Én sem. De a "magyar" és a "liberális" össze nem illéséről tettél megjegyzést, holott utóbbi gazdaságpolitika Magyarországon korábban hosszú ideig létezett, sikeresen.
Én úgy gondolom inkább, a "magyar" és az "unortodox" az a két szó, amin csak röhögni lehetne, ha nem éppen benne élnénk.
Nem tudják mire jó a kés-villa páros, van aki a hátsóját sem tudja kitörölni (nem tanították meg), vannak sokan akik iszonyat csúnyán trágárul beszélnek a legtermészetesebb módon (nem is ismernek mást), és a nagy többséggel iskola után nem foglakoznak otthon lecke ügyileg."
A sok libelálisz erre azt mondja, hogy ez náluk a kultúrájuk része és, hogy tradíció meg minden és ne bántsuk már ezért őket.
Én azt mondom, hogy erőltettük már a segítségünket vagy 600 évig, nem kéne már erőltetni. Ha nem akarják a normális életet akkor nem.
"nyiltan csak Fodorék vállaják fel ezt a szavazói csoportot..."
Melegek, cigányok....ezek jutottak nekik.
Egyébként meg nem felvállalják hanem megint a politika színpadára akarnak lépni egy kis pénz reményében és csak ez a két csoport maradt a színtéren nem nagyon tudtak válogatni hát fölvállalták őket hátha a hátukon egy kis pénzmag csurran nekik.
A lap felidézte, hogy Fodor nemrég azt nyilatkozta, "a baloldalon láthatóan nagy a tülekedés, de egyetlen érdemi erő sincsen, amely a liberális értékeket kompromisszum nélkül képviselné. Ezért kell egy liberális párt. Türelmesen vártam, de nem csinálta meg senki. Ezért vállalom fel én".
Te csak ne járasd abba a csúnya diszkriminatív, szegregatív stb, esélyegyenlőséget lábbal tipró, gonosz elitsuliba a gyerekedet meg milyen jó lesz neki és mennyivel gazdagabb lesz ha a fejlődés korai szakaszában már úgy szocialiálódik, hogy hamar hozzászokik a multikultúrához, de ő azért csak benyomja oda vagy magánsuliba...
Én a Fidesz helyében minden induló balos-liberális pártnak szponzorálnám a bejegyzését meg egy irodát fél évig a válaztás előt :-)
Már csak kapkodom a fejem a libejális kínálattól és nem bírok aludni hogy Fodorékra, Kunczére vagy Ungár Klárira szavazzak. Ha Bokrosékat is bejegyzik, végleg kész leszek :-)
Bizony, rengeteg okos ember van ebben az országban. Ellenzékből nagyon tudja mindenki, hogy mit kell csinálni. "Mindig az a jó játékos, aki nem játszik."
Halász Gábor egyetemi tanár, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet munkatársa elhibázottnak tartja, hogy a hazai oktatási rendszer a hat- és nyolcosztályos gimnáziumokkal lehetővé teszi a korai szelekciót.
...
Halász Gábor bevallotta: bár nem nem ért egyet ezzel az esélyegyenlőséget romboló rendszerrel, szülőként a gyermekeit ő is hatosztályos gimnáziumba íratta."
Nem vitatom, pontosan ezért mondják elég régóta azok, akik értenek is hozzá, hogy az úgynevezett "cigánykérdés"-ben lényegében szegénység a probléma. És akkor a szegényemberek sápadtabbja sem marad ki a támogatásból.
Ja Ja... mert a Fényességes Párt nincs tele a múlt rendszerben, a múltban, jelenben levitézlett arcokkal...
ja ott a jobbik, új arcok, még semmit sem kellet bizonyítani, csak mondják a faéket oszt jónapot (inkább nem is bizonyítsanak, mert abból katasztrófa lesz)
persze, ha fodor megszólal, jön a mantra, a többi levitézlett hozzákötésével, még párt sincs, program is részbe, arcok is ismeretlenek... de már kókáznak...
mondjuk, ha Kóka megjelenik, kár is pártot alapítani, de azért van egy két normális liberális szakmályához értő, ha őket megnyerik, kicsit más a helyzet (gazdasági, szociális stb. szakemberek ((jelen garnitúrát mondjuk könnyű überelni))
De jó, hogy ennyi okos ember van ebben az országban. Minden hétre jut egy új ellenzéki csoportosulás, persze a régi arcokból. Most mindenki nagyon tudja, mit kell csinálni. Fodor? Liberálisok? Csillag, hanKóka, pannon puma, dübörgünk. Nein, danke! Tényleg, Draskovics még nem jelentkezett, mint megmondóember. Ő volt anno a jolly joker, mindenhez ért, minden poszton bevethető. Főnyeremény lenne a pali!