Keresés

Részletes keresés

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.01.12 0 0 18

Orbánnak mindenről tudni kell:)))) Orbán ma is juszt talpon van:DDDD

Előzmény: upszi dézi (14)
nazuna Creative Commons License 2016.01.12 0 0 17

Kádár elvtárs még harmadik se volt csak egy pártocska "futottak még" vezetője:-)

Előzmény: ooloo (15)
Pomber Béla Creative Commons License 2016.01.12 0 2 16

Ameddig a ballib szavazótábor kényes ízlését nem bántja az Apró klán, a Bauer, Pető és egyéb ávós csürhe, addig hadd szarja le a Fidesz tábor is a verőlegényeket a Párt körül.

Előzmény: kivagyiság (5)
ooloo Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 15

"Ő az ország első embere!!!!"

Valójában csak a harmadik...

Előzmény: nagyanyo5:0 (12)
upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 14

Juszticmord meg mindig volt, van és lesz, csak az ellenzékiek mindig belekeverik a politikába:((((

JUSZT-ot nem emlegetném, mert azért jogerősen pervesztes a MEGTORLÁSOZÓ, PREJUDIKÁLÓ Orbán ;-)))

De koszi, hogy szerinted Orbán tudott SZ.Ferenc kivégzős gyilkosrol, alkalmazásáról.

Előzmény: nagyanyo5:0 (12)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.01.12 0 0 13

Daher Pierre kezén vagy az asszonyén????

Előzmény: upszi dézi (11)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.01.12 0 0 12

Orbánnak mindennel és mindekivel kapcsolata van:)))) Ő az ország első embere!!!! Juszticmord meg mindig volt, van és lesz, csak az ellenzékiek mindig belekeverik a politikába:((((

Előzmény: upszi dézi (10)
upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 11

Az csak az egyik.

A Libanoni migránsuk is nőt bántalmazott.  Az Fideszes nő-zaklato migráns jó migráns.

Hangfelvétel készült egy fideszes képviselő és egy asszony dulakodásáról

Új feljelentéseket tett Daher Pierre ellen a vele dulakodó asszony. Kezén bevérzések keletkeztek. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: kivagyiság (5)
upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 10

Orbánnak mi kapcsolata Sz. Ferenc hidegvérű gyilkossal Te nagy okos?!

Előzmény: nagyanyo5:0 (7)
upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 9

Ennek mi koze a gyilkoshoz?

Előzmény: nagyanyo5:0 (4)
nazuna Creative Commons License 2016.01.12 0 0 8

persze - azé választották maguknak

Előzmény: nagyanyo5:0 (7)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.01.12 0 0 7

A népnek meg jó!!!!!

Előzmény: nazuna (6)
nazuna Creative Commons License 2016.01.12 0 0 6

Émmá azt mondom maradjon, mert úgy lesz tanulságos, nekem meg szórakoztató :-DD

Előzmény: nagyanyo5:0 (4)
kivagyiság Creative Commons License 2016.01.12 0 0 5

Vak komondoros, nő verő képviselő se verte ki a biztosítékot a kényes izlésű Fidesznél.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2016.01.12 0 0 4

"Így lehetne eltüntetni Orbánt" írjajazindex:DDDDD

upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 3

http://magyarhirlap.hu/cikk/44772/Bunozo_segitette_a_migransokat

Erdekesen a hidegveru kivegzo gyilkos kapcsan nem az volt az Magyar Hirlap cikke hogy "Gyilkos_segítette_a_Fidesz szekhazat", hanem semmilyen!

upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 2

ahelyett hogy migránsokat segített volna mehetett volna magyar embereket kivégezni, feldarabolni és akkor most nagy karrier állna előtte.

Nem is vádolna senki maffiózó múlttal ugye.

Előzmény: Törölt nick (0)
upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 1

Igaz ezek után meglepő valakinek is ?

1. A FIDESZ képviselőjelöltje, illetve a FIDELITAS helyi elnöke, Lázár János osztálytársa előre kitervelten 164 részre DARABOLTA FEL (!!!) 62 éves élettársát.

1. http://hvg.hu/itthon/20130412_Darabolos_gyilkossagra_keszulhetett_egy_v
  2. képviselő-testület FIDESZES tagja, illetve a sportbizottság elnöke előre kitervelten FELDARABOLÓS GYILKOSSAGOT rendelt meg.
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.12 0 0 0

nehéz a migránssim0gat0k élete...

upszi dézi Creative Commons License 2016.01.12 -1 0 topiknyitó

Érdekes, hogy egy sikkasztási úgy, sosem volt börtönbüntetés  12 ev után hirtelen "borzalmas maffiózó", ezek nem változnak.

Mocskos anyagiak miatt kivégezni valakit hidegvérrel, viszont nem számít, "megbunhodtem, leültem.

HOGY IS VAN ez?

"Nem vagyok többszörösen büntetett előéletű, nem vagyok nehézsúlyú maffiózó sem, ahogy állítják rólam, ez rágalmazás. Beszéltem az ügyvédemmel, megtesszük a szükséges lépéseket, perelni fogjuk azt a lapot, illetve az újságírót, aki ezt írta rólam" - mondta az Origónak Toth Csaba Antal, aki Baba néven vált ismertté. A Keleti pályaudvarnál segítette a menekülteket Budapesten.

Azt mondta, hogy 12 évvel ezelőtt kellett bíróság elé állnia, és több társával el is ítélték: előzetes letartóztatásban ült egy gazdasági bűncselekmény miatt, börtönbe viszont soha nem került.

Az Origo megkereste Zsohár Zsuzsannát, a Migration Aid nevű Facebook-csoport volt szóvivőjét. Ő azt mondta, Baba maga köszönte meg egy alkalommal a szervezet alapítójának, hogy - mint fogalmazott - "új életet kezdhetett". Baba ugyanakkor az Origónak azt mondta, ő nem beszélt soha múltjáról a Migration Aidben, és nem kellett új életet kezdenie, mivel nem maffiózó vagy gyilkos, csak fiatalabb korában hibázott.

KONTRA a szegény CSAK "tévútra került" életű

A múltamat nem tagadom, hogy sihederként, az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok!

"A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként, erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam!" – fogalmazott.  

alvilági behajtóként berágott pénzváltó főnökére, akit társaival együtt klasszikus maffiastílusban, fejlövésekkel kivégzett. 14 év börtönre ítélték, ebből több, mint 10-et leült.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!