Azokon biztosan van egy klímavezérlő, ami a ventilátorokat kezeli, az szokott vacakolni és amiatt csinálhatja, de egy akár egyszerű kontakt vagy kábelhiba miatt is előfordulhat.
Sziasztok lenne egy kérdésem tudna e nekem segíteni valaki abba hogy van egy citroem zx 1992 model e le eset kilóméter óra es azt ajánlotak nézem meg a bisztositékot de nem talaltam bisztosítek tábla rajzot tudna ebe nekem segíteni valaki előre is köszönöm
Sziasztok! 1993 Citroen ZX 1.4i gyújtás beállításban tud esetleg valaki segíteni? Tegnap cseréltem gyújtáselosztóban tömítő gyűrűt, mert folyt az olaj az elosztó körül. Össze jelöltem előtte, de valami mégis elállítódott, mert összerakás után rángat és gyenge a kocsi, illetve az alapjárat össze vissza ingadozik. Ha meg lehet oldani stroboszkóp nélkül házilag valahogy, akkor nem szívesen vinném emiatt szervizbe. Van gépkönyvem de angol és nem nagyon igazodom el rajta. Annyit sikerült kivenni belőle, hogy nem az ECU vezérli, mert akkor nem lenne gyújtáselosztóm, illetve 8 fokra kellene állítani. Elvileg van a főtengelyen valami jelölés, de meg sem tudom mozdítani.
Padlás pakolásnál került elő két első ajtókárpit 5 ajtós ZX-hez. A hátsók nem kerültek elő eddig. Porosak, ki kell takarítani őket, de épek. Ha valakit érdekel, elviheti ajándékba belátható időn belül, mert én csak kidobnám ill. kidobom, ha nem kell senkinek. Érden vannak.
érdeklődnék hátha valaki okosabb citroen zx kombi ügyben. A gondom az lenne, hogy nagyon eszi az olajat, a víz nem forr, bár valahol elmegy, ma öntöttem rá hűtőfolyadékot. Amit látok, hogy a motorblokk tiszta olaj, szelepfedél tömítésre gyanakszom, de a baj, hogy ott körülötti minden olajas, a levegőszűrő záró szelepnél is.
valakinek valami tippje?
Mégegy dolog, ha feltöltöttem hűtőfolyadékkal hol kell levegőtleníteni? Köszi az infót.
A kampós, íves végét kell belehelyezni a csomagtartó padlójában levő csavarfejbe és kilazítani vele a tartóját, majd kézzel le kell akasztani a tartóvasat róla.
Üdv mindenkinek, van egy zx 1.9td-m amelynek folyik az adagolója, ki lehet váltani a xantia 1.9td adagolóval? Tudnák venni egy komplett xantiát, a motor és a váltó úgylátom hasonló, át lehet szerelni a zx be?