Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Légfegyverek robbantott ábráinak, használati és karbantartási útmutatóinak gyűjteménye. Kérem mással ne rakjuk tele a topikot. Kezeljük "könyvtárként" ahol csak "könyvek" vannak. A robbantott ábrákhoz ha van mellékeljük a jelmagyarázatot/leírást. A kézikönyvek lehetőleg a legnépszerűbb formátumban kerüljenek feltöltésre (PDF, DOC) egy tárhelyre, majd annak letöltési linkje kerüljön fel ide a topikba, azzal együtt hogy milyen fegyverről került fel az adott link. A linkekről én mindig automatikusan letöltöm a fájlokat, hogy ha elvesznének a későbbiekben pótolni tudjam azokat és semmi ne vesszen el.
roberto69 fórumtársunk nagyon gyors és segítőkész volt. Elküldte számomra a rengeteg cuccot, amiről én egy listát fogok készíteni és ha valakinek kell valami akkor szól és küldöm. Köszönjük a nagy segítséget roberto69!
Hűűűű de jó lenne egy ilyen légfegyós traumatológia! Öt éve keresek egy rajzot Hammerli Single pisztoly elszállt kiszúrótűjének pótlásához. Minden rajz megvan róla, csak a kiszúrótű és környéke a titkos. S.O.S.
Ide találtam. Ha friss, és üde leszek, valahogy eljuttatom óriás mellékletben, vagy akárhogy. Vannak különszedve gyári gépkönyvek, robbantott ábrák, gyártó és típus szerint rendszerezve. A megosztás jogi háttere nem tudom, hogy működik, ez legyen a te gondod..
Tudom, ha túl sokszor rinyálok, hogy fáradt vagyok, a végén úgy sem hiszitek el!;-) Azért péntektől nyolc órát nem aludhattam összesen, ez nekem is nagyon kevés.:-(( Nemsokára átesek a holtponton, és beájulok a párnák közé. Fájl válogatásra, küldésre ez a várhatóan kis idő már kevés lenne! ;-)))
Akkor én is remélem, szeretnék egy adatbázist csinálni. A robbantott ábrákból pedig egy fűzött "könyvet" ahol az egyik oldalon a robbantott ábra, a másikon egy teljes kép az összeszerelt puskáról a gyári adatokkal együtt.
MÓDOSÍTÁS! KÉREK MINDENKIT HOGY A ROBBANTOTT ÁBRÁKAT IS TÖLTSE FEL EGY TÁRHELYRE ÉS A LINKET NYOMJA BE IDE A PUSKA NEVÉVEL EGYÜTT AMIRŐL AZ ÁBRA FEL LETT TÖLTVE. KÖSZÖNÖM! Így a képeket egyszerűbb letölteni és tovább nagyítani!
Kérem olvassa el mindenki a topik leírást, egy pár napig fenn hagyom a z építő jellegű kritikákat, és megbeszéljük van e létjogosultsága a topiknak. Szeretném ha összejönne egy gyűjtemény amiből bárki kimazsolázhatja magának azt amire szüksége van, nagyobb keresgetés nélkül.