Év elején vettem, akkor a váltó tökéletesen kapcsolt. Nyárra a 4. fokozatot kezdte nehezen venni majd a 2-est is és most az 1-esbeb is egyre többször téveszt.
Hangja nincs, ha egyszer bevette a fokozatot, utána tökéletesen működik. Azonban ha a motor nem jár, minden fokozatot vesz hiba nélkül.
Dupla kuplunggal általában sikerül fokozatba tenni de ez se működik mindig.
Sajnos nekem csak egy jobb oldali van világoskék. Van még első lökhárító alatti hungarocel és az az alatti fém lökhárító tartó, hátsó lökhárító komplett, ablaktörlő mechanika motorral, biztonsági övek, ajtókárpitok, hűtőventillátor, dízel generátor, hátsó kerékcsapágyak, komplett műszerfal légzsákkal, kormánylégzsák, kormánykapcsoló, gyujtáskapcsoló kulccsal, ablakmosó tartály hátsó féktárcsák... apróságok.
Szinronagyban levő reteszek szoktak eltörni, esetleg a reteszeket tartó rugó törik el majd a reteszek kimozognak a helyükből és néha rossz helyre szorulnak be. Sokat erölteted a váltó bovden is el fog törni, bár akkor jobban igénybe van véve ha a 2-est 4-est tolatást nem veszi csak eröltetve, mert olyankor a bovden a váltó irányába mozok és olyankor tud megtörni.
2001-es trajettem 3 éve felújított váltójával akadtam el. Lényeg hogy néha bent marad kettesben a váltó. És nem lehet kiszedni. Nem mindig csinálja ezt a hibát, van mikor 2-3 hét is elteli, napi használatban van a kocsi. Szóval lég nagy gond, hogy beragad....kis játék után ki tudom szedni... Kulissza stb jó...szerelőm szerint. Valaki tapasztalt mér ilyet?
Sziasztok!2007es benzines trajethez keresek jobb hatsó lámpabúrát. Van esetleg valakinek bontott vagy tudtok ajánlani oldalt ahol rendelni tudok. A Dunaautónál érdeklődtem és tudnának rendelni de 101000 és 120000ft között lenne! Kicsit hanyatt estem az ártól...
Egy 2006-os 2.0 benzines Trajetem van, amivel sikerült egy hirtelen kialakult dugó miatt belecsúszni az előttünk fékezőbe hiába tartottunk nagy követési távolságot és csak 80-al mentünk előtte.
Az első kérdésem az lenne, hogy ennyire lassan áll meg(kb 100m alatt), vagy az ABS nem működött?
A másik, hogy a javításhoz szükségem lenne az első bölcsőre, de a bontós nem tudja, hogy jó-e a kocsimhoz a nála levő. Mi alapján lehet kideríteni?(ugyanaz-e minden évjárathoz, benzineshez, dízeleshez stb.)
Axima autoalkatrész Hyundai gyári és koreai utángyártott alkatrészeket szerez be,ezt írta nekem a srác,erre megkérdeztem gyorsan,mennyi lenne Trajethez zsírújj váltó: aszongya......1.250 0000ft,de szerez csak alkatrészt is felújjításhoz! üdv!
.....ja,elfelejtettem h telefonon beszéltem Péterrel én meg kezdö vagyok és a bentlévő váltómnak a baja h már 1. 2. és 5.be recsegve megy be,tehát nem ismerem a bontott váltót amit az autóval együtt kaptam, azt akarom felújjíttatni! üdv!
Feri szia! az igazság az,h nem értettem tisztán H.pétert csak azt h 150e kb a vége,ám army h felajánlotta a segítséget úgy érzem bízhatok benne,úgy h a szerelője felújjítaj Ő pedig megrendeli amit kell és én odaviszem a bontott váltót....kb ez a történetem!