Keresés

Részletes keresés

sanse79 Creative Commons License 2021.01.10 0 0 477

koszonom szepen!

hat ezt a telefont, ideiglenesen kaptam kollegamtol...amig nem dontom el hogy mit vasarolok az elozo helyett...

elvileg honap vegen a huawei szerviz akciozik...lehet megvarom, es rakerdezek, hogy mennyiert vallaljak a cseret...aztan majd eldontom...

koszonom megint!

Előzmény: Törölt nick (473)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.10 0 0 476

Csak úgy tudod, hogy összekötöd a laptopoddal és valamelyik ingyenes helyreállítóprogrammal próbálkozol. De ezek egy része lehet vírussal fertőzött, szóval legyél óvatos a letöltéskor, nehogy a laptopodnak baja legyen.

Előzmény: proszim (466)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.10 0 0 475

Remélem, azóta rég megoldódott és sikeres vizsgát tettél. Nem ismerem a programot, de úgy vélem, legegyszerűbb a konyhaasztalhoz ülni, és megfelelő távolságra eltolni a készüléket. Vagy a telefonodat használni külső webkameraként.

Előzmény: proszim (468)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.10 0 0 474

A te telefonodat nem annyira ismerem, de általában az emailben a gémkapocs ikonra (csatolmány) kattintasz, feladja a mappákat és meg kell keressed azt a helyet, ahova mentette a telefonod a hangfájlt, és onnan beszúrod. Gmailnél a beszúrásra a galériát dobja fel, de ha a három vonalra kattintasz balra fenn, akkor kiválaszthatod az audiofájlokat is vagy ha ott sincs, akkor a Files (Fájlok) opciót a menüből (le kell görgetni), és végig kell nyálazni, hogy amivel felvetted, hova mentette.

A gépre mentést háromféleképp is elvégezheted:

1) összedugod a géppel, az USB-beállítások vagy felugranak, vagy az értesítésekben lesznek, ott értelemszerűen kiválasztod, hogy mit akarsz csinálni (Charge only, Transfer files/media stb.), aztán a számítógéped fájlkezelőjében átmásolod a szokott módon. Mielőtt leválasztod a gépről a telefont, érdemes mindig visszaállítani Charge only-ra, mert több olyan olcsó készülékem volt, amiben ennek a lépésnek az elmaradása kinyírta a memóriakártyát, a Windows nem jól állítja le, a telefon belső megoldása jobb.

2) Bluetoothon átküldöd (ez csak akkor jó, ha egy-két fájlt szeretnél küldeni).

3) Feltöltöd valamelyik felhőszolgáltatásba (google drive, dropbox, onedrive stb.), és onnan bármikor le tudod tölteni a gépedre is, sőt, ez az első kérdést illetően segíthet: a felhőszolgáltatásban kérsz hozzá linket, és azt a linket küldöd el emailben, hogy onnan tudja letölteni/meghallgatni a címzett.

Előzmény: LAGT (467)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.10 0 0 473

Ha olyanhoz viszed, aki nem rendelné meg, akkor simán kicseréli a hozott újra is, minél kisebb szerviz, annál valószínűbben. Mobilboltokban próbálkozz, kit tudnak ajánlani. Ha ügyesebb vagy a kütyüszerelésben, akkor magad is meg tudod oldani, a youtube-on feltehetőleg találsz rá videókat is, bár nem mindig olyan kinyitva a készülék, mint a videón, ezt tapasztalatból mondom. :) Másét nem vállalnám, de a gyerek telefonjában egyszer már az akkut cseréltem, és nem volt nagy deal, még forrasztani se kellett ahhoz. Az egyik telefonomnál már magam is fontolgattam a képernyőcserét, fenn is volt rendesen, hogy hogy kell a youtube-on, de annyi cucc kellett volna hozzá, hogy végül inkább újat vettem, de az egy noname, olcsó aliexpresses telefon volt, nem huawei.

Előzmény: sanse79 (470)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.10 0 0 472

*minden gyártó... :)

Előzmény: Törölt nick (471)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.10 0 0 471

Minden telefon más képernyővédőt ajánl a termékéhez. Én nem cserélném le a gyárit, amíg nincs baja, és utána is érdemes hasonlót venni. Az üvegszerűen vastag a görbülő szélűeken nem is praktikus. Lehet ezért, de az enyémen egyáltalán nincs képernyővédő fólia, anélkül jött, de tárcatokban van, nem is karcolódott meg.

Előzmény: toto861006 (461)
sanse79 Creative Commons License 2021.01.08 0 0 470

latom, hogy nem igazan porog a forum, de azert felteszem a kerdest, hatha valkierre jar.

p9es kijelzot, ugy lattam, hogy tudok venni olyan 7280 forintert...s zerintetek ezt itthon ki lehet cserelni? vagy inkabb bizzam szakira? neztem, hogy azert egy 20ast elkernek egy ilyenert...es annyiert mar majd hogy masik telot tudok venni...

vagy itt van valaki aki ezzel foglalkozik? 

udv

b.

illjolxix Creative Commons License 2020.12.26 0 0 469
proszim Creative Commons License 2020.12.21 0 0 468

Hogy kell beállitani az MS TEAMS-ben azt, hogy asztallaptól felfelé látszódjak teljesen? Vizsgához kellene.

Köszönöm

Előzmény: LAGT (467)
LAGT Creative Commons License 2020.12.20 0 0 467

Sziasztok! Abban kérném valakinek a segítségét, hogy ha Huawei P8 telefonnal felveszek egy beszélgetést, vagy egy rádióból, Tv-ből érkező szöveget és elmentem,

-- hogyan tudom E-mailben továbbküldeni??

-- hogyan tudom számítógépem valamely mappájába  lementeni, letölteni ? ?

proszim Creative Commons License 2020.12.17 0 0 466

Hogy lehet visszaállitanui törölt file-okat tabeletenM

Előzmény: Bellina2017 (465)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.12.14 0 0 465

Szia, Fájlok - ban Képek, Videóknál sem látod őket?

Előzmény: gojo23 (464)
gojo23 Creative Commons License 2020.12.13 0 0 464

Szia mindenkinek!

Van egy p 30 am, ha fényképet, vagy videót készítek nem kerül át a galériába, hol tudom megnézni, vagy mit kell beállítani?

Konyhasarok Creative Commons License 2020.12.07 0 0 463

Hello,

abban kérnék segítséget, hogy a mostani mobilomról huawei mate 8  phone clone alkalmazással appokat hgo go netflix is át lehet e küldeni.

lendvaizs71 Creative Commons License 2020.12.04 0 0 462

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Huawei GT Watch 2 órához milyen mellkaspántot javasolnátok?

Egyáltalán lehet hozzá kapcsolni valamelyiket?

Köszi

toto861006 Creative Commons License 2020.11.10 0 0 461

Sziasztok!

Nemrég vettem egy P30Lite-ot és arra lennék kíváncsi, a kijelzőn gyárilag fent lévő screenprotector fóliát érdemes-e lecserélni?.Sehol nem találtam róla infót,hogy ez egy kellően erős vagy csak egy mezei fólia. Szabad szemmel nem tűnik vastagnak főleg korábbi telefonoka felett védőfóliához képest.

Köszönöm ha tudtok tanácsot adni.

proszim Creative Commons License 2020.11.09 0 0 460

mi számit Microsoft Teamsen használt névnek??

Törölt nick Creative Commons License 2020.11.04 0 1 459

Örülök, hogy részben megoldódott. :)

Előzmény: Bellina2017 (458)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.11.04 0 0 458

Juhúúú, ma reggelre megcsinálta!!:)) Miután értelmeztem a leírtakat...: "mialatt a képernyő ki van kapcsolva és megy a töltés" = ki van kapcsolva a telefon!!:))

Már csak a Diavetítés fül hiányzik, de gyanítom, ha a leírásban nem szerepel (míg más típusok leírásában meg igen), ez nem is lesz meg. De ha valakinek ilyen telója van és sikerül megtalálnia, értesítsen, köszi!:)

Előzmény: Törölt nick (457)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 457

Akkor lehet, hogy be kell kapcsolni külön az arcfelismerést vagy ilyesmi? Megvan még a régi telefonod? Akkor érdemes lenne összevetni a fényképező beállításait, hogy melyik pipát hiányolhatja.

Előzmény: Bellina2017 (456)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.11.03 0 0 456

Ha kivették, ahhoz csak gratulálni tudok akkor:) De simán meglehet...

Igen, a Highlights fül alatt leírja,hogy a teló létrehozza ezeket,mialatt a képernyő ki van kapcsolva és megy a töltés... Igen, gondoltam arra is, hogy még nem csinálta meg, bár egy rakás régi képet ráraktam + újonnan is fotóztam már vele jópárat, na mindegy, ez még előjöhet.

A Discover alatt meg csak a helyet, időt csinálja meg, mást nem.

Előzmény: Törölt nick (454)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 455

Ha nagyon új még a gép, és nincs sok kép, lehet, hogy még nem állította össze, nem?

Előzmény: Bellina2017 (453)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 454

Lehet, hogy azt kivették?

Nekem alul van a Highlights és Discover fülek alatt az a kettő, de őszinte leszek, ha te most nem kérdezed itt, sose kattintottam volna oda... :_D

Előzmény: Bellina2017 (453)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.11.03 0 0 453

Nem ajánl fel frissítést rá. És ami érdekes... megnéztem most a P20 lite használati útmutatóját, benne van, hogy hol találja az ember a diavetítést, ellenben a P30 leírásában már egyáltalán nem szerepel ilyen, hm... A téma szerinti kép csoportosítás, illetve az emlékek összeállítása igen, tehát azzal csak van valami, vagy valamit nem jól állítottam még be. De az, hogy nincs diavetítés, hát el sem hiszem...

Előzmény: Törölt nick (452)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 452

És esetleg frissíteni nem lehet? Tényleg fura, mert az enyém is tudja, a tied meg újabb, tehát nem logikus, hogy valami régi app legyen rajta.

Előzmény: Bellina2017 (451)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.11.03 0 0 451

Hát, ha a P9-ben lévő app tudta a diavetítést... meg ez annyira alap funkció kéne, hogy legyen. Újra ugyanezt nem tudom, hogy lehetne letölteni, a Playen nem találtam meg konkrétan ezt az appot.

Előzmény: Törölt nick (450)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 450

Mondom, az újabbat nem ismerem, de ebben most megtaláltam, mire gondolsz, tényleg van Slideshow meg Discover funkció. Esetleg próbáld meg az App Galleryből (Play Store-ból) letölteni a Gallery appot újra, lehet, hogy nem a megfelelő alapalkalmazás van a telefonodon, hanem egy egyszerűbb verziója.

Előzmény: Bellina2017 (449)
Bellina2017 Creative Commons License 2020.11.03 0 0 449

A Google nekem is megcsinálja:) - az oda régebben feltöltött albumjaimból.

Előzmény: Törölt nick (446)
Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 0 448

Nem lehet, hogy mobilváltozatra szándékosan nem engedi felvinni a reklámok minőségét? Próbáld ki webfelületen direkt nem mobil-megjelenítésnél, de a telefonon, hogy ott is így tesz-e?

Előzmény: kormi0712 (442)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!