Én is figyelemmel kísértettem az eseményeket. Kérdés özön. 150 kérdést feljegyezhettem volna. Ezek mindegyikének konkrét megválaszolása legaláb 1 óra. Nem ismerem az ottani időkereteket, de esélytelen volt ebben a magasabb szintre emelt kül-bel-kül-belpolitikai vitában. Ráhagyta a konkrét szaktárgyalások szakértőire. Szerintem valahol ez bölcs.
Az azért tetszett, hogy felolvasta az alkotmányunk a kissebségekre, nemzetiségekre vonatkozó passzusát. Az a kérdőrevonoknak egy baromi nagy pofára esése volt. Szerintem. Ez persze nyilván nem jelenik meg majd a nyugati sajtolmányokban.
Egy biztos, ha főműsoridőben az összes európai audió-vizuális média ezt az egészet lenyomja, akkor az Európai Úniónak annyi, meg egy bambi.
Navracsics. Szerintem leszerepelt Brüsszelben, de érdemes megnézni a felvétel elejét. Elmondja, mi történt. Nagyjából mi is összehoztuk, de így hallgatva megdöbbentő. Hogy egy európai kormánytag úgy viselkedik, mint egy hitleri, sztalini miniszter....
Soha nem hittem volna, hogy 2012-ben ilyen előfordulhat Európában.
Navracsiccsal az a bajom, hogy nem mondta el ott - jó, finoman, de tényszerűen - amit elmondott a Péntek 8-ban.
Hogy mi történt. Kordokumentumként.
Európa szégyenére.
Neelie Kroes kiviselkedte magát Európából, A demokráciából.
Ha nem látom, nem mondják el, mit láttam (összeraktam némileg magam is), nem hiszem el.
Sógor Csaba jól megaszonta. Kussoltak 2006-ban és északi szomszédunk szemétségei alatt is. Lóf*t nem kettős mérce. Liberbolsevik kikérte magának hogy az alkotmányban nő és férfi...
MTI 2012. január 17., kedd Címkék: eu lobbi magyarország Megosztás: Leveleket és faxokat küldött José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének, Hillary Clinton amerikai külügyminiszternek és ugyanígy próbált hatni Jerzy Buzekre, az Európai Parlament előző elnökére egy amerikai magyar lobbi a "Magyarország elleni támadás" elhárítására.
"Írjanak vagy telefonáljanak" Barroso EU-bizottsági elnöknek, és kérjék, hogy támogassa "az IMF-kölcsön megadását" Magyarországnak - áll a Lipták Béla vezette csoport egyik januári hírlevelében, amelyre január közepéig bő 1100-an iratkoztak föl. "A fenti igyekezetünk sikeres volt, a 9 tagú kongresszusi bizottság elhalasztotta útját, mert több időre van szüksége a pontos tájékozódásra" - írta az ismert környezetvédő, a Yale Egyetem volt professzora. Egy másik hírlevélben arra kérte a magyar lobbi résztvevőit, hogy írjanak a Magyarországgal foglalkozó világlapoknak is. Lipták Béla - aki az 1956-os forradalom után hagyta el Magyarországot - úgy értékelte: "a világsajtó pedig egyre inkább észreveszi, hogy a Magyarország elleni támadást nagyrészben a nemzetközi pénzintézetek érdekei motiválják és a támadásokhoz az adatokat a magyarországi ellenzék szolgáltatja politikai érdekből". http://kitekinto.hu/bem-rakpart/2012/01/17/az_europai_unional_is_lobbizik_egy_amerikai_magyar_erdekcsoport/
Az oroszok nem hülyék. Ez az is bizonyítja, hogy felszámolták a kommunizmust. Rájöttek arra, hogy ha nem tudnak munkatábort létrehozni, onnantól az csak veszteséget termel és még ők a rosszfiúk is.
Az a szélsőséges, ahogy ennek a lúzer orbánnak a szájhősködésére felfortyantak Brüsszelben, és az IMF-nél. Na az, valóban szélsőséges. Ahhoz képest hogy nyilván pontosan tudták, nem gondolja komolyan.
Még azt is el tudom képzelni (vigyázat! Konteó jön! orbánfanok húzzanak a francba MOST!) hogy összebeszéltek orbánnal és az egész csak a mi vakításunkat szolgálja, miközben zavartalanul fosztogatnak bennünket, orbán pedig kap a haszonból.