No, és előtte? - ezt Orbán Viktor sem kérdezte meg, csak köszönte szépen. Aztán Belgrád rakparti idősek klubjába szervezett látogatáson azzal kampányol Hollik István mellett, hogy ha nem győznek, akkor Magyarország népét összekeverik "valami mással". A többi a videóból kiderül, ha valaki ezzel akarna készülni a Húsvétra.
“Mi Orbánunk, ki vagy a Parlamentben, szüntessék meg a te neved, lázadjon már fel a te országod, és töröltessék el a te akaratod, miképpen a T. Házban, azonképpen itt a földön is! Mindennapi kenyerünket ne herdáld tovább, és már megbocsáss, de mi nem tudunk neked megbocsájtani! Ne vígy minket az államcsődbe, és szabadíts meg magadtól! Mert nem tiéd az ország, csak a hatalom dicsőség nélkül és remélhetőleg az sem soká már!
Módosított formában imádkozzák a Miatyánkat a francia katolikusok advent első vasárnapjától, december 3-ától kezdve. A több éves munkával elkészült új változat a hatodik kérést érinti, amely – mint az itteni szakértők fogalmaznak – végre tisztázza az Atya szerepét a kísértésekben.
- Hallo - Üdvözöljük! Ön a keresztény üldözések elleni államtitkárságot hívta, amennyiben tudja a keresett mellék számát, kérjük, tárcsázza, amennyiben nem, várjon a kezelő jelentkezésére. - … - Üdvözlöm, áldassék az Úr neve, miben tudok segíteni? - Engem kérem, üldöznek! - Ön keresztény? - Igen! - Római vagy görög katolikus? - Nem mindegy? - Nem, itt csak a római katolikusok jelentkezhetnek. - Kettős mérce? - Nem, Semjén Zsolt vagy Orbán Viktor, de ez az ön szempontjából mindegy. - Római katolikus vagyok. - Értem, ebben az esetben szükség lenne a keresztlevelének számára, annak kiállításának időpontjára. - Elnézést, de engem üldöznek! - Én ezt értem, de nekünk itt szigorúan kell kezelnünk a bejelentéseket. Lehetne ön például egy rosszindulatú felekezetenkívüli is, aki meg akar bennünket tréfálni. - Momentán nincs nálam a keresztlevelem, sőt azt sem tudom, megvan-e még… - Így ebben az esetben, nem tudjuk a bejelentését fogadni, keresse meg a keresztlevelét, vagy csináltasson másolatot és utána tudunk érdemben foglalkozni az ön problémájával. - Köszönöm, és amennyiben megvan a keresztlevél, akkor mi az ügymenet? - Először is ellenőrizzük a keresztlevelének hitelességét… - Ez mennyi idő? - …ez körülbelül egy hónap, utána visszakeressük önt, hogy érdemben is kivizsgáljuk a bejelentésének jogosságát. - Ez mennyi idő? - Ez körülbelül 1- 3 év. - Mennyi? - 1-3 év! - De engem most üldöznek! - Sajnálom, ebben nem tudok segíteni. - Elmentek ti a jó fenébe! - Kedves Kiss Róbert úr, aki Budapesten lakik a huszonkettedik kerület, alsómelléki utca 43 szám alatt, mi nem megyünk sehová, legfeljebb önt viszik… - De honnét, tudja a nevem, a lakcímem? - MI, mindent tudunk! Tudja, Isten szeme mindent lát!