultak. Ezzel a többszöri aprózódási kísérlet újból az elejétől kezdődhet, és vég nélkül megismételhető…Helytelen, ha magunkra csupán tömeggel rendelkező testként tekintünk, és nem vesszük figyelembe, hogy energiából álló rendszer is vagyunk. Ennek szemléltetésére álljon itt egy érdekes példa. A tömeg és energia ekvivalencia bemutatására kiszámolták, hogy a tömeggel rendelkező anyagi testünk sejtjei egy felnőtt esetében összesen 7x1018 Joules energiát raktároznak. Ha ezt fel tudnánk szabadítani, az harminc hidrogénbomba egyesített erejével érne fel. Ennek alapja a tudományos tény, mely szerint a sejtmembrán két oldalán, tehát a sejten belüli és azon kívüli terület között 0,7 Volt feszültség mérhető. Testünk 50 trillió sejtből áll, szervezetünkben akár 3,5 trillió Volt feszültség is indukálódhat. Ez nem könnyen kinyerhető energiát jelent, de mutatja , hogy nem csupán élettelen tömeg vagyunk.

Előzmény: rhénai (109)
polária Creative Commons License 2023.05.09 -1 1 114

Sok itt a KÖLTÖZKÖDŐ és alak !

polária Creative Commons License 2023.05.09 -1 0 113

A moderátor is egy külön szakma.... nem te vagy !

Sokunknak van TÖBB nickneve is ez itt megengedett.

Iván zombi Gáborka például Matematika Tan és Erkölcs Tan és
Cleaning Cloths

Esetleg a T É M Á H O Z ha hozzászolnál ugy értem érdemében ezt szeretném.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!