A téma a Magyarországon közlekedő áruházi buszjáratok járműparkja (így a Komo-Sky, a Ventona, a Claudibus, és egyéb ezen a téren szolgáltató cégek állománya). Jöhetnek képek, infók, adatok a kocsikról, napi szintű beírások, hogy melyiket hol érdemes keresni. Egyszóval minden, ami az érintett kocsikkal kapcsolatos :)
Ma valami PZY-9XX rendszámú, matricázatlan piros Citaro is dolgozott, MWS-385 már nincs itt. Nagyon jó a kalászi Auchan-buszok menetrendje (kisbusz és piros busz a megkülönböztetés, egy-egy kép is mellékelve a menetrendben az RBE-881-ről és a NEV-590-ről), de gépről konkrétan elég nehéz a használata (és a megnézése), mert a nagyítás extrém mértékű, anélkül meg nem lehet látni az időpontokat.
Nézegettem a JSZP-ben pár Komo-Sky-os gépet és meglepve vettem észre, hogy az NMH-130 is új gazdára lelt. Nyáron műszakizott és az új gazdi logója is látszik a JSZP-s fotókon, de nem eléggé.
A PNE-304 tartalék lett, helyette átrakták a PNE-301-et Tesco-járatra, a 301 helyére pedig az RBE-882 került a helyi körjáratra. A PZY-964 a másik tartalék. Kérdés hogy ez így marad-e, augusztus 26.-tól egy második körjárat is indulni fog, lehet hogy erre fog majd kerülni.
Nem tudom, mennyire új dolog, de PZY-964 és RBE-882 rendszámmal is vannak Citarók a dunakeszi helyijáraton a PNE-301/304 mellett, és mindegyik ugyanazt a fényezést kapta, mint a 304.