Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Begőzöltek a ballerek,én elhiszem hogy csalódottak,mert érzik a vesztüket,-de nézd meg kik azok a nickek,-akik mindig nekimennek a moderációnak, támadják fenyegetik őket!..Oszt ha kapnak a vizes strandpapuccsal,-akkor méltatlankodnak!
A moderáció pártatlan,ez nem kérdés..
Tudni kell,meddig lehet elmenni,-ha átlépik a piros vonalat,-akkor selyemzsinór roottal,-ahogy láthattuk pár esetben...
amikor szigorú,tiltással szankcionált szabályt szegnek meg,akkor miért nincs a tag kitiltva?
1. Különösen tiltott
Kötözködő, rosszindulatú, személyeskedő hozzászólás, amelyek konfliktusok gerjesztésére alkalmasak, illetve arra, hogy másokat zavarjon, a kialakult közösségek létét megzavarja, veszélyeztesse. Ezekkel illetve a kapcsolódó felhasználói nickekkel szemben, kifejezetten a fórumon kialakult közösségek védelme érdekében, a jelen szabályzatban meghatározott módon a moderátorok intézkedhetnek olyan esetben is, amikor egyéb szabály megsértése nem áll fenn.
De az voltál- Bár tervezted ki magad annak- sokan hallgattak rád, amit ha jól kezelsz a mai napig 'sikeres" lennél. Én nem akarok bele kotnyeleskedni A világodba, de ate világod csak 1 álomvilágnak tűnik.
Most két emberről beszélsz akik érted a tűzbe mentek volna, és bele is mentek nem egyszer.
Ma már vígan élik világukat nélkúled.
Kitaláltál valóban valami újat, ami valljuk be a fejedre nőtt. Én valahol sajnálom hogy játszod a magányos farkast mert már többször elmodtam, lenne benned potenciál, de ez a kinyilatkoztató stílus sokaknak nem fekszik, ami tudom téged nem érdekel de szerintem ez csak egy sündisznó reakció részedről.
És Zoli valóban nem változott semmit, valóban csak 1 vélemény oldalra kerültetek.
Mindenesetre én Sok sikert kívánok az új témádban, vágj rendet köztük is.
Én soha nem voltam vélemény formáló. Volt összesen kettő ember a környezetemben, akik valamilyen küldetés tudattól vezérelve, igyekeztek az életembe beépülni és minél többet megtudni a múltamról. Mikor rájöttem a céljaikra - kibasztam őket az életemből.
Létrehoztanm egy sportágat, létrehoztam egy új sportfegyveres szövetséget, amelyik megszerezte a jogot a lőfegyver hozzájárulások kiadására, megtanítottam sok embert a kotta írására és használatára, megtanítottam sokaknak, hogy mi az a parallaxis hiba és hogyan lehet azt kizárni ( szemgumi nélkül). Pár embernek megtanítottam a lövészet alapjait.
Mit kellene még ingyen tennem másokért a lövészek között? Nem vártam soha hálát.
Megtettem mindezt korábban az autóversenyzőkért is. Meg a fotósokért. Meg a HIFI-sekért. Meg a szakértőkért. Meg még korábban a szerzői jogok tulajdonosaiért.
Eltelt az öt év az adott témában, hát továbbléptem. Most az új témát tanulom és utána rendet vágok a káoszban. Éppen ideje lesz.
A Zoli nagyon sokat változott és nem az én hatásomra. Köztetek formálódott. De a Ti a kohinoor gyémántot sem tudnátok nekem eladni 10 forintért sem. Ezt jegyezd meg.
Pedig tényleg nem jelent semmit, Tudod van ez a mondás:
Az üzletben nincs barátság!
Na ennek az ellentettye is igaz.
Az üzletben nincs utálat.
A korrekt áron olyat hirdet bárki és itt a lényeg a bárki meg a korrekt ár akkor azt a delikvens megveszi. Ebben ennyi van semmi több.
Ellenben az elszigetelődést Az jól mutatja, ha egy korábbi vélemény formáló elveszíti A bázisát és már olyanokkal társalog sőt szinte ingyen oktat akikkel korábban sosem árult volna egy gyékényen még ha az a gyékény ugyanolyan szimpatikus lett volna neki.
Két elismerést tartalmazó, egyszerű kijelentő mondat, mindenféle egyéb jelzők és irónia nélkül:
" Jó, hogy erre felhívtad a figyelmet, nagyon rendes vagy.
Nyilván azóta is a tulajdonodban van, mert ilyet nem hírdetnél meg és nem adnál tovább, nehogy valaki ráfizessen!;-)"
Milyen beteg elme kell ahhoz, hogy ebből valaki durva kötekedő szándékot olvasson ki?
A sok mákos bejgli, vagy más hatása lehet?
Részemről a következő, amennyiben megerősítést nyert volna, hogy a megszólított tulajdonában van még a fegyver, egy vásárlási szándékot jelző egyeztetés kérése lett volna.
Az egyik említett troll miatt ment a levesbe jó tíz éve a régi, 100e körüli regszámú nickem meg az összes hozzászólásom. Őt meg ott szívatom ahol tudom.
A mai napig nem bizonyítottad be, hogy a Derrickmanus nicknév is az enyém volt, csak terelsz, ködösítesz vele, mint ahogy a többi nicknevedre vonatkozó témáról is!
Én viszont nem egyszer és nem egy topiktársnak bebizonyítottam már, hogy a Derrickmanus nicknév nem az enyém volt, hanem a pár éve már külföldön élő, F1 guruló cirkuszban dolgozó unokatestvéremé!
Ennyit arról ki és mennyire mond igazat, bízva abban, hogy a tények feledésbe merülnek!
Kamukéró, egyre átláthatóbb, egyre gyerekesebb és egyre gusztustalanabb módszerekkel próbálkozol, bárki álljon is a hátad mögött!
Tényleg azt hiszed, hogy ezt nem látja át a többség, bármennyire is próbálod megmagyarázni?
Téged az új kékről 2 nap után dobtak, a fűkaszás topikban 1 nap sem kellett mindehhez!
Azokat azért emlegetem példának ha valaki elkezdi a milliós puskás dilettáns dumát, és a képébe nyomom, hogy nesze ez ott 250 volt csővel 270 a sportsmatchal ... Nem 1 a két dolog ;) amikor csillagvizsgálóznak a 4-16 --- 3-12---3-9 stb csövekre azt már nem is említem ...