Nem akarlak elkeseríteni, de "ezek" javíthatalanok! Informaikai analfabáták! Azt is elárulom Neked, hogy hátunk mögött kibeszéltek bennünket és megegyeztek abban, hogy ők nem érnek rá ilyen hülyeségekre, hogy írogassanak leveleket a neten, mint vitapartner! Ezért azt javaslom, ne erőltessük!! Ha kell nekik, akkor majd szólnak!! :-)))
Ki kell próbálnunk a nyáron! A lelőhelyet el ne felejtsd!
Tegnap voltam kint Velencén "fűnyírásból kifolyólag". Olyan jó az idő, hogy sajnáltam bejönni a túróstésztáért! Ott akár pörköltet is csinálhattunk volna!! :-)) De majd annak is eljön az ideje!
Csak Berry vájt - ehhez mint szólsz Karcsi!?
Vájmen nem is jutott eszembe, hogy Bill! :-) Ő ugye a Stúdió 11-ben játszik?
Reménytelen....de Attila ötlete még ad némi reményt!!! Pénteken itt fogja tudni használni, de utána már nem fogja megtalálni!!!!!! Ha egyszer kimegyek hozzájuk, beállítom úgy a gépét, hogy minden kezdőoldal ide vezet majd.....!!! :)
OK, akkor itt vagyok!!!!! Próbálom megjegyezni a "folyamot".... hova kell bejelentkezni..... Ne a pilóta rovatba menjünk, mert egyikünk sem az........ De akkor hová??? Ezt "vájmen"-nek kell kiválasztani.........
Nem a Darázsfészekből vagyunk ( én nem is tudom mi az).Egy szűk, civil baráti társaság vagyunk, csak érintőlegesen beszélgettünk repülésről, mert van köztük röpcsis is.Először a Társalgási Klubcsoport/ Társaságok Klubjai-ban szerettem volna megynyitni ezt a topikot de nincs erre jogosultságom. Ha oda át tudnál helyezni bennünket, megköszönnénk!
Ha ti a Darázsfészekből vagytok, akkor jobb lenne, ha a topikot átpakolnám a Pilóta fórumcsoport forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9206822 valamelyik alfórumába, de azt nektek kell kiválasztani. Megtennétek?
Az iwiw-en is jártam, de meguntam az állandó kéretlen üzenteket, pedig a gépházuknak is jeleztem; ha nem tesznek ellene valamit, - mindenki elmegy onnan. (Úgy tudom, műr küzdenek is a fentmaradásukért, mert folyamatosan csökken a tagok száma!)
A Facebook-on fentvagyok régen, - egy ideig idegenkedtem tőle, de sikerült lekorlátoznom a rendszerük baromságait elfogadhatóra. "Hivatalból" is ott kell lennem, mert Kutika kitalálta, hogy csináljunk egy szakmai oldalt! Ez a "csináljunk" azt jelentette, hogy CSINÁLJAK! Nem volt ellenemre, - nyitottam egy oldalt a "Katonai repülésirányítók klubja" címmel. Zárt csoport. Ma már 183 tagja van a csoportnak - volt kollégák, volt hallgatóim. Nem rossz a létszám, mivel eddig ezen a szakon összesen 1968 óta 440 körül végeztünk. És jómagam vagyok az admin.
Ismerősöktől gyakran kapok felkéréseket más fórumokra is, - de már nem akarok annyira szétaprózódni, továbbá általában a csoportok, ismerősök csoportjai átfedésben vannak!