"Az eredeti mese szerint két csavargó elindul egymással szemben egy-egy autóval, és aki az utolsó pillanatban elrántja a kormányt, az megszégyenül."
Off Egyszer cajgával mentem egy kis mellékúton, közben hallgatom a jó zenét, amikor egyszer csak azt látom, hogy szembejön velem 200 méterről - szinte az egész utat elfoglalva - egy kamion. "No!" - mondom odalépve...- "gyere g*ci!" (Mert hát ezt a mesét én is ismerem ám.) Erre mi történik? A kamion elkezdett letérni az útról! "Háhá! Fosol mi, nyavalyás! Hú, de király vagyooook! Nagy kirááály!" Kamion lassít, még jobban letér, már félig lelóg az útról. "Hmm... Ennyire azért nem kéne. Elférek én ennél kisebb helyen is." Rosszat sejtve hátranézek és mit látok? A hátam mögött jön egy baszomnagy másik kamion! :DDD On
Higgyél ebben! :) Már a Fidesznek is kellemetlen volt a kétharmados bélyeg! Tervszerű, megtervezett csatavesztés volt, bizalom erősítő , beárazott veszteség!
Ez az első kormánynál sem érdekelte az embereket, simán sbe rúgták őket, mert elegük lett belőlük.
Amellett, hogy a mutatók egy része manipulált, a befektetők meg elmenekülnek, ha eszük van, vagy egyedi megállapodást kötnek, amitől meg a többi menekül el.
Fel, az örökös ellenzéki szerepre! Magyarországon szélsőséges ( a jobbik csak fékezett habzású, más európai szélsőségekhez képest) párt, csak idegen szuronyok segítségével jutott, maradt hatalomban. Patkányforradalmat, nemzeti szocikat és nemzetietlen szocikat, csak vérrel és/vagy arannyal lehet ránk szabadítani . Ukrajnában 5 milliárd dollárjába került a háttérhatalomnak!
Három évük lesz, hogy visszaszerezzék, megtartsanak egy stabil többséghez elegendö szavazó bázist. 3-5 % -os növekedés, alacsony infláció, jegybanki alapkamat, hat-nyolc év 3% költségvetési hiány, a devizahiteles bomba hatástalanítása után , családi adókedvezmény, gyes extra, beinduló beruházások , munkanélküliség csökkenés, foglakoztatottság növekedés, adósság 70 % -ra csökken három év múlva, rezsi csökkentés etc. után könnyű a választások idején még kicsit lazítani! :) HÁROM ÉV , ballikok, három év! Elég lesz a sima , meggyőző többség !