Keresés

Részletes keresés

nlion Creative Commons License 2022.11.18 -2 1 23615

én is írtam remélem még holnap este előtt fent lesz

Előzmény: cnthgds (23613)
ilci56 Creative Commons License 2022.11.17 -1 2 23614

csak  a holnapi rész van lakat alatt,most néztem a 14.15-i részt az rtl most-on

Előzmény: Sezike (23611)
cnthgds Creative Commons License 2022.11.17 0 2 23613

Volt már ilyen hiba máskor is. Már írtam nekik emailt, biztos orvosolni fogják.

Előzmény: nlion (23612)
nlion Creative Commons License 2022.11.17 -2 1 23612

látjátok mi történt nagyon durva? felrakták a holnapi részt de csak 10 másodpercet. véletlen vagy szándékos baki?

Sezike Creative Commons License 2022.11.17 -5 1 23611

Én meg ez miatt szívok, de torkosan. Mindig egy stream oldalon néztem az ÉNB -t... Most meg az RTL+ miatt nem látom az utolsó hetet a sorozatból... Mindjárt felrobbanok :"D. RTLmoston szinte az összes ÉNB rész lakat alatt van. 

ui: Tegnapi részben mi volt? (érdekelne majd a mai rész tartalma is. Előre is köszönöm)

Előzmény: Bomc (23605)
ilci56 Creative Commons License 2022.11.17 -5 3 23610

micsoda fantáziatlan ez is.Nem elég,hogy Joe újra összeáll az anno rúdtáncos kacsapicsa szájú nővel aki majdnem egy életre börtönbe juttatta de újra a régi bünöző ex keresztbe tesz minden ismétlődik.ebben a depresszióban pont erre volt szüksége.....hihetetlen amilyen idétlen nézhetetlen lett a sorozat a vége se különb sőt....

Melvin Smiley Creative Commons License 2022.11.17 -4 2 23609

Szofi viccesen sokszor mondogatja másoknak, hogy házasságokat tesznek tönkre. Ilyen vastag bőr talán csak Gábornak van a képén rajta kívül a sorozatban. 

Ashley-d Creative Commons License 2022.11.17 -4 3 23608

Igen, ez ilyenkor mindig fura.

Én arra tippelek, h megy az esküvő, ahol mindenki örömködik, közben Bence kinyiffantja magát és felváltva mutatják a két fő jelenetet.. de ez csak egy tipp… vhogy nem tudom elképzelni, h teljesen happy vége lenne…

Gondolom Joe is megkéri a paplanszájú kezèt.

nlion Creative Commons License 2022.11.17 -2 2 23607

vajon úgy fejezik be h mindenki happy vagy valami drámai lesz? fura lesz h nem lesz olyan h a következő adásban a végén 

Ashley-d Creative Commons License 2022.11.17 -4 4 23606

Ez sztem is sanszos. Engem is csak ez a szál érdekel már. Nagyon beteg, de ezt is olyan jól hozza Zsombor 👌🏼

Előzmény: nlion (23600)
Bomc Creative Commons License 2022.11.17 -7 1 23605

Fókuszba mondták hogy elindult az RTL+ előfizetéses szolgáltatás és kihangsúlyozták hogy reklámmentesen, hát b*sszák meg a kábeltv is előfizetéses, mégis tele van b*szva reklámokkal a jó k*va anyjukat!!!! Akkor az is legyen reklámmentes ha előfizetéses!!!

nlion Creative Commons License 2022.11.17 -6 1 23604

biztos h úgy fejezik be h lehessen folytatni csak kérdés h minek. pl bence elsüllyeszti a lakóhajót ilyesmire gondolok

Előzmény: dojcstomi (23603)
dojcstomi Creative Commons License 2022.11.17 -7 1 23603

Szofi spicli akcióban MEGINT! Ez a nő nem akar végre magával foglalkozni? Elég pofátlanul osztogatja itt az embereket. Legutóbb Brúnó, most Dani.

Szofika miért nem kavart egy kis szart régebben, ami miatt őt is ki lehetne osztani, mint egy kártyapaklit?

A gyűlölt MalacGáborotok pont ideális lenne erre a feladatra. Úgy megnézném, ahogy Szofit így kiosztja. :D Ahogy Szofika is csinálja a többiekkel.

Akkor most hirtelen Rebekának Petra néni lett a "nevelőnője"? Hát valahogy nem tudom elképzelni, hogy a lakótársam a tanárom. Szürreális. :D (kivéve ha szülő, de erre általában szokott lenni megoldás)

Hát emberek... amilyen mákunk van, tuti, hogy lesz valami cliffhanger az utolsó részben.

nlion Creative Commons License 2022.11.17 -3 4 23602

én már ott elkaszáltam volna a sorozatot amikor átkerült az rtl-ről az rtl2-re. már ott nem véletlenül került át hanem azért mert nagyon lecsökkent a nézettség akkor szokták átpakolni

Előzmény: Tulipántoss (23601)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.11.16 -4 4 23601

Már nem kell belenézni az előzetesbe, hogy megtudjuk a szokásost! Hogy nem fog történni semmi előremutató, lényeges dolog. Írtam előzőleg, hogy "már úgy érzem nem bírom ki fél lábbal sem a sorozat végéig!" :) Főleg úgy, hogy a beharangozott nagy durranás csupán marketing duma!  Írom most is ugyanazt, hogy " nem  fogják a nézők orrára kötni, hogy csak szenvedés lesz, és car sem fog történni a végéig, de azért Ti nézők csak nézzétek!"   És én még ezek után is vártam a héten a nagy durranást! :)

Vagy meg is kaptam Reni személyében?!

Amit művelt ez a lány Joe-val anno négy évvel ezelőtt , mindenki tudja aki nézte a sorozatot. És anno még másodszor is megbocsátott  volna Joe a lánynak?! Még a prágai sörözést is lemondta Reni kedvéért! És most a sorozat végén ismét elővették Renit, harmadszor is. Mert ugye három a .......blablabla... áhh, no comment! De ezzel az erővel visszahozhatták volna Barbit is? Habár Renit is kiborjuk erre a pár napra, nem igaz?!

Szégyellje magát a kreatív brigád! Habár igazuk van, hiszen az ismétlés a tudás anyja! És akkor az anyját annak aki ennyire sem nézi azokat a nézőket, akik tíz év óta kitartottak a sorozat mellett. Még akkor is, amikor  menet közben már   megszűntek a sorozat fórumai is. Amikor már itt is alig maradt a régiek közül egy pár fórumozó, mert ahogy fogytak a sorozat szereplői, úgy fogytak a nézők is, a fórumozók tábora is. 

Egyébként, továbbra is kitartok amellett, hogy már akkor meg kellett  volna szűnni a sorozatnak, amikor bejelentették az ominózus  novemberi befejezést.  Ezért nem értem azokat, akik odavannak teljesen a sorozat folytatásáért?! 

Szerencsére - vagy nem -,  nem vagyunk egyformák. Hála  az Univerzumnak!

nlion Creative Commons License 2022.11.16 -4 3 23600

persze marketing az egész. egyedül ez a bence szál érdekes h lehet kinyírja magát

Előzmény: Böszőke13 (23599)
Böszőke13 Creative Commons License 2022.11.16 -5 4 23599

Micsoda izgalom :) Joe-t megint jól elverik gyömbérke miatt, ez nagyon kellett így a végére..Akkora durranás lesz a vége, pláne ha valamelyik bunkó(Lali) pukkant egy nagyot,mert sok értelme ennek sem lesz..

Előzmény: nlion (23597)
dojcstomi Creative Commons License 2022.11.16 -5 4 23598

Ja, mert hétfőtől szerdáig kb. a Virág-Lali, Reni-Dzsó és főleg Márk-Petra vergődést láthattuk. :DDD

Annyi extra szereplő volt még itt, akikről rég hallottunk utoljára. :D Szóval ilyen hosszú tötyörészések helyett több szereplőt is elővehettek volna a közelmúltból szálelvarrás céljából. :DD

Előzmény: nlion (23597)
nlion Creative Commons License 2022.11.16 -2 2 23597

na talán az utolsó két rész izgalmas lesz mert ez az utolsó hét is unalmas eddig

Melvin Smiley Creative Commons License 2022.11.16 -8 1 23596

Az utolsó pillanatig drukkolok a Virág & Dani párosnak. 😭

dojcstomi Creative Commons License 2022.11.16 -6 1 23595

Petra mai poénja:

gyalog gyorsabban beér a suliba, mint kocsival. Hát ezt ő sem gondolhatta komolyan.

Csak 57 perc minimum:

https://goo.gl/maps/bCnqviSwyqEyc5xx6

Lángész Petra szerint így hamarabb megvan, mint kocsival. :DD

Ashley-d Creative Commons License 2022.11.15 -2 4 23594

Baromi unalmas volt a tegnapi rész.

Bomc Creative Commons License 2022.11.15 -4 2 23593

A p*csaszájúból titkárnő... aha...a főnök meg túlórába dugja extra pénzért

gombóc63 Creative Commons License 2022.11.15 -2 2 23592

Ezek a nagy durranások a végére? Hát...:-(

Előzmény: ilci56 (23591)
ilci56 Creative Commons License 2022.11.14 -3 7 23591

Nekem így a vége felé mikor varják el a szálakat nem tetszik ugyanolyan életszerűtlen mint korábban.Virág újra egíyütt az agyhalott idióta bolond Lalival 1 héten belül esküvő...nemrég még a hideg lelte ki Lalitól most elképesztő szerelem hagyjuk már...Joe a műnővel újra aki kis hiján életfogytiglani börtönbe jutatta?lehet is ilyenre épiteni meg bizalom stb....Bencét meg sikerült egy totál pszichopatává tenni....???mi lesz még? mindenesetre különb véget gondoltam bár irreálisan gondoltam ezt mert itt minden abnormálisan működik.

Kokkin Creative Commons License 2022.11.14 -4 3 23590

Néhány részes lemaradásba kerültem, de nem bírom megállni, hogy ne említsek szót arról, hogy ismételten egy olyan jelenet, ahol a kórházban cirkuszoltak, üvöltöztek, most éppen annak a bokszos hülyegyereknek az anyja orbibált Joe arcába. Ez is valami olyasmi fétis lehet, mint a közintézményben való szex, rendszeresen visszatérő motívum. Valakinek az írók közül régi dédelgetett álma lehet, hogy úgy igazán kiereszthesse a hangját egy kórházban vagy klinikán. 

nlion Creative Commons License 2022.11.13 -3 0 23589
nlion Creative Commons License 2022.11.13 -3 1 23588

közbe már felkerült a hétfői rész szóval valószínűleg marad az egy nappal hamarabb feltöltés, de nyugi a legutolsó rész az leghamarabb csütörtök este kerül fel.

Előzmény: Sezike (23586)
dojcstomi Creative Commons License 2022.11.13 -5 2 23587

Noémi kérdése: "Te tudnál szülni ide egy gyereket?"

Hát Tekla is egy kommunába szülte. Ott is mindig egy random kommunatag vigyáz a gyerekre, legyen az Karesz, Milán vagy Márk. LOL Nem is értem eddig hogy nem jött össze olyan, hogy esetleg Bence vagy Mesi vigyázzon a kis Zentére. LOL

"Gábor pénztárcáját kellett bevinni a műhelybe"

Ejnye de trehány egy népség ez! Most kivételesen pénztárca és nem töltő.

Na csodás, keddre még egy kis erőszak is jut.

Sezike Creative Commons License 2022.11.12 -2 2 23586

Jobb is, h nem teszik fel az utolsó héten. Pláne a befejező részt...

Előzmény: nlion (23584)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!