Az már csak a hab a tortán, hogy egyébként lövésed nincs, milyen az Orbán klán, milyen a minta és hogy milyen szülő lesz a gyerekeiből.
Én pl olyan mintát kaptam itthonról, hogy ne politikai hovatartozás alapján saccoljam meg, milyen lesz Gyurcsány gyerekeinek a személyisége, pláne ha nem is tudom.
Tudod ennek a pasinak örökké mehetnékje van. Úgy gondolom, hogy olyan mértékben frusztrált, hogy ezért viselkedik így. Szörnyű lehet vele élni - mert apának mindég sürgős dolga akad... - ennek a gyereke nem tud soha az apjával tíz percet beszélni, mert azt mindig hívják, örökké telefonja van, nem eszik velük együtt, mert már fogadáson, megbeszélésen, konferencián volt és ott evett. Az, hogy a beosztottaival sem képes végig mondani két mondatnál többet az nem érdekel, ők vállalták és a s...g nyalásért megkapják a gázsijukat, de egy gyerek, a gyereke, - az nem tehet róla, hogy az apja gyerekkori frusztráltságán most akar korrigálni.
Persze, a gyerekeikenk lesz szép autójuk ha felnőnek, de ők is olyan rossz apák, vagy anyák lesznek, mint amilyen az apjuk volt. Ilyen "mintát" visznek majd a házasságukba, mert az apjuktól ezt látták, örökölték. Ök is örökké rohanni fognak mondvacsinált dolguk után és tojnak a születendő gyerekeik fejére. Így lesz teljes az Orbán-klán.