Érdekes, hogy egy sikkasztási úgy, sosem volt börtönbüntetés 12 ev után hirtelen "borzalmas maffiózó", ezek nem változnak.
Mocskos anyagiak miatt kivégezni valakit hidegvérrel, viszont nem számít, "megbunhodtem, leültem.
HOGY IS VAN ez?
"Nem vagyok többszörösen büntetett előéletű, nem vagyok nehézsúlyú maffiózó sem, ahogy állítják rólam, ez rágalmazás. Beszéltem az ügyvédemmel, megtesszük a szükséges lépéseket, perelni fogjuk azt a lapot, illetve az újságírót, aki ezt írta rólam" - mondta az Origónak Toth Csaba Antal, aki Baba néven vált ismertté. A Keleti pályaudvarnál segítette a menekülteket Budapesten.
Azt mondta, hogy 12 évvel ezelőtt kellett bíróság elé állnia, és több társával el is ítélték: előzetes letartóztatásban ült egy gazdasági bűncselekmény miatt, börtönbe viszont soha nem került.
Az Origo megkereste Zsohár Zsuzsannát, a Migration Aid nevű Facebook-csoport volt szóvivőjét. Ő azt mondta, Baba maga köszönte meg egy alkalommal a szervezet alapítójának, hogy - mint fogalmazott - "új életet kezdhetett". Baba ugyanakkor az Origónak azt mondta, ő nem beszélt soha múltjáról a Migration Aidben, és nem kellett új életet kezdenie, mivel nem maffiózó vagy gyilkos, csak fiatalabb korában hibázott.
KONTRA a szegény CSAK "tévútra került" életű
A múltamat nem tagadom, hogy sihederként, az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok!
"A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként, erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam!" – fogalmazott.
alvilági behajtóként berágott pénzváltó főnökére, akit társaival együtt klasszikus maffiastílusban, fejlövésekkel kivégzett. 14 év börtönre ítélték, ebből több, mint 10-et leült.