33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Jakab Péter beszólt Orbánnak és faragott egy rímet
„Fizessenek meg a tolvajok, éljenek jól a magyarok!” – írja a Jobbik elnöke Facebook-posztjában.
Jakab szerint nem a választók a fontosak Orbán Viktornak, hanem csak a szavazatuk, viszont kiemelte, hogy a tisztességes magyarok megérdemlik a valódi megbecsülést, az európai szintű béreket és nyugdíjakat.
Jakab gratulált Orbánnak, hogy újraválasztották a maffia fejévé, boldog mikulást kívánt neki a kormányfő
6/12/2021 17:50 | Szerző: Klubrádió
„Engedje meg, hogy gratuláljak Önnek, hogy a Fidesz tisztújító kongresszusán megválasztották a maffia fejévé. Alkalmasabb embert én se találnék erre a pozícióra” – mondta Jakab Péter Orbán Viktornak. A Jobbik elnöke elmebajosnak is nevezte a kormányfőt, aki válaszaiban előhozott mindent, a munkanélküliséget, 13. havi nyugdíjat, a baloldalt és a rezsicsökkentést is, illetve boldog mikulást kívánt az ellenzéki politikusnak.
Jakab Péter, a Jobbik elnöke és frakcióvezetője az azonnali kérdések órájában fordult Orbán Viktorhoz a parlamentben. „Engedje meg, hogy gratuláljak Önnek, hogy a Fidesz tisztújító kongresszusán megválasztották a maffia fejévé.
Alkalmasabb embert én se találnék erre a pozícióra” – mondta, majd a fideszes Kovács Pétert idézve Jakab rátért a „kellemetlen kérdésekre.” Azt kérdezte: Önök milyen alapon hallgatnak le ellenzékieket ebben az országban? Ezután a gyenge forintról is megkérdezte Orbánt a Jobbik elnöke.
Megkérdezhetnéd pl. Toroczkait. Orbán már úgyis lopott a MHM-tól ötleteket, pl. a határkerítés felépítését.
Ezen kívül úgy tudom, mint revizionista pártnak, nekik aztán főleg nem okozna gondot az elszakított nemzetrészekkel a kapcsolattartás, mert ők nem kompromittálódtak ezzel, mint a ballibek.
Az EU-val kapcsolatban is elég szkeptikusak, ezért ők a független Magyarországot részesítik előnyben.
Szociális érzékenységükről annyit, hogy Toroczkai több nyilatkozatában beszélt a kórházak, az egészségügy rossz állapotáról. Valamint hogy Ásotthalmon külön alapot és munkalehetőséget létesítenének az ott munka nélkül maradt tanároknak és ezt országos mintává tennék.
Szóval nem kéne Orbánékat beállítani, mint alfája és omegája az országvezetői képességeknek, akikhez képest mindenki más hülye, mert ez pl. számomra nagyon visszatetsző. Annál is inkább, mert tudom és látom rajtuk, hogy a Fidesz-KDNP egy pénz- és hataloméhes álhazafi maffiabanda.
azon munkálkodni, hogy egy összetartóbb, becsületesebb, gyarapodó nemzetet és egy nagyobb, erősebb, gazdagabb, jelentősebb országot neveljünk és építsünk.
Mindenki ezt szeretné. Ezek jó célok. De még csak célok, elképzelések.
Az igazi kérdés az, hogy mindezt hogyan valósítaná meg az, aki kormányra kerül.
Hogyan kezelné a járványhelyzetet?
Holnap december 5. Emlékezve 2004. december 5-re, hogyan tartaná a kapcsolatot az erdélyi, felvidéki, délvidéki tájak magyarságával?
Hogyan őrizné meg Magyarország önállóságát az EU szövetségen belül?
Hogyan védené meg a gyerekeket az LMBT propaganda erőszakos nyomulásával szemben?
Milyen szociális intézkedéseket tenne?
Egyedül Dobrev Klárától hallottunk eddig valamilyen tervet, az is csak arra vonatkozott, hogy megszüntetné Magyarország önállóságát, beolvasztva Magyarországot egy globális EU államba.
Olyanokat mondani én is tudnék, mint a Fidesz-KDNP. Sőt, még cselekedni is, vagyis azon munkálkodni, hogy egy összetartóbb, becsületesebb, gyarapodó nemzetet és egy nagyobb, erősebb, gazdagabb, jelentősebb országot neveljünk és építsünk.
És én bízom abban, hogy vannak még olyan politikusok, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak - no, nem a Fidesz-KDNP maffiakormányban, és nem is az ellenzék ballib részében.
Ha az lenne is, jobb mint NER csicskásnak lenni. De a ti propagandátokon túl, mi mutat arra, hogy káosz lesz? Nem lesz segg amit feltétlenül nyalni kell, hogy csöpögtessen valamit a haverokon, rokonokon kívül a magyar átlagnak is? Nam lesz aki hazaárulózza azt, aki nem az Orbán redvás valagát tartja a legkívánatosabb lefetyelnivalónak?