Ez volt az utolsó, hogy benéztem ebbe a topikba. Nem vagyok kíváncsi Tamás állandó dicsekvésére. Akkor leszel hiteles, amikor felteszel egy olyant, amelyikben éppen kikaptál.
Ezek a fajta kérdések (ún. honfoglaló-idiótizmusok) engem nem érdekelnek, nem jegyzem meg őket.
Miután láttam, hogy bent van az ellenfél válasza, tudtam, hogy gyorspapagáj. Én is elkértem a papagájt, és csak az volt a kérdés, hogy fölé vagy alá javítsak eggyel. Fölé javítottam, bejött. :)
Gondolod érdekli őket? Nem az a lényeg hányan játszanak. Hányan fizetnek! Egyébként van egy statisztika a neten, mennyire csökkent a játékok száma. Érdekel valakit?
Hatalmas gratula thomas! Már megint 2. lettél egy olyan témakörben, amihez semmi közöd... Esetleg megosztanád velünk halandókkal, hogy te mégis kikkel játszottál ebben a 6 játékban??? ui: várjuk a termést bajnokságról.
Jó néhányan összejövünk , a honfoglalók közül .Innentől a kínai nagy falig ,mind ki közénk tartozik . Kb leszünk úgy 200 000 :) Néz rá Turultáj Google a barátod :)
Tényleg nem akartam kötözködni, csak Benny Hill-t gyerekkorom óta nem tudom elviselni (taszít), a lovas fotó meg nagyon csúnya volt :) De én is off-topic voltam, elnézést, mea culpa.
A gyorspapagájozós nyálverés nem ultragáz? Szerintem legalább annyira, de mindegy.
Azért pár dolgot ajánlanék még a figyelmedbe:
Ad 1. Eme "magas színvonalú" topikot azért nyitottam, hogy a korrekt játékról szóló topik ne legyen tele a gyorspapagáj szakértő bintamás gyorspapagájozós off-jaival.
Ad 2. Megmondanád mi a francot kell érteni a gyorspapagájozáshoz? (költői kérdés) Mekkora baromság ez? Baromságra baromság a válasz. Jó lenne, ha ebben a kontextusban értelmeznéd a lovat, meg ezt is!
Ad 3. Szerintem a fair játékról szóló témának van létjogosultsága, ennek a gyorspapagájos baromságnak kb. annyi, mintha a tematikus várazás elítéléséről nyitnék topikot. Ettől függetlenül baromságokat irogatni mindenkinek van joga, ...még nekem is.
Ad 4. Kösz a "jóindulatot", ez volt az utolsó posztom itt - Szevasz!
Ezeket a borzalmas off-topik fotókat ne tedd már be légyszi, ultragáz! Persze nem mintha magasröptű beszélgetés történne itt :) Mindenesetre ultragázos ízlésficamra vall amire válaszolok meg a lovas (lófogas) is.
Bizonyára te vagy az egyetlen, akinek nem sikerül. Mint ez a kis gyűjtemény bizonyítja, a játékosok többsége technikai gond és erkölcsi skrupulusok nélkül gyorspapagájozik.
A múltkor még a kérdés elolvasása előtti papagájozást kifogásolta, aztán rájött, hogy ezzel veszélyes vizekre evezett, mivel egy bizonyos idő után az ember felismeri és nem olvasgatja a kérdéseket. Aki még nincs ezen a szinten, miért ne nyomhatna rá - akár elolvasás nélkül - arra a nyamvadt papagájra, pláne ha éppen bintamás várazza utolsóként!?